sara77
New member
گربه ی شاهزاده هم با این تورم ب پای تو نمیرسه:ad54ad:گربه شاهزادست حتما:rolleyessmileyanim:
گربه ی شاهزاده هم با این تورم ب پای تو نمیرسه:ad54ad:گربه شاهزادست حتما:rolleyessmileyanim:
متوجه منظورتون نشدمگربه ی شاهزاده هم با این تورم ب پای تو نمیرسه:ad54ad:
ینی از تورمم متوررررم تری:25r30wi:متوجه منظورتون نشدم
اين سايت چرا همش همه پشت همن و همش گرو كشيو قشون كشيه؟ینی از تورمم متوررررم تری:25r30wi:
بابا گفتم گربت با این تورم چی میخوره ؟؟/؟/؟؟ماشاله دیگه جون نداره بره دنبال موشو گوشتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتاين سايت چرا همش همه پشت همن و همش گرو كشيو قشون كشيه؟
مگه متورم بودن بده؟چیرا ناری یت میشی؟تورم به این خوشگلیو بامزای داری:rolleyessmileyanim:اين سايت چرا همش همه پشت همن و همش گرو كشيو قشون كشيه؟
وااااااسه اولین باررررررررررررررررررررر من یه جمله رو خدایی نفهمیدمممممممممممممماين سايت چرا همش همه پشت همن و همش گرو كشيو قشون كشيه؟
نه ناراحت نشدم بابا.شوخي كردممگه متورم بودن بده؟چیرا ناری یت میشی؟تورم به این خوشگلیو بامزای داری:rolleyessmileyanim:
بابا میگم با این اوضاع گرونی کی گربه به این تپلی دیده شما چی به این میدی بخورههههههههههههینی از تورمم متوررررم تری:25r30wi:
خب من باش شوخیدم بابا شفیع ناناحت نشی یوقت بیا اکشاتو پاک کن :smiliess (4):کمکم با ما اشنا میشی از این کارا زیاد میکنیمممممممم:riz304:سارا جون شفیع جدیدالورود ه اذیتش نکن...:smilies:
قلمرررروووووووووشو کی کشف کردی؟/قلمروش جلوی مغازه ی دیزی پزیه،هی بهش گوشت و پیازو دمبه میدن:riz481:
واللا خواهر از در همسایه ها شنیدم .خودم که ندیدم.چنتا از خانومای محل میگفتن شوهراشون واسشون تعریف کردن که وقتی میرفتن دیزی پزی یه گربه ی پروار و پپلی اونجاها زیاد دیده شده.قلمرررروووووووووشو کی کشف کردی؟/
ووووووووووای شفیع گربت عابرومون برد ببین شهرهی عامو خاص شدی گوششو بگیر ببر داخل اخه مردم چی میگن خااااااااااههههر شما نگران نباش به مش قلی میگم جلو حرف مردمو بگیررررررررههههههههههههههه:image170:واللا خواهر از در همسایه ها شنیدم .خودم که ندیدم.چنتا از خانومای محل میگفتن شوهراشون واسشون تعریف کردن که وقتی میرفتن دیزی پزی یه گربه ی پروار و پپلی اونجاها زیاد دیده شده.
اوفه چه حرفی بودددددددددد :smiliess (3):اواتار سارا: دختري در فكر يك توطئه..:5:
توطئه ==در اينجا به معني همان شيطنت خودمان