ariya21
New member
آریا پسره
پس کزت نمیشه:smiliess (12):
دروغ میگه بابا این خودش کوزته داره فرافکنی میکنههه
آریا پسره
پس کزت نمیشه:smiliess (12):
کزت کنایه از سختیه مجید دلبندمممممممممممممممممممممممآریا پسره
پس کزت نمیشه
کتک که اختراع شده بود جیگرررررررررررررررررررررررررررررررر
ایممنو علاقه به این دختر بچهای بی روح داری کپ اواتار قبلیت بود اینم :smiliess (12):
کتک که اختراع شده بود جیگرررررررررررررررررررررررررررررررر
دروغ میگه بابا این خودش کوزته داره فرافکنی میکنههه
هههه کاش ملت همه کزت بودن بده مگه به اون نازیدروغ میگه بابا این خودش کوزته داره فرافکنی میکنههه
ای بابا تو حرفاتو نغض میکنی دیگه تو گفتی خوردم بمن چه حالا اثارشم موندهحالا ما که بزرگ شدیم دیگه کتک نمیخوریممممممممممم خودت حالا حالا ها داریششششش
کزت کنایه از سختیه مجید دلبندممممممممممممممممممممممم
آواتارای من بی روح نیستن
یه چیزی در چهرشون هست که هر کسی درک نمیکنه!!!!!!!
مخصوصآ این یکی که خیلی واضحه[/QUOTE]اووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووفه بابا درک
هههه کاش ملت همه کزت بودن بده مگه به اون نازی
ببخشید هاکنایه هم باید یه چیزی باشه جور دربیاد با واقعیت
البته شما استادی در این زمینه حق آب و گل داری[/QUOTE]بابا منظورم اینه که ادم بگه کزت یاد مظلومیتاش میفته افتاد الانننننننننننننننن/؟؟؟؟
ببخشید هاکنایه هم باید یه چیزی باشه جور دربیاد با واقعیت
البته شما استادی در این زمینه حق آب و گل داری[/QUOTE]بابا منظورم اینه که ادم بگه کزت یاد مظلومیتاش میفته افتاد الانننننننننننننننن/؟؟؟؟
اره این یکیو خیلی خوب اومدی من خیلی مظلومممم
خانوما دعواتون نشهههههه
بیچاره کززززت بازیچه ی این جماعت شده .باشه من کزت شما اون ابجی ناتنیه خوب شد حالا
تو مظلوووووووووممممممم اوخیه جیگرم سوخت روتو اریا هنگیدمره این یکیو خیلی خوب اومدی من خیلی مظلومممم
تو مظلوووووووووممممممم اوخیه جیگرم سوخت روتو اریا هنگیدم
تووووووو کجات ژان وال ژانه نمیخام تو باید نجاتم بدی؟/ترجیه میدم پیش زن تناردیه بمونمنه من ژان والژان سارا کوزت آیدا هم زن تناردیه حالا هر قدر میخوای بزنش ایدا
تووووووو کجات ژان وال ژانه نمیخام تو باید نجاتم بدی؟/ترجیه میدم پیش زن تناردیه بمونم