شفيع
Well-known member
پرنیا چشای بچه معصوم آوتارات خیلی قشنگن بزنم به تخته هاولی من ب شما پیشنهاد میکنم اینو عوضش کن....من دوسش ندارم!!!!![]()
پرنیا چشای بچه معصوم آوتارات خیلی قشنگن بزنم به تخته هاولی من ب شما پیشنهاد میکنم اینو عوضش کن....من دوسش ندارم!!!!![]()
هرچند وقت یه بار بد نیس ولی نه دیگه هرروز این چند روزه همش شده چشم وهم چشمی هی بعضی ها آواتار عوض میکنن!!!!!!!تنوع هم تو زندگی خوب چیزیه، شما هم تا دیروز کچل بودی و حالا مو کاشتی، نمیخوای نی نی های ما هم بزرگ بشن!؟ گناه داره ها؟ainting:
حالا بنظرت عشاق فروانی را میتوان در این سایت یافت؟!!!
هرچند وقت یه بار بد نیس ولی نه دیگه هرروز این چند روزه همش شده چشم وهم چشمی هی بعضی ها آواتار عوض میکنن!!!!!!!
چرا پا پیش نمیذاری یه نظر سنجی راه بندازی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!اینو دیگه باید نظر سنجی کرد که کیا بودن و هستن و خواهند بود؟
حالا چرا من؟چرا پا پیش نمیذاری یه نظر سنجی راه بندازی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!
درسته ماما هستم ولی آواتارای عاشقانه نمیذارم که!!!!!!:smiliess (12):خب ماما هستی کی بهتر از ماما
یه امشب نیمدی خونه چقد نظراتتون عوض شده !!!!!!!!امان ااز این خواهرت!!!!!!!!!!!ولی من ب شما پیشنهاد میکنم اینو عوضش کن....من دوسش ندارم!!!!![]()
یه امشب نیمدی خونه چقد نظراتتون عوض شده !!!!!!!!امان ااز این خواهرت!!!!!!!!!!!
بچمون کجابود ما هنوز خودمون بچه ایم!!!!!!!حاجی شما هم!؟ بیچاره خواهر زنت ، اونم دختری به اون نازی.ببینم شما شام بچه ها رو دادی که الان اینجایی؟
ولی من ب شما پیشنهاد میکنم اینو عوضش کن....من دوسش ندارم!!!!![]()
دوستان یه کم ثبات تصمیم گیری داشته باشین چیه هی هردقیقه آواتار عوض میکنین تا آدم میاد چشمش عادت کنه به آواتارتون میبینه عوض شده!!!!!!!!!!!
ولی من ب شما پیشنهاد میکنم اینو عوضش کن....من دوسش ندارم!!!!