نتایج اومد ....بحث در مورد نتیجه ی آزمون ارشد مامایی 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
چرا عزیزم . واسه ما گفته بود فصل مثلا 5و 6 و 16 و 15

کلا 4 فصل

- - - Updated - - -

اریانا جون رفتی؟

عزیزم تو همون دفترچه ثبت نام که به شکل پی دی اف از سایت سنجش هر سال میاد و بعدش ثبت نام میکنن . فکر کنم بهمن ماه

ariyana

New member
ازیانا جون سلام . مرسی از راهنمایی هات .

عزیزم یکی از دوستام از داشگاه تهران فلرغ التحصیل شده ...میگه زایشگاه میرفتیم . اما یه دونه زایمان هم حتی نگرفتن...چه برسه به وکیوم و کورتاز...
به هر حال شانسی یه دیگه .. من که خیلی دوست دارم . راستی اگه برم گرایش بهدشت مادر و کودک، باز هم واحد زلسشگاه خواهیم داشت؟

ببین عزیزم نمیدونم دانشگاه دیگه چطور باشه اما ما باید آمار پر کنیم و 5 تا از هر کدوم بگیریم! این حرفی هست که سال بالایی ها زدن بهمون شاید هم خیلی از دست رزیدنت ها نشه کاری کرد!! نه گرایش بهداشت فقط یه ob یک اونم فقط تئوری دارن عزیزم

گرایش شما چیه اریانا جون؟

من بین آموزش مامایی و بهداشت مادرکودک موندم
از طرفی به زایمان و ...علاقه دارم ...از طرفی احساس میکنم بهداشت بخونم واسه امنحان پی اچ دی م بهتره

narges1389

New member
لطف کردی باورت میشه من این دفترچه رو چند بار نگاه کردم اما اصلا مایلزو ندیدم الن رفتم دیدمش. متین جون شما زنان نواک خوندی؟بهداشت چی خوندی؟

narges1389

New member
مامان متین جون اگر فضولی نباشه برای phd بیولوژی تولید مثل شرکت کنی خیلی بهتر از بهداشت باروری هست

- - - Updated - - -

بهداشت اخرش میشی phd بهداشت از

لطف کردی باورت میشه من این دفترچه رو چند بار نگاه کردم اما اصلا مایلزو ندیدم الن رفتم دیدمش. متین جون شما زنان نواک خوندی؟بهداشت چی خوندی؟

واسه زنان فقط نواک ...اونم جدید ! نه مثل من قدیم که یک تست از دست دادم !

بهداشت هم از عید شزوع کردم . فقط سوسن خانوم + تست ...تست ....تست ...هررر رووووز

ariyana

New member
گرایش شما چیه اریانا جون؟

من بین آموزش مامایی و بهداشت مادرکودک موندم
از طرفی به زایمان و ...علاقه دارم ...از طرفی احساس میکنم بهداشت بخونم واسه امنحان پی اچ دی م بهتره
من آموزشم عزیزم آخه طرحم رو زایشگاه بودم و الان هم استخدام زایشگاه هستم واسه همین نرفتم بهداشت.
واسه دکترا هم خیلی فرقی نداره، دو تا از استادای خودم که دکترا تهران دارن میخونن هر دو آموزش بودن

آخی من مامان متینو یبینم فک میکنم شانسی قبول شدم:shocked:
من زنان درسنامه دکتر شیرمحمدی رو خوندن چاپ قدیم...بهداشت هم یه داشتم از روی اون خوندم:1dco2x0p1lilzhfpg1t
خدا رحم کرد با این اوصاف..
ولی متین جونم خیلی باحاله که از حالا به فکر پی اچ دی هستی...کلی الگوی منی تو...
امیدورام به همه آرزوهات برسی

من دوست دارم برم آموزش....خدا کنم رتبه ام خوب باشه که بتونم برم..
از بچگی دوست داشتم معلم بشم:riz277:

مامان متین و آریانا جونم مقطعتونو توی پروفایلتون عوض کنید به "کارشناسی ارشد":a2d3::thanks::thanks:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا