نتیجه ازدواج متولدین ماه های مختلف

bahar.zr93

New member
حالا که اینقدر بحث ازدواج داغه؛ یه نگاهم به این جدول بندازین بد نیست!

%D8%AD%D8%A7%D8%B5%D9%84-%D8%A7%D8%B2%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%AC-%D9%85%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AE%D8%AA%D9%84%D9%81.jpg

nanaz

New member
:25r30wi::25r30wi: من فقط شوهرم باید اردیبهشتی باشه تا ازدواجم عالی بشه :4d564ad6:
آبان ماهی ها ازدواج عالی ندارن ؟؟؟؟:riz481:

شادی 25

New member
ناناز متولد آبانی؟
دختر آبان خیلی باهوش و خیای تو خودشه. اینجوریی؟

nanaz

New member
نه شادی جان متولد دی ماهم.
اما با نظرت موافقم دوستم آبان ماه به دنیا اومده و خیلی با هوشه . البته دی ماهی ها خیلی خیلی باهوشترهستند ها:motat:

شادی 25

New member
تو باهوشی ات که شکی نیست.ولی متولدای دی مو جودات مرموزین.::rolleyessmileyanim:

nanaz

New member
تو باهوشی ات که شکی نیست.ولی متولدای دی مو جودات مرموزین.::

:5::5::5::5: مرموز ؟؟؟ شوخی میکنید ؟
البته من که شوخی کردم آخه هرکس خودش شخصیتش را میسازه (تحت تاثیر محیط اطرافشم هست) و به ماه تولد و اینا ربط نداره . ازدواجم همینطوره . چون تاپیک تو قسمت طنزه پس شوخی جایز هست.

nurse-hopes

New member
من به این جدول اعتماد می کنم
چون شهریوری هستم و با تیری ها دوستی خوبی داشتم
و با شهریوری ها هم همین طور:28:
ولی از فرزردینی ها هم خوشم میومده حالا نمیدونم اعتماد کنم یا نه؟؟؟

..eli

New member
منم آبانی ام..حالا از کجا پیدا کنم اردیبهشتی که اونم فقط سبز باشیم نه اینجوری قلبولانه..:sad:
من فکر می کنم چون آبانیا زیاد حساس و به کوچکترین رفتارهای مخالف واکنش می دن و ایده آل گران، و همچنین اکثر رفتارهاشون افراطی هستو حد وسط ندارن و آخرشم اینطوری می شه..:dadad4:
مثلا یا طرفو دوست دارن در حدی که واقعا حتی حاضرن واسش از جون مایه بزارن یا وقتی دلشون میشکنه یا عصبانی می شن انگار بمب هسته ای منفجر شده..(انقدر وحشتناک واکنش می دن!)
به همین دلیل وقتی حرف از اعتماد و صداقت می زنین مراقب طرف آبانیتون باشین چون هم باهاتون اینطور رفتار میکنن و هم ازتون انتظار همچین رفتاراییو دارن و مطمئن باشین اونقدر حافظشون خوبه که اگه اهمال کاریهای کوچیکتون رو نادیده بگیرن، موقع بحث تمامشونو یکی یکی واستون میشمارن و ایراد می گیرن ولی باز همه ی اینا دلیل بر این نیست که طرفشونو دوست ندارن چون هر لحظه نگران طرفه مقابلشونن و همیشه حامیش میمونن. کافیه به مشکل برخورد کنین تا با یه تماس به دادتون برسه و االبته اگر خودشم نتونه به کمکتون بیاد حداقل یه نفرو واسه کمک براتون میفرسته..
من که خودمو اینجوری میشناسم ..با آبانیایی هم که برخورد کردم اینطوری بودن،..ولی با این حال بعضی چیزا دست خود آدم نیست هرچند به قول ناناز آدم شخصیتشو خودش میسازه، منم باهاش موافقم ولی به نظر من در حد ناچیز هم باشه این موارد( ماه تولد) تاثیر گزاره..:motat:

آخرین ویرایش:

nurse-hopes

New member
من به این جدول اعتماد می کنم
چون شهریوری هستم و با تیری ها دوستی خوبی داشتم
و با شهریوری ها هم همین طور:28:
ولی از فرزردینی ها هم خوشم میومده حالا نمیدونم اعتماد کنم یا نه؟؟؟

شادی 25

New member
من چند تا دوست دی دارم که به این راحتیا اطلاعاتشو لو نمیدن البته این خوبه.مثه من لرنیستن.همه زندگیشونو بریزن تو داریه.
امیدوارم خوشبخت باشی.

nanaz

New member
من چند تا دوست دی دارم که به این راحتیا اطلاعاتشو لو نمیدن البته این خوبه.مثه من لرنیستن.همه زندگیشونو بریزن تو داریه.
امیدوارم خوشبخت باشی.

:p7977cujr38iyymsu8:الان با منی یا با خودت ؟ چون منم همبینطورم :riz481:

am-ml

New member
عاغا اینقدر این چیزا رو نگذارین ....:13:
ناخود آگاه به آدم ذهنیت میده ،اینا که تضمین نمیشه .
الان دور و بر خودتون رو ببینین ،چقدر با کسایی که با شما در یک ماه متولد شدن نزدیک هستین؟
به همون نسبت تمام مردان /زنان متولد یک ماه رو میشه یکسان تصور کرد و زندگی باهاشون رو پیش بینی کرد.:smiliess (7):

شادی 25

New member
من خیلی ساده ام همه زندگیمو به همه میگم.اگه اینطوری باشی خیلی بده.
ولی به این دوستام که میگم متولد ماه دی هستن خیلی تودارن و هیچی از زندگیشون نمیگن.

nanaz

New member
من خیلی ساده ام همه زندگیمو به همه میگم.اگه اینطوری باشی خیلی بده.
ولی به این دوستام که میگم متولد ماه دی هستن خیلی تودارن و هیچی از زندگیشون نمیگن.
خیلی بده وجدیدا خیلی برام دردسر ساخته . بخصوص تو دانشگاه . شرمنده از صاحاب تاپیک که :78: دادم .

لیلا خانوم جون تاپیک طنزه . حساس نشو حساس نشو

arezoo90

New member
زندگی با اردیبهشت....:heart: میشه!!!!! :smiliess (11):
با فروردین وخرداد وتیر و شهریورم قابل تحمله....عجبا :5:
کلا بقیه ماه ها هم هیچی ؟!..... سرمون بی کلاه موند... :65d6a5d6s:

bahar.zr93

New member
عاغا اینقدر این چیزا رو نگذارین ....:13:
ناخود آگاه به آدم ذهنیت میده ،اینا که تضمین نمیشه .
الان دور و بر خودتون رو ببینین ،چقدر با کسایی که با شما در یک ماه متولد شدن نزدیک هستین؟
به همون نسبت تمام مردان /زنان متولد یک ماه رو میشه یکسان تصور کرد و زندگی باهاشون رو پیش بینی کرد.:smiliess (7):

آره لیلا جون. اما خب اینا محض سرگرمین دیگه! اسمش روشه خب...
اما قبول داری متولدین یک ماه هم همچین دور از هم نیستن! مثلا ببین من اکثر دخترهای اردیبهشتی که دور و برم هستن
خیلی خونگرمن. حالا تو جدول ببین، اردیبهشت فقط یه آدمک قرمز داره!!

leylii

New member
migam khob bacheha chera aban faghat ba ordibeheshta khoband?????????ba esfandiyam kenar miyand :ad54ad:

بالا