شمام خسته نباشی،درستشم همینه.
خسته نباشی دکتر مهســــــا
منم بهش فکر نمیکنم، در هر صورت گذشت.
شمام خسته نباشی،درستشم همینه.
خسته نباشی دکتر مهســــــا
منم بهش فکر نمیکنم، در هر صورت گذشت.
سلام بچه ها واقعا خسته نباشین ،بچه ها من جرات ندارم جواب سوالایی که دادینو ببینم البته دو سه تاشو از دستم در رفت دیدم ولش کنید اینجوری هرکی جوابی که خودش داده رو میگه نتیجش جز استرس چیزی نیست تا کارنامه ی اولیه نیادو رتبمونو نبینیم نمیتونیم هیچ احتمالی بدیم بنابراین سعی کنید آروم باشید به اندازه ی کافی اذیت شدید،ایشالا نتیجه ی زحماتتون رو بگیرین.
سلام بچه ها . وابستگی بیمارگون مربوط به هورنای،فروم،سالیوان یا کلی بود ؟ من سالیوان زدم .
سلام بچه ها . وابستگی بیمارگون مربوط به هورنای،فروم،سالیوان یا کلی بود ؟ من سالیوان زدم .
بجها من يه سوال ساده رو جابه جا زدم!حالم كرفت
سلام مرضیه جون،شمام خسته نباشی،نظرت درسته ،اما اینم درنظر بگیر که کارنامه ی اولیه تیر میادو همچین دیرم نیست بعدشم همونطور که خودتونم بهتر میدونید نتیجه ی ما بسته به عملکرد دیگرانم هست.یه چیزی که من از رو تجارب رتبه های تک رقمیه کنکور متوجه شدم اینه که راز موفقیتشون اصولی درس خوندشون بوده نه زود شروع کردن چند تاشون بعد ثبت نام ینی 4 ماه مونده به آزمون شروع کردن.ببخشید منظور بدی نداشتم قصدم تحمیل نظر نبود.ایشالا که همین امسال نتیجه میگیری.سلام مهسا جان ، خسته نباشی، ایشالا نتیجه زحمتت رو بگیری،
در مورد چک کردن من نظرم اینه :
مهمه که زودتر بفهمیم چه کار کردیم ، اینطوری میتونیم بدون فوت وقت واسه سال بعد تصمیم بگیریم ، الان تا جوابا تو ذهنمونه و تو جو کنکوریم هم واسمون میسره و هم جنبه آموزشی داره
پدیدار شناختی به کدام یک از مفاهیم ژیر اشاره دارد؟
الف)اهمیت کمتر واقعیات عینی در مقابل تعبیر فرد از آنها
ب)اهمیت بیشتر واقعیات عینی در مقابل تعبیر فرد از آنها
ج)اهمیت کمتر تعابیر فرد از واقعیات عینی پیرامون وی
د)اصالت محیط در مقابل برداشت فرد از آنها
از دیدگاه شناختی رفتاری چگونه آشفتگی هیجانی در فردی که طلاق گرفته شکل میگیرد؟
الف)طلاق واقعه مهمی است و به خودی خود فرد را افسرده میکند
ب)خاطرات دوران کودکی فعال میشوند و سبب آشفتگی روانی میگردند
ج)عقاید فرد درباره شکست و طرد شدن باعث بیماری است
د)مجمکعه ای از استرس های گذشته و حال موجب بیماری میشند
بچه ها جواب این دوتا رو نتونستم پیدا کم ، شما چک کردین؟
فدا ناراحت نباش دیگه،خدا بزرگه.بجها من يه سوال ساده رو جابه جا زدم!حالم كرفت
خواهش میکنم ، عزیزیسلام مرضیه جون،شمام خسته نباشی،نظرت درسته ،اما اینم درنظر بگیر که کارنامه ی اولیه تیر میادو همچین دیرم نیست بعدشم همونطور که خودتونم بهتر میدونید نتیجه ی ما بسته به عملکرد دیگرانم هست.یه چیزی که من از رو تجارب رتبه های تک رقمیه کنکور متوجه شدم اینه که راز موفقیتشون اصولی درس خوندشون بوده نه زود شروع کردن چند تاشون بعد ثبت نام ینی 4 ماه مونده به آزمون شروع کردن.ببخشید منظور بدی نداشتم قصدم تحمیل نظر نبود.ایشالا که همین امسال نتیجه میگیری.
فدا زبانم قویه ، خواستم تبدیلش کنم به یه مدرک معتبر که اونم میگن الان زوده و تا دکتری به مدرک نیازی ندارممرضيه جووون به نظر من بهتوين كار الان اينه كه رو زبانت كار كني جه ايشالا قبول شي جه خدايي نكرده....!!!
من تو کتاب شخصیت دیدم که تو بخش پژوهشهای هورنای وابستگی بیمارگون اومده بودمن رو حساب تاکیدش به روابط میان فردی زدم ، اما الان که فکر میکنم هورنای هم منطقیه![]()
فدا نمیخوام ضد حال بهت بزنم ولی واسه کنکور وزارت علومم همه گفتن سخته و حتما میانگین قبولی ها میاد پایین ، ولی اینطور نشد ،بجها با توجه به اينكه ازمون امسال سخت تر از سالهاي كذشته بوده فك كنم ميانكين درصدهاي همه بياد بايين !درررسته!?
فدا زبانم قویه ، خواستم تبدیلش کنم به یه مدرک معتبر که اونم میگن الان زوده و تا دکتری به مدرک نیازی ندارم