من دیشب درصدهامو کپی کردم, چون سرعت پایین بود و شلوغ بود نتونستم عکس بزارم
این کارنامه من
![]()
هنری جان مرسی از محبتت , ایران رو هوا می ره, شک نکن
سلام بچه ها
سلام آقا محمدرضا ، تبریک میگم:rose:
واقعا ؟ من فک میکردم برا بین الملل رقابت اونقدر زیادم نیست ... بچه ها خواهشا کسی اگه میدونه تارتبه چند رو مینویسن مجاز بگه خاهشااااااا
سلام و خسته نباشد خدمت همه ی دوستان
آقای جوادو و محمدرضا خان و سعیده جان تبریک میگم،ان شاا... این قبولی سرآغاز موفقیتهای بعدیتون باشه( کسی جا نبفتاد!)
بقیه دوستان هم که سعی و تلاششنو کردن خسته نباشن...سال دیگه با هم دسته جمعی قبول میشیم :smilies-azardl (113
کلن کاشانیا خوبن خخخخخخ دکتر امیدی هم ک خیلی معروفه...گرمای هوا هم واسه تیر و مرداد زیاده......:black_eyed:خیلی ممنون از اطلاعاتت...
من اصفهانیم و محیط و ...کاشان رو تقریبا میشناسم...م
از نظر علمی که یکی از بچه های دانشگاه ما خانم شهیدی دو سه سال پیش کاشان قبول شد..ایشون میگفت که از یه نظر خوبه که چون خیلی نزدیک تهرانه میتونی پایان نامت رو یه جورایی مشترک با تهران کار کنی و همین در قبولی دکترات خیلی میتونه موثر باشه.و این که سطح علمیش خوبه ولی بیشتر به درد کسی میخوره که درمانگر شناختی اونم در سطح فردی بخواد بشه و از لحاظ اموزش گروه درمانی و خانواده درمانی به نسبت زنجان ضعیفی داره.....
خوابگاه هم که جفتشون میدن....
البته کاشان گرماش خیلی زیاده در حده اهواز هست ...هفته پیش رفتم کاشان کار داشتم هوا ۴۵درجه بود ساعت ۴عصر.....
اما زنجان زیاد اطلاعاتی ندارم.....
فعلا امار شهرشو دراوردم....که گویا خلوت و تمیز و خوبه ولی خب زنجان همش برف و سرماست....
امشب وقت کنم حتما در مورد سطح علمی زنجان و کرمانشاه تحقیق میکنم....هرچی شد همینجا میگم...
سلام.اتفاقی این پیج رو باز کردم و دیدم دارین انتخاب رشته می کنین.
تبریک می گم.
یک موضوع که شاید موثر باشه براتون گفتم بگم.
در مورد انتخاب رشته وزارت بهداشت اصلا الویت انتخاب توی شانس قبولی تاثیر نداره.یعنی اینکه بر اساس رتبه چک می شه و ظرفیت ها پر می شه.
این طور نیست که اگه مثلا تهران رو نزنی و ابتدا شهرستان رو بزنی شانست بره بالا.همه چیز به نفر رتبه بالاتر بستگی داره که ابتدا کدوم دانشگاه رو می زنه و اگه مثلا شما رتبه 100 داشته باشی و دانشگاه تاپ 20 تا ظرفت داشته باشه اما تا رسیدن به رتبه شما فقط 19 نفر اون دانشگاه انتخاب کنن یه ظرفیت خالی می مونده که اون فرد با رتبه 100 قبول می شه.
بعضی وقت ها برخی رتبه های برتر بخاطر مسائل خانوادگی اون دانشگاه تاپ رو نمی زنن و دانشگاه توی شهر خودشون یا نزدیک تر رو می زن.پس خوبه این احتمالات رو هم در نظر بگیرید.
امیدوارم تونسته باشم منظورم رو بگم.موفق باشید.
سعیده جان تبریک میگم. میشه بدونم اینکه درصدات نسبت به اونی ک خودت گرفته بودی کدوما و چقدر تغییر کردن؟؟ و اینکه توی تخمین رتبه نمره خامت چند بود؟؟؟
بچه ها در مورد انتخاب شهر یه سری اطلاعات پیدا کردم...
من با دانشجوهای زنجان و زاهدان و کاشان و تهران صحبت کردم
در مجموع اولویت ها اینجوری بدست اومد
تهران
زنجان
کاشان
زاهدان
بقیه الله
کرمانشاه
کاشان داره پیشرفت میکنه و بهتر میشه....ولی هنوز زنجان بهتره...
کرمانشا انقدرها هم داغون نیستا.....
زاهدان ک از نظر علمی بعد تهرانه و بهتر از زنجان و کاشان
بعدشم کلا زنجان و کاشان و کرمانشاه هیچ فرقی باهم ندارن... همه شهرستان هستن...
بقیه الله ک از همشون بهتره چون استخدام میشی...
حالا نمیدونم چطور این ترتیب الویت رو بدست آوردین... ب هرحال شخصیه
من همه چیزو باهم حساب کردم نه صرفا سطح علمی...
کرمانشاه اگه چارت درسیشونو ببینی میبینی واسه ارشد روانشناسی اسلامی درس میدن....
بقیه الله هم همین که استخدامی هم عیبه هم حسن...بالاخره خوبیش اینه که استخدام میشیم بدیشم اینه که بالاخره محدودیت داری و ازاد نیستی و تایمت رو صرف پژوهش و رواندرمانی به صورت ازاد کنی....
راستی ارتش رو ما سهمیه ازادا نمیتونیم بزنیم ..
ولی بقیه الله رو میتونیم...
درسته!!