نطرت درباره آواتار نفر قبلیت چیه؟؟؟؟

sky

New member
:1dco2x0p1lilzhfpg1tیه جیرجیرک که از تو دستای یه خانم مو فرفری پرواز میکنه میره. چقده تاریکه؟

jirjirak

New member
sky چه کپلی شما! لپاشووووووووووووووووووووووووووو !بچه باید لپو باشه که هی لپشو بکشی!خیلی کیف داره....
امضات به آواتاره من میاد:4d564ad6:

waria

New member
skyجان به آواتارت بگو یکم رژیم بگیره...همینجوری پیش بره دیگه چشمشم جایی رو نمیبینه:rolleyessmileyanim:

sky

New member
:4d564ad6:قربون همه دوستان . من کوچیک که بوده م همینطوری تپلو بوده م . امضای شمام خیلی قشنگه جیرجیرک.

waria

New member
اواتار بیوتکنولوژیست خیلی حس خوبی میده به من...حس اینکه ارشد قبول شدم:a2d3:

sara77

New member
وااااااای وحشت کردم بیوتکنولوژی احساس میکنم همین الان میخای فک یکیو سرویس کنی خو یکم اروم تر.حالا برا:5: کی این همه دندون ریشه کردی؟؟؟؟:smiliess (2):

sara77

New member
واریا جون من موندم تو کی درس میخونی//هر موقع میام که انلاینی جیگرررررررررررررررررررررر

jirjirak

New member
داشتم پستها رو میخوندم یه لحظه حس کردم من در نقش شهرام 25ام تو تاپیک اسم شما چیه! چند وقت یه بار میومد میگفت اسم منم حدس بزنین!!!!! هر جا هست موفق باشه...:riz303:

sara77

New member
میگم جیرجیرک تا ذهن یه ملتو گیج اواتارت نکردی عوضش کن یکی میگه پشه رو موهاشه یکی میگه بادکنک ارزوهاس.واقعا خلاقیت میخاد اینارو بگیاااااااااااااااااااااااا

waria

New member
واریا جون من موندم تو کی درس میخونی//هر موقع میام که انلاینی جیگرررررررررررررررررررررر
اولا که...شما که خودت دختری میدونی دخترا در یک لحظه میتون 60 تا کارو باهم انجام بدن...:rolleyessmileyanim:ینی هم درس میخونم هم آنلاینم.
دوما که...نه عزیز من،من کجا همش آنلاینم؟؟؟؟؟اشتباه میکنی:ph34r-smiley:
سوما که...دل به دل راه داره.هرموقع تو آن میشی منم آن میشم.

آخرین ویرایش:

jirjirak

New member
میگم جیرجیرک تا ذهن یه ملتو گیج اواتارت نکردی عوضش کن یکی میگه پشه رو موهاشه یکی میگه بادکنک ارزوهاس.واقعا خلاقیت میخاد اینارو بگیاااااااااااااااااااااااا
سارایی آخه خیلی دوسمش دارم حس خوبی بهم میده نمیشه عوض نکنم؟!:1dco2x0p1lilzhfpg1t
در عوض اگه بازم کسی گیج شد خودم براش توضیح میدم!!:ph34r-smiley:

waria

New member

تا ما هستیم حق داری زیاد اینجا بیایی!!!!!!!!:tsimuzpzwoap1t9y3o7
البته خاموشی هم نیایی که من میبینمت !!!!!!!!!!!!
راست میگی؟بهم اجازه دادی؟؟آخ جون:4d564ad6:
اونوقت یه سوال.شما تاکی هستین؟؟
:ph34r-smiley:
چشم بصیرت هم که دارین:5:

vb2

New member
آواتار واریا حس سرما و زمستونو دماغ قرمز شده رو بم میده تو خیابون:smiliess (12):

waria

New member
آواتار واریا حس سرما و زمستونو دماغ قرمز شده رو بم میده تو خیابون:smiliess (12):
ویدا جون میگفتی خیلی بچه ی نازیه دیگه:tsimuzpzwoap1t9y3o7آواتار شمام که تو کار تبلیغاته نایکه....قوانین سایت رو نقض میکنه:rolleyessmileyanim:

waria

New member
آواتار biochem....من نگرانشم یه وقت ازاونور نیفته زمین....:4d564ad6:حس آزادی و رهایی میده به من

بالا