ariyana
New member
الان چند روزه میرم اتاق عمل چندتا سزارین دیدم از هرچی نی نی پی نی هست میترسم! :wacsmiley:
ای وای اونی که داره عملو انجام میده ترسناک تره که!! نی نی که گناهی نکرده:sad:
الان چند روزه میرم اتاق عمل چندتا سزارین دیدم از هرچی نی نی پی نی هست میترسم! :wacsmiley:
ای وای اونی که داره عملو انجام میده ترسناک تره که!! نی نی که گناهی نکرده:sad:
بدبختی اینه پری روز که خانوم ماما دیر رسید سر سزارین دکتر همینکه بچه رو آورد بیرون دادش دست من! :wacsmiley: منم که قلبم ضعیف! اصن یه وضی بود!7977cujr38iyymsu8:
آخی پس بهت استرس وارد شده،آخه واسه اولین بار بوده من بودم هل میشدم....ولی تجربه جالبیه!
آره دقیقا نوزادی که تازه متولد میشه اوایلش یه کم ترسناکه اما به مرور زمان بهش عادت میکنی چند تا سکشن ببینی حالت خوب میشه!!!!:25r30wi:نه استرس نبود فقط ازشون میترسم! بنظرم اون موقع وحشتناک ترین موجود دنیان! انگار جن میبینی! :sdasdasd:
شرمنده ولی این اقا فیگو نیست بیشتر دقت کن!یادش بخیر جوونیام من طرفدار پرتغال بودم.فیگو رو خیلی دوس میداشتم.
راست میگین؟؟ینی انقدر پیر شدم من؟؟اگه فیگو نیست پس کیه؟خیلی شبیه فیگو ه که....شرمنده ولی این اقا فیگو نیست بیشتر دقت کن!
ای وای.....بله بله درسته.....من امروز روز سختی داشتم الان خون به مغزم نمیرسه دیگهاین عکس لینکون باروز نیست توی فیلم فرار از زندان؟؟؟ وای من خیلی این فیلم رو دوس دارم ... لینکون رو هم بیشتر از مایکل دوس داشتم خیلی باحال بود
آفرین خودشه!خیلی خوش تیپه!دومینیک پرسل اسم اصلیشهاین عکس لینکون باروز نیست توی فیلم فرار از زندان؟؟؟ وای من خیلی این فیلم رو دوس دارم ... لینکون رو هم بیشتر از مایکل دوس داشتم خیلی باحال بود
آره سری دومش اومده من ندیدم ولی هرچیزی اولیش یه چیز دیگه اس قبول نداری؟؟؟؟؟؟؟واییییی درست حدس زدم :4d564ad6: من همه عکساشو دارم آره اسمشم همینه ک گفتی ولی من با اسم لینکون بیشتر دوسش دارم
میگن فرار از زندان2 هم اومده راسته ؟ جالبه؟ جذابیت قبلی رو داره اگه آره ک بعد کنکور نگاش کنم!!!!!!!!