نان دادن كار مردان است

binam

Active member
خواجه عبدالله انصاری فرمود:
بدانکه، نماز زیاده خواندن، کار پیرزنان است
و روزه فزون داشتن، صرفه ی نان است
و حج نمودن، تماشای جهان است.
اما نان دادن، کار مردان است...

ba ba barghi

Well-known member
خواجه عبدالله انصاری فرمود:
بدانکه، نماز زیاده خواندن، کار پیرزنان است
و روزه فزون داشتن، صرفه ی نان است
و حج نمودن، تماشای جهان است.
اما نان دادن، کار مردان است...

خب ما اینو از اول دبستان بهمون اموزش دادند که ...
بابا نان داد

MAHSABANOO

New member
ولی الان تو این زمونه هم بابا نان داد هم مامان.....................

آخرین ویرایش:

Nike313

New member
تو اين زمونه اگه همه ی اعضای خانواده هم كار كنن؛بازم نميتونن از پس خرج و مخارج بر بيان:riz277:بيچاره مرد خونه:tsimuzpzwoap1t9y3o7

آخرین ویرایش:

MAHSABANOO

New member
و آخرشم همه گشنه ماندند:25r30wi::
t2036.gif

ایییییییییییییییییییییییییییییییووووووووووووووووووووووولللللللللللللللللللل بهار اینو خوب اومدی خوشم اومد

ba ba barghi

Well-known member
حالا چه اتفاقی می افتد اگر مرد دستش در جیب باباش باشد و ازدواج کند تا حالا که دستش در جیب باباش بوده
فعلا درس بخونه یا فعلا برود سربازی
من با این مساله خیلی مشکل دارم
خوانواده ها باید بفهمند شرایط ایده آل مرد در سن 40 سالگی او بدست می اید
یعنی مرد40 ساله همه چیز دارد
وقتی جوان سالم باشد همه چیز خودبخود بوجود می آید
زن باعث می شود مرد تشویق بشود به زندگی

تخم مرغ دزد ،شتر دزد میشود
منظور اینه که ...تا چهل سالگی دستش تو جیب باباش بوده ،بقیه زندگیش حتما دستش یا تو جیب بابای زنش می باشد یا توی جیب زنش یا توی جیب اینو و اون !!!!

mehrshad

New member
jaleb bud.vali haj va ruzeo namaz jae khodesho dare.va kharje zendegi jae khod.hame moheman dar jae khodeshun

TUMS

Well-known member

تخم مرغ دزد ،شتر دزد میشود
منظور اینه که ...تا چهل سالگی دستش تو جیب باباش بوده ،بقیه زندگیش حتما دستش یا تو جیب بابای زنش می باشد یا توی جیب زنش یا توی جیب اینو و اون !!!!

برقی جون کاملآ باهات مخالفم
جای این بحثا نیستا ولی بزا بگم اگه دختر خانم ها توقعشون کم بود الان وضع ازدواج این نبود. . . . . .. . . .. . .

ba ba barghi

Well-known member
برقی جون کاملآ باهات مخالفم
جای این بحثا نیستا ولی بزا بگم اگه دختر خانم ها توقعشون کم بود الان وضع ازدواج این نبود. . . . . .. . . .. . .

ایمونو جان،حای بحث رو مشخص بنمو ،بحث بنموییم !!:motat:
:riz277:سیبیل های منو نیگاه کن ،تو آسیاب که سفیدشون نکردم !!

هرچند که من به طور کلی با همه نبودم !!و اینکه با پاره ای از جوانان جیب زن بودم !!وهمچنین پاره ای حرف های شما رو در مورد پاره از دختر خانم ها قبول دارم !

Lilinaz22

New member
واقعا حیف که عمر جوونای این مملکت مثل برق و باد میره و هیچی از زندگیشون نمی فهمن.و تا به 40 -50 سالگی میرسن و میان ببینن زندگی چی هست,یه درد و مرضی در اثر اون همه استرس و فشار کاری سراغشون میاد.بعدشم هیچی دیگه.
آخه اینم شد زندگی؟به خدا ما فکر میکنیم داریم زندگی میکنیم.ما فقط روزای زنده بودنمونو سپری میکنیم!

ba ba barghi

Well-known member
واقعا حیف که عمر جوونای این مملکت مثل برق و باد میره و هیچی از زندگیشون نمی فهمن.و تا به 40 -50 سالگی میرسن و میان ببینن زندگی چی هست,یه درد و مرضی در اثر اون همه استرس و فشار کاری سراغشون میاد.بعدشم هیچی دیگه.
آخه اینم شد زندگی؟به خدا ما فکر میکنیم داریم زندگی میکنیم.ما فقط روزای زنده بودنمونو سپری میکنیم!

:shocked::shocked::shocked::shocked:

mehrshad

New member
ruzie harkaso khoda miresune baba.negaran nabashid.vali talash konim barae un ruzie moghadar ke be dastesh biarim

ba ba barghi

Well-known member
نظرتون با دوره نامزدی طولانی چی هست
مثلا 2 سال یا حتی 4 سال دوره نامزدی
جونها برسند به هم دیگه
آرامش فقط در دو صورت به دست می آید
یاد خدا و همسر

هع!!!جه خبره ,كفتن دوران نامزدي ,شيرينترين دورانه,ولي به ياد داشته باشيد ,شيريني زياد ,قندخون مياره,

بالا