میتونی حس وحالی که الان داری رو با شکلک نشون بدی...؟
mj1919 New member 2013-01-28 #482 ( HTTPS توی کل ایران -لااقل تو مشهد- سرعتش اومده پایین، سرعت جیمیل و گوگل و صد تا سایت دیگه با سرعت اینترنت عهد تیرکمون شاه قابل مقایسه است)
( HTTPS توی کل ایران -لااقل تو مشهد- سرعتش اومده پایین، سرعت جیمیل و گوگل و صد تا سایت دیگه با سرعت اینترنت عهد تیرکمون شاه قابل مقایسه است)
padideh New member 2013-01-31 #496 cheshmak گفت: کلیک کنید تا باز شود... چه دل خوشي داري تو عزيزم!!!!!والا من كه كلا الان هنگ هستم خداياااااااا اين كنكور چي بود كه ما اينقدر بايد حرص بخوريم ازش !:auizz3ffy9vla57584x
cheshmak گفت: کلیک کنید تا باز شود... چه دل خوشي داري تو عزيزم!!!!!والا من كه كلا الان هنگ هستم خداياااااااا اين كنكور چي بود كه ما اينقدر بايد حرص بخوريم ازش !:auizz3ffy9vla57584x
padideh New member 2013-01-31 #498 اقايون خانوما يكيتون سريع ب من بگه اين پديده ك هنگ كرده بايد چي كار كنه! حالم بده حالم بدههههه فيس كنكور و كارتوني ديدم و همه سختي ها شو نايلوني ديدم اقاااا من حالم بده :smilies-azardl (12)t0837h0nn8zfqu8ult
اقايون خانوما يكيتون سريع ب من بگه اين پديده ك هنگ كرده بايد چي كار كنه! حالم بده حالم بدههههه فيس كنكور و كارتوني ديدم و همه سختي ها شو نايلوني ديدم اقاااا من حالم بده :smilies-azardl (12)t0837h0nn8zfqu8ult