نطرت درباره آواتار نفر قبلیت چیه؟؟؟؟

Persian-Masoud

New member
ای وای اونی که داره عملو انجام میده ترسناک تره که!! نی نی که گناهی نکرده:sad:

بدبختی اینه پری روز که خانوم ماما دیر رسید سر سزارین دکتر همینکه بچه رو آورد بیرون دادش دست من! :wacsmiley: منم که قلبم ضعیف! اصن یه وضی بود! :p7977cujr38iyymsu8:

ariyana

New member
بدبختی اینه پری روز که خانوم ماما دیر رسید سر سزارین دکتر همینکه بچه رو آورد بیرون دادش دست من! :wacsmiley: منم که قلبم ضعیف! اصن یه وضی بود! :p7977cujr38iyymsu8:

آخی پس بهت استرس وارد شده،آخه واسه اولین بار بوده من بودم هل میشدم....ولی تجربه جالبیه!

ariyana

New member
نه استرس نبود فقط ازشون میترسم! بنظرم اون موقع وحشتناک ترین موجود دنیان! انگار جن میبینی! :sdasdasd:
آره دقیقا نوزادی که تازه متولد میشه اوایلش یه کم ترسناکه اما به مرور زمان بهش عادت میکنی چند تا سکشن ببینی حالت خوب میشه!!!!:25r30wi:

antenyus

Active member
جالبه من عاشق این لباسای هندی ها و کره ای هام خیلی باحالن :thumbsupsmileyanim:

waria

New member
یادش بخیر جوونیام من طرفدار پرتغال بودم.فیگو رو خیلی دوس میداشتم.

antenyus

Active member
این عکس لینکون باروز نیست توی فیلم فرار از زندان؟؟؟ وای من خیلی این فیلم رو دوس دارم ... لینکون رو هم بیشتر از مایکل دوس داشتم خیلی باحال بود

waria

New member
این عکس لینکون باروز نیست توی فیلم فرار از زندان؟؟؟ وای من خیلی این فیلم رو دوس دارم ... لینکون رو هم بیشتر از مایکل دوس داشتم خیلی باحال بود
ای وای.....بله بله درسته.....من امروز روز سختی داشتم الان خون به مغزم نمیرسه دیگه:((((

mehran35

New member
آفرین خودشه!خیلی خوش تیپه!دومینیک پرسل اسم اصلیشه

antenyus

Active member
واییییی درست حدس زدم :4d564ad6: من همه عکساشو دارم آره اسمشم همینه ک گفتی ولی من با اسم لینکون بیشتر دوسش دارم
میگن فرار از زندان2 هم اومده راسته ؟ جالبه؟ جذابیت قبلی رو داره اگه آره ک بعد کنکور نگاش کنم!!!!!!!!

mehran35

New member
واییییی درست حدس زدم :4d564ad6: من همه عکساشو دارم آره اسمشم همینه ک گفتی ولی من با اسم لینکون بیشتر دوسش دارم
میگن فرار از زندان2 هم اومده راسته ؟ جالبه؟ جذابیت قبلی رو داره اگه آره ک بعد کنکور نگاش کنم!!!!!!!!
آره سری دومش اومده من ندیدم ولی هرچیزی اولیش یه چیز دیگه اس قبول نداری؟؟؟؟؟؟؟

بالا