من جهان خودم هستم وجدان صداي خداست

نظر شما در مورد این تاپیک چیست؟

• مجموع رای دهندگان
    0

mw.ashel

New member
46808421019016915254.jpg

استخوان بندی فریاد ، پاسخ هزاران ستم بی صداست

mw.ashel

New member
j7gktad91g6r9of3t17.jpg

مرد سرت رو بالا بگیر از چی‌ خجالت میکشی؟
یادت نره که پیامبر بر دستان امثال تو بوسه زده

خجالت را باید کسانی‌ بکشند که نان را از سفره تو دزدیده‌اند

و روزی میرسه که تو سرافرازی و اون ها...

آخرین ویرایش:

شیده

New member

مارتین عزیز من هم قبلا اینطور فکر میکردم اما الان نه.از زمانی که متوجه شدم باید دلیل رفتار آدما رو توشرایطشون فهمید:یکی از دوستای خودم بخاطر پدرش که بیمار بود مجبوربه خودفروشی شده بود و با اشک درباره ش با من درد دل میکرد. اون دوشیفته سر کار میرفت باز کافی نبود که بتونه به پدری که سالها براش زحمت کشیده کمک کنه.من خودم چندین جا براش تقاضای وام کردم اما اینجا..............شاید اگه من بودم نه تنها جسم روحمم فدای بودن والدینم میکردم .کسی مثل دوست من میتونه بعدها که شرایط بهتر شداینکارو نکنه (هرچندآسیبی که تا اون زمان میبینه خیلی زیاده)اما در مقایسه با اینکه اگه پدرش فوت کنه و اون براش کاری نکرده باشه هیچه

آخرین ویرایش:

Martian

New member
سلام دوستان انگار یه تعداد از عکسایی که تو بعضی از پستها قرار داده بودم حذف شدند و دلیلش اینه که سروری که عکسای این پستها رو روش آپلود کرده بودم داره به یه فضای دیگه منتقل.

sakar

New member
مارتین عزیز من هم قبلا اینطور فکر میکردم اما الان نه.از زمانی که متوجه شدم باید دلیل رفتار آدما رو توشرایطشون فهمید:یکی از دوستای خودم بخاطر پدرش که بیمار بود مجبوربه خودفروشی شده بود و با اشک درباره ش با من درد دل میکرد. اون دوشیفته سر کار میرفت باز کافی نبود که بتونه به پدری که سالها براش زحمت کشیده کمک کنه.من خودم چندین جا براش تقاضای وام کردم اما اینجا..............شاید اگه من بودم نه تنها جسم روحمم فدای بودن والدینم میکردم .کسی مثل دوست من میتونه بعدها که شرایط بهتر شداینکارو نکنه (هرچندآسیبی که تا اون زمان میبینه خیلی زیاده)اما در مقایسه با اینکه اگه پدرش فوت کنه و اون براش کاری نکرده باشه هیچه
یادمون باشه عمر دست خداست و واسه یه پدر سختترین موضوع مرگ وبیماری نیست ،اینکه کسی به دخترش بی احترامی کنه بدتر از هر بیماری و زجزو مرگیه هستش
همیشه باید شرایطو در نظر بگیریم و کاریو که خدا اونو نهی کرده انجام ندیم در مقابل مشکلات کافیه بگیم
الا بذکرالله تطمن القلوب
حتما راه درستو انتخاب میکنیم
بهر حال خدا به هممون صبر در مقابل مشکلاتو بده ،دید درست بده،و خدا بهمون رحم کنه هیچ وقت خودمونو اخر راه نبینیم که مغزمون از کار بیوفته و دست به هر کاری بزنیم

Martian

New member
[h=5]آدم مست باشه ، اما پست نباشه !
آدم سر کار باشه ، اما سربار نباشه !
آدم بیکار باشه ، اما بی عار نباشه !
آدم بی کس باشه ، اما ناکس نباشه !
آدم بی صفا باشه ، اما بی وفا نباشه !
آدم دلتنگ باشه ، اما دل سنگ نباشه
خلاصه کنم . . .
آدم مرد نباشه ، اما نامرد هم نباشه !
[/h]

Martian