میتونی حس وحالی که الان داری رو با شکلک نشون بدی...؟
mj1919 New member 2013-04-06 #1,009 قایقی خواهم ساخت خواهم انداخت به آب. دور خواهم شد از این خاک غریب.
ba ba barghi Well-known member 2013-04-06 #1,010 mj1919 گفت: قایقی خواهم ساخت خواهم انداخت به آب. دور خواهم شد از این خاک غریب. کلیک کنید تا باز شود... منم سوار کن لطفا .... بفرمایید نهار
mj1919 گفت: قایقی خواهم ساخت خواهم انداخت به آب. دور خواهم شد از این خاک غریب. کلیک کنید تا باز شود... منم سوار کن لطفا .... بفرمایید نهار
Artmis.a New member 2013-04-06 #1,011 ba ba barghi گفت: منم سوار کن لطفا .... بفرمایید نهار کلیک کنید تا باز شود... من کارم از قایق گذشته میخوام غرق شم...:sad:
ba ba barghi گفت: منم سوار کن لطفا .... بفرمایید نهار کلیک کنید تا باز شود... من کارم از قایق گذشته میخوام غرق شم...:sad:
mj1919 New member 2013-04-06 #1,013 mj1919 گفت: قایقی خواهم ساخت خواهم انداخت به آب. دور خواهم شد از این خاک غریب. کلیک کنید تا باز شود... ba ba barghi گفت: منم سوار کن لطفا .... بفرمایید نهار کلیک کنید تا باز شود... Artmis.a گفت: من کارم از قایق گذشته میخوام غرق شم...: کلیک کنید تا باز شود... پشت دریاها شهری ست، که پنجره ها ...
mj1919 گفت: قایقی خواهم ساخت خواهم انداخت به آب. دور خواهم شد از این خاک غریب. کلیک کنید تا باز شود... ba ba barghi گفت: منم سوار کن لطفا .... بفرمایید نهار کلیک کنید تا باز شود... Artmis.a گفت: من کارم از قایق گذشته میخوام غرق شم...: کلیک کنید تا باز شود... پشت دریاها شهری ست، که پنجره ها ...
Artmis.a New member 2013-04-06 #1,014 mj1919 گفت: پشت دریاها شهری ست، که پنجره ها ... کلیک کنید تا باز شود... پنجره هایش به رویم بسته ات پشت پنجره اش کسی انتظار مرا نمی کشد کسی دست تکان نمیدهد برایم آنجا هم غریب همیشه غریب است اگر خدا نخواهد چه اینجا چه آنسوی دریاها غریب همیشه غریب است اگر...:dadad4: آخرین ویرایش: 2013-04-06
mj1919 گفت: پشت دریاها شهری ست، که پنجره ها ... کلیک کنید تا باز شود... پنجره هایش به رویم بسته ات پشت پنجره اش کسی انتظار مرا نمی کشد کسی دست تکان نمیدهد برایم آنجا هم غریب همیشه غریب است اگر خدا نخواهد چه اینجا چه آنسوی دریاها غریب همیشه غریب است اگر...:dadad4:
!SeCreT! New member 2013-04-07 #1,015 الان دارم در به در دنبال یکی میگردم شب بیاد بریم طاقبستان شام دنده کباب بخوریم.دلم پوسید از بس سرم تو کتاب بود آخرین ویرایش: 2013-04-07
الان دارم در به در دنبال یکی میگردم شب بیاد بریم طاقبستان شام دنده کباب بخوریم.دلم پوسید از بس سرم تو کتاب بود
Artmis.a New member 2013-04-07 #1,017 :smiliess (9)::smilies-azardl (181:ahi5slcgm04mi8jqqkl:auizz3ffy9vla57584x
mikhak s New member 2013-04-07 #1,020 Tak_khal92 گفت: الان دارم در به در دنبال یکی میگردم شب بیاد بریم طاقبستان شام دنده کباب بخوریم.دلم پوسید از بس سرم تو کتاب بود کلیک کنید تا باز شود... واييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييي اين چيه گذاشتي؟ من عاشق دنده كبابم:smilies-azardl (12) دارم سكته ميكنم:14:
Tak_khal92 گفت: الان دارم در به در دنبال یکی میگردم شب بیاد بریم طاقبستان شام دنده کباب بخوریم.دلم پوسید از بس سرم تو کتاب بود کلیک کنید تا باز شود... واييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييي اين چيه گذاشتي؟ من عاشق دنده كبابم:smilies-azardl (12) دارم سكته ميكنم:14: