نظرات شركت كنندگان كنكور ارشد بهداشت و ایمنی و مواد غذایی خرداد 93

Sun flower

New member
راستي مبيني عزيز بابت قبوليتون تبريك ميكم انشااله هر جا هستيد موفق باشيد.ما رو هم حلال كنيد

m_mobini

New member
راستي مبيني عزيز بابت قبوليتون تبريك ميكم انشااله هر جا هستيد موفق باشيد.ما رو هم حلال كنيد

ممنون منم به شمااین قبولی شیرین روتبریک میگم ایشالابهترینهاواستون رقم بخوره والامنظورتون ازحلال کردنومتوجه نشدم آخه من جزخوبی از بچه های اینجاچیزی ندیدم .....

talashgar

New member
سايت دانشكاه تهران نوشته ثبت نام اينترنتيه،اما خود سنجش كفته حضوري!.راستي تبريك به همه دوستان ك قبول شدن،تلاشكر عزيز كجايي؟
سلام دوست عزیز منم بهتون تبریک میگم.فکر کنم ثبت نام اینترنتی باشه.

- - - Updated - - -

به همه دوستان عزیزی که نتیجه زحماتشونو دیدن و قبول شدن تبریک میگم.

food hygienist

New member
سلام و تبریک به همه کسانی که قبول شدن . این طور که معلومه همه دانشگاها ثبت نامشون اینترنتیه .پس این خوابگاه چی میشه؟؟؟کسی درمورد خوابگاههای تهران خبر داره؟

Sun flower

New member
سلام دوست عزيز شما تهران قبول شديد؟ البته بعضي از دانشكاه ها هم اينترنتي و هم حضوري ثبت نام دارند.

talashgar

New member
سلام و تبریک به همه کسانی که قبول شدن . این طور که معلومه همه دانشگاها ثبت نامشون اینترنتیه .پس این خوابگاه چی میشه؟؟؟کسی درمورد خوابگاههای تهران خبر داره؟

فکر میکنم ثبت نام خوابگاه هم اینترنتی باشه.

talashgar

New member
sun flower شما هم موافقید حداکثر 2 روز تو هفته داشته باشیم؟

آخرین ویرایش:

food hygienist

New member
سلام دوست عزيز شما تهران قبول شديد؟ البته بعضي از دانشكاه ها هم اينترنتي و هم حضوري ثبت نام دارند.

بله.تهران که اینترنتیه دیگه غیر اون اطلاعیه 4 شهریور چیز دیگه نزدن که؟؟؟دوستان ممنون میشم اگه خبر جدید گرفتین اینجا بگید

Sun flower

New member
دانشكاه تهران خيلي بد اطلاع رساني كرده مشخص نيست دقيقا جه تاريخيه.

talashgar

New member
بله.تهران که اینترنتیه دیگه غیر اون اطلاعیه 4 شهریور چیز دیگه نزدن که؟؟؟دوستان ممنون میشم اگه خبر جدید گرفتین اینجا بگید
سلام دوست عزیز بهتون تبریک میگم.شما هم موافقید حداکثر 2 روز تو هفته داشته باشیم؟

talashgar

New member
دوستان خدا رو شکر چقدر اینجا دانشجوی تهران داریم.sun flower*food hygienist*s goudarzi و من.امیدوارم بتونیم دوستای خوبی برای هم باشیم.

Sun flower

New member
واقعا جالبه،البته albaloo رو از قلم انداختي،خيلي خوبه از الآن بدوني همكلاسيات كي ان.

Sun flower

New member
اره تقويم اموزشي رو ديم شروع كلاسها رو 22 اعلام كرده.

- - - Updated - - -

تلاشكر عزيز شما ريز نمرات هم داريد؟

s goudarzi

New member
سلام منم بهتون تبریک میگم دوست عزیز.آره روزانه ام,نه شاغل نیستم.

talashgar

New member
فکر کنم مشکلات من از همه بیشتره.امیدوارم دوستان نظراتمون با هم هماهنگ باشه.من یه دختر هم دارم که امسال باید بره پیش دبستانی.:33:

talashgar

New member
اره تقويم اموزشي رو ديم شروع كلاسها رو 22 اعلام كرده.

- - - Updated - - -

تلاشكر عزيز شما ريز نمرات هم داريد؟
نه شمااز کی شنیدید که ریز نمرات رو باید داشته باشیم .بعدشم اصلا مگه دانشگاه ریزنمراتو به دانشجو میده...فکر کنم این مدارک باید از طریق استعلام به دست دانشگاه برسه البته این فکر منه.:(50):

Sun flower

New member
من نميدونم سايت سنجش بزشكي اطلاعيه شماره 16 رو بخونيد نوشته البته من با نظرتون موافقم ،ميخواستم مطمئن بشم.

بالا