ariyana
New member
ممنونم عزیزم....اینجا هوا سرده و الان تنش کردم تا سرما نخوره
مامان خوبی میشه عزیزم چون خیلی به فکر نی نی کوچولوت هستی...:a2d3:
ممنونم عزیزم....اینجا هوا سرده و الان تنش کردم تا سرما نخوره
مهسا جون نگفتی اسم این جیگر ناز چیه ؟؟؟؟؟؟؟
ممنونم همگار نازنینم....من نی نی خیلی دوست دارم و به خاطر اینکه لطمه ای به نی نی م ، نخوره واسش هر کاری میکنم، تا سالم بزرگ بشه.مامان خوبی میشه عزیزم چون خیلی به فکر نی نی کوچولوت هستی...:a2d3:
باسیلوس جان از اونجایی زمان دانشجویی که شیفت های اتاق زایمان من میخورد به زمانهای خاصی که شلوغ بود و پرسنل اونجا هم از کارم راضی بودن و وقتهایی که حوصلم خونه سرمیرفت و پا میشدم میرفتم اونجا و یا خودشون میزنگیدن که بیا و الانم به خاطر علاقه ای که به کمک به مردم داشتم و دارم تا حالا 96 تا نی نی رو به اذن خدا و کمک مادرش به دنیا آوردم .و طرحمم گرفتم که بازم برم اونجا، با اینکه سخته ولی اون لحظه آخر که خنده بر لب یه خانواده رو میبینی و خوشحالشون میکنی یه دنیا ارزش داره...mw ashelتا حالا چند تا نی نی به دنیا اوردی؟
به افق های دور دست عزیزمباسیل جون اواتارت به چی نگاه میکنه؟
عجب قلطی کردیما حالا ما یه چی پروندیم یه ملت گیر داده کی عکستو میزاری شاید این جمعه بیاید شاید:thumbsupsmileyanim:سارا آخرش عکس خودتو با عینک نزدی هااااااااا:dadad4:
عجب قلطی کردیما حالا ما یه چی پروندیم یه ملت گیر داده کی عکستو میزاری شاید این جمعه بیاید شاید:thumbsupsmileyanim:
گفتاری میشه قلطی نوشتاری میشه غلطی نقطه سر خط :idea_majidonline::riz481:غلطی یا قلطی
گفتاری میشه قلطی نوشتاری میشه قلطی نقطه سر خط :idea_majidonline:
عجب قلطی کردیما حالا ما یه چی پروندیم یه ملت گیر داده کی عکستو میزاری شاید این جمعه بیاید شاید:thumbsupsmileyanim:
میدونم عسیسمممممممممم حالا شد قضیه ی همون جمعه که گفتمفقط شوخی بود.خب نذار!!
خب پس چرا گفتی اگه میدونستی:smiliess (15):هر دوتاش که یکی:13: