خب این عکس خودته؟؟بابا خیلی شبیه بزرگیات داریا به بابات رفتی ماشالههههههههههههههه:5:خب اینجام که سارا خانوم تشریف دارن.اواتارشون هم عکس خودشون که فک نمیکنم باشه.دیگه چی بگم.عکس قشنگیه.:riz304:
یاسمین آواتارت چقد شبیه همون دختره بازیگر توایلایته که همش واریا عکساشو میذاره؟!باید لپای تپلیشو بکشم بعد نظر بدم:smiliess (3):
اره عزیزم بازیگر مورد علاقمه:riz304:یاسمین آواتارت چقد شبیه همون دختره بازیگر توایلایته که همش واریا عکساشو میذاره؟!
بله خودمم.بقیشو نگرفتم چی نوشتی راستش.:riz304:خب این عکس خودته؟؟بابا خیلی شبیه بزرگیات داریا به بابات رفتی ماشالههههههههههههههه:5:
لطفا از کشیدن لپ کودکان خودداری فرمایید.:riz304:باید لپای تپلیشو بکشم بعد نظر بدم:smiliess (3):
با لهجه گفته اخه.منم به سختی فهمیدم ولی فهمیدم.بله خودمم.بقیشو نگرفتم چی نوشتی راستش.:riz304:
چقد علمی فرهنگی به نظر میام پس:wacsmiley:``پرنیان اسمتو که میبینم میفتم یاد پرنیان هفت رنگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگ مشاعرهههههههههه اواتارتم که مال زیست نور الا نورررررررررررررررررر
میگم قبلا اواتارت عکس بزرگیات بود حالا عکس کوچیکیاتی بقیشم شوخیدمم جیگر گفتم به بابات رفتی اصن من باباتو دیدم ههههههههههههههه که بگمممممممممممبله خودمم.بقیشو نگرفتم چی نوشتی راستش.:riz304:
خههههههههههجالتم نده شفیع میسیییییی ولی من نفهمیدم شفیع اسمته یا نهسارا اسم قشنگيه.سارا اسم خوبيه
نه جیگر من یکم قسمت پردازش ذهنم هنگ کرده همه چی جلو چشام میادچقد علمی فرهنگی به نظر میام پس:wacsmiley:
افللللللللللیییین فهمیدی؟؟؟؟؟با لهجه نبود عسیس گفتم عکس بزرگیاش و کوچیکیاش چقد شبیه ن خیلی فرقی ندارنبا لهجه گفته اخه.منم به سختی فهمیدم ولی فهمیدم.
سارا اهل کجایی؟
معني شفيع چي ميشه؟شفيع اسم دختره يا پسر!!خههههههههههجالتم نده شفیع میسیییییی ولی من نفهمیدم شفیع اسمته یا نه
اهان بله بله.الان فهمیدم.ضمنا من کلا به خانواده مادریم شبیهم.:riz304:میگم قبلا اواتارت عکس بزرگیات بود حالا عکس کوچیکیاتی بقیشم شوخیدمم جیگر گفتم به بابات رفتی اصن من باباتو دیدم ههههههههههههههه که بگممممممممممم
خب بنظرت من بچه ی کجام تو تاپیک اسم شهرامونو بگیم من یکی لو ندادم میخام سکرت باشهههههههههههبا لهجه گفته اخه.منم به سختی فهمیدم ولی فهمیدم.
سارا اهل کجایی؟
جججدی؟؟؟اخی مامانت اینا چه لپایی داشتن ماشاله مال تبریز بودی ؟؟؟؟اهان بله بله.الان فهمیدم.ضمنا من کلا به خانواده مادریم شبیهم.:riz304:
نمیدونم من خیلی شهرا بودم ولی لهجه مث تو تاحالا به گوشم نخورده:smilies:خب بنظرت من بچه ی کجام تو تاپیک اسم شهرامونو بگیم من یکی لو ندادم میخام سکرت باشههههههههههه