نطرت درباره آواتار نفر قبلیت چیه؟؟؟؟

MAHSABANOO

New member
والا دلم سنگ نیست من دلم ب این اواتاری ک گذاشتم خیلی فق داره باهم//////////////:p7977cujr38iyymsu8:از کجا دونستی من اینطوریم//:thanks:من خیلیم دل رحمم و مهربون:(40)://کسی دفاع نمیکنه از من؟
چرا من هواتو دارم همشهری تو خیلیم مهربونی

ps2020

New member
مهسا بانو:نظر خاصی ندارم!!!:riz277:
مهسا:قبلا هم گفتم،بیشتر بهتون میاد.
فیزیست:آخه یک و دو آواتار که نیست!!!تا چشمو برمیگردونم عوض شده!!!این قلبه که اصلا جالب نیست....

aManofDetail

New member
ههههههههههه مثلا؟باشه متلک بنداز دیگ اواتارم این شد دیگ عوضش نمیکنم//ثبت شد برای ی مدت....سینا اینه کاکو ی جوون/

aManofDetail

New member
سینا جان چرا اخ//مهسا چرا مگ تو سمت من نبودی/همشهریا ک برای هم جناغ نمیگیرن:sarma:

ps2020

New member
ههههههههههه مثلا؟باشه متلک بنداز دیگ اواتارم این شد دیگ عوضش نمیکنم//ثبت شد برای ی مدت....سینا اینه کاکو ی جوون/

نه بابا!متلک چیه؟
اون آواتارای قبلیتون بهتر بود1
اینم خوبه!یعنی متناسب با جامعه امروزیه2
خب ثبت شده که شده!!!خدارو شکر که بالاخره ثبت شد!!!خدایا شکر!!!ولی درکل خوبه قارداش...!!!

mahsa.

New member
فیزیست:آخه یک و دو آواتار که نیست!!!تا چشمو برمیگردونم عوض شده!!!این قلبه که اصلا جالب نیست....

یعنی دمت گرم خوشم اومد افرین داداش خودمی یه بستنی مهمون من تو شاندیز
ههههههههههههههههه
حال کردم همشهری حالا بدون مشورت من اواتار عوض کن .
هر نیم ساعت یکبار اواتار جدید اکنون نیازمند اوتارهای پیشنهادی شما هستیم .........
:motat::motat::25r30wi::25r30wi:

mahsa.

New member
سینا جان چرا اخ//مهسا چرا مگ تو سمت من نبودی/همشهریا ک برای هم جناغ نمیگیرن:sarma:
کلا الان رو مد اذیتم هههههههههههههه
نه همشهری اواتارت خشگله به شرط اینکه عوضش نکنی ..........افرین قشه گردشیم سوزه باخ.

MAHSABANOO

New member
منظورت از مهسا منم یا اون یکی مهسا
اگه اون یکی که منم باهات موافقم آخه مهسا کجا دیدی همشهریا با احساسات هم بازی کنن خدارو خوش میاد آخه:smilies-azardl (12)

mahsa.

New member
منظورت از مهسا منم یا اون یکی مهسا
اگه اون یکی که منم باهات موافقم آخه مهسا کجا دیدی همشهریا با احساسات هم بازی کنن خدارو خوش میاد آخه:smilies-azardl (12)

مهسا بانو اخه شما در جریان انتخاب اواتار برای ایشون نیستی
خودش میدونه چرا عصبانیم .

ps2020

New member
چرا اخ اصلا خوب نیست؟میخواید ی پسر خوش تیپ بذار کف کنید/یا مثلا عکس خودمو بذارم بترسید؟

چون سیاه-سفیده!!!سنگیه!!!نمیدونم!خوشم نیومد زیاد!!!
پسر خوش تیپ بذارید...نه همون عکس خودتونو بذارید(به یه سری دلایل!!!)...ههههه

pashmak

New member
دانشجو پزشکی که داره با دقت به عمل نگاه میکنه البته خیلی ارومه ما که موقع کارورزی استرس داشتیم

arezoo90

New member
نی نی ناز :(40):
خیلی خواستنیه ! اگه الان اینجا بود یه لقمه چپش میکردم!!!!!!!!! :tonguesmiley:

بالا