نام شوهر در زمان های مختلف !

شفيع

Well-known member
اووواااا شرمنده از اون نوعش نداریم....شیرینی زندگی به گیر دادنه:4d564ad6::a2d3:

خداوكيلي من بيشتر ازين بابت دوري ميكنم از ازدواج دايي بيچارم قسم ميخورد ميگفت وقتي نامزد بوديم حتي بيست دقيقه هم نبايد بي خبر ميشديم از هم نميذاشت شب بخوابم تا 3 نصف شب بايد اس مدادم چون ميگفت بي توجهي روزام كه بايد اس ميدادم چون هر روز يه جوري ناز ميكرد

shiva3322

New member
خداوكيلي من بيشتر ازين بابت دوري ميكنم از ازدواج دايي بيچارم قسم ميخورد ميگفت وقتي نامزد بوديم حتي بيست دقيقه هم نبايد بي خبر ميشديم از هم نميذاشت شب بخوابم تا 3 نصف شب بايد اس مدادم چون ميگفت بي توجهي روزام كه بايد اس ميدادم چون هر روز يه جوري ناز ميكرد

نه خداییش دیگه اون مدلیش هم کمیابه..دیگه دوران عوض شده برادر...دموکراسی سالاره...در حدی که بدونی طرف بیراهه نمیره باید گیر بدی

mehrshad.namdar

New member
مهسا ابجي شما كه فرشته ايد ماشاالله كلا قضيه شما جداست :)‏ ‏. سارا جان براي همسرت اين رو بخون تاثير داره. با نواي سوزناك حسن كجل كفت جي كفت در كوش من كفت جي كفت غصه نخور نهار مياد كله تو هم مو در مياره ! نوتي جون شما فعلا شيريني قبوليت و بده تا بعد

MAHSABANOO

New member
مهسا ابجي شما كه فرشته ايد ماشاالله كلا قضيه شما جداست :)‏ ‏. سارا جان براي همسرت اين رو بخون تاثير داره. با نواي سوزناك حسن كجل كفت جي كفت در كوش من كفت جي كفت غصه نخور نهار مياد كله تو هم مو در مياره ! نوتي جون شما فعلا شيريني قبوليت و بده تا بعد
:25r30wi::25r30wi::25r30wi::25r30wi: ای وای خیلی باحال و خنده دار بود مرسی داداش گلم

sara77

New member
مهساااااااااااااااااااااااااااایییییییییییی؟؟؟؟؟؟ باحال بود؟؟؟؟؟تو با دخدرایی یا با این باند نوتر اینا؟؟؟؟؟نکن مهسا نکن::
:25r30wi::25r30wi::25r30wi::25r30wi: ای وای خیلی باحال و خنده دار بود مرسی داداش گلم

sara77

New member

نه خو همسر من تا قبل ازدواج که میره موهاشو میکاره دیگه چی براش بخونم
بقول خودت همون پیشیه ملوس گفت چی گفت در گوش من گفت-- رو براش میخونم خخخخخخخخخخخخخخخخخ

sara77

New member

ینی شفی اون دیگه پدیده بوده خداییش :a2d3:
بابا من یه چندبار اس بدم میخام گوشی رو بزنم زمین چه برسه اینکه ساعت 3شب اوووووییییییییییییی

شفيع

Well-known member
بابا من یه چندبار اس بدم میخام گوشی رو بزنم زمین چه برسه اینکه ساعت 3شب اوووووییییییییییییی

اره والا منم همينطور من حالو حوصله ندارم دوتا اس جواب بدم

sara77

New member
مهرشاد بهت قول شیرینی داده؟؟؟؟هههههه این یه پاپاسی از دستش در نمیاد چه برسه شیرینی بخره عجببببببببببببب:(50):

shiva3322

New member

عشق که باشه سارا جوووونی تا صبحشم اس میدی....:smiliess (3):

اما خدایش منم اصن حال اس دادن ندارم تو زندگی حتی یکیش بیشتر تو کار زنگ زدنم...وووووی تا نصف شب اس بدی..حوصله میخاد

MAHSABANOO

New member
مهساااااااااااااااااااااااااااایییییییییییی؟؟؟؟؟؟ باحال بود؟؟؟؟؟تو با دخدرایی یا با این باند نوتر اینا؟؟؟؟؟نکن مهسا نکن::

آخه سارا مهرشاد داداشیمه نوترم دوست خوبمه نمیتونم اینارم بفروشم که من خنثی هستم خخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

leylii

New member
ههههههههههه
عجب.....
باران جون خیلی جالب بود ..ممنونم....

شفيع

Well-known member
آخه به من بگيد اگه شوهر نباشه شمااها چكار ميكنيد؟
شماها چرا همش ارايش ميكنيد ؟به خودتون ميرسيد؟مانتو لباس شيك ميپوشيد و تو دلتون از خداتونه پسرا بهتون توجه كنن اما همينكه به پسرا ميرسيد خودتونو ميگيريد در حاليكه هدف نهايتون رسيدن به ايناس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

shiva3322

New member
چه اهداف بزرگی داریم واقعا...اینم از اون واقعا چراهاستااااااااااااااااا؟؟؟؟

sara77

New member
آخه به من بگيد اگه شوهر نباشه شمااها چكار ميكنيد؟
شماها چرا همش ارايش ميكنيد ؟به خودتون ميرسيد؟مانتو لباس شيك ميپوشيد و تو دلتون از خداتونه پسرا بهتون توجه كنن اما همينكه به پسرا ميرسيد خودتونو ميگيريد در حاليكه هدف نهايتون رسيدن به ايناس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

واسه اینه که طرز فکر یه روانشناسی مثث تورو اینجوری مخشوش کنیم
ینی شفی تو یه مریض بیاد پیشت خل نشه شانس گیرش اومده
اولا دخترها طالب زیبایین ینی چه جنس مکر باشه چه نباشه ما دوس داریم به خودمون برسیم دلیلی نداره بگیم واسه پسر تیپ میزنیم اگه اینجوریه زنی که ازدواج کرده چون شوهر داره چرا به خودش میرسه سوالت مثل این میمونه

shiva3322

New member

واسه اینه که طرز فکر یه روانشناسی مثث تورو اینجوری مخشوش کنیم
ینی شفی تو یه مریض بیاد پیشت خل نشه شانس گیرش اومده
اولا دخترها طالب زیبایین ینی چه جنس مکر باشه چه نباشه ما دوس داریم به خودمون برسیم دلیلی نداره بگیم واسه پسر تیپ میزنیم اگه اینجوریه زنی که ازدواج کرده چون شوهر داره چرا به خودش میرسه سوالت مثل این میمونه

سارا این پسرا دیگه خیلی اعتماد به نفسشونو جدیدا بالا رفته حس میکنن دخترا همه کارا ی زندگیشون بخاطر اونا میکننن...جالبه واقیاااان

بالا