نطرت درباره آواتار نفر قبلیت چیه؟؟؟؟

mahsa.

New member
من عاشق این اواتارم قبلا با پیامم به فرشته جون گفته بودم

ariyana

New member
مهسا جون وقتی کیمیا رو میبینم ناخوداگاه لبخند میزنم، خیلی با نمک و دوس داشتنیه :heart:

mahsa.

New member
مرسی میخام شوهرش بدم دارم بین آواتارا انتخاب میکنم
بچه ی شمام خوردنیه گلم بوس بوس

mehran35

New member
چیکارش داری ؟
این پرستار جزء معدود پرستاراییه که من میشناسم و مث بقیه زود عصبانی نمیشه ... از این به بعد هم تحت حمایت منه
153817_matrix.gif

rainsavor اگه دلت خواست عکستو بذار .... اگرم دوس نداشنی نذار
تارا دادا نکنه منظورت اینه که من زود عصبانی میشم آره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟نگو توروبه خدا بچه به این آرومی تازه حاج خانمم ناراحت میشد!!!!!!!!!!!!!

mw.ashel

New member
تارا دادا نکنه منظورت اینه که من زود عصبانی میشم آره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟نگو توروبه خدا بچه به این آرومی تازه حاج خانمم ناراحت میشد!!!!!!!!!!!!!

شما نگران حاج خانوم نباشید ، ایشون ناراحت نمیشن .مثل اینکه خواهر منه ها!:ahi5slcgm04mi8jqqkl

antenyus

Active member
آره شفیع منم میخواستم بگم عشقولانه س...

چون میگن دو خط موازی در بی نهایت بهم میرسن دارین روش راه میرید که بلاخره بهم برسید آره.......... :tsimuzpzwoap1t9y3o7

antenyus

Active member
آشل جان من اگه یه نی نی مثل آواتار شما ببینم لپ هاشو میگیرم برعکس هم تاب میدم یا میگیرمش تو بغلم اینقدر فشارش میدم تا گریه کنه .......

البته این کارا همه ب خاطر دوس داشتن زیاده .... فک نکنی من کودک آزارم...

antenyus

Active member
چرا برداشتی آواتارتو ما نگفتیم که بده فقط تصورمونو گفتیم .... خیلیم خوب بود .....:thumbsupsmileyanim:

TUMS

Well-known member
خیلی نازه
یکی از اقواممون مثل آواتارته
آدم دوس داره لپشو گاز بگیره!!!!!!!!!!!!!!

TUMS

Well-known member
چرا برداشتی آواتارتو ما نگفتیم که بده فقط تصورمونو گفتیم .... خیلیم خوب بود .....:thumbsupsmileyanim:

فقط واسه هدف خاصی گذاشتمش
ولی عکس العمل هاتون خیلی جالب بود برام!!!!!!!!!!!!!!!!
ممنونم عزیزم

mahsa.

New member
بابا ایمنو من عکستو ندیدم یبارم واسه خاطر ابجی مهسات بذار

بالا