من جهان خودم هستم وجدان صداي خداست

نظر شما در مورد این تاپیک چیست؟

• مجموع رای دهندگان
    0

Martian

New member
فقـــر بـدتـریـن دشمـن نظـم و قانـون اسـت.
فقـــر آفـت یـک طبقــه نیسـت، بـلای همـه جـامعـه اسـت.
رنـج فقـــر رنـج یـک فقیـــر نیسـت، ویـرانــی یـک اجتمــاع اسـت.

" ویـکتـــور هـوگـــو

Martian

New member
مـــن کساني را مي شــناسم که با صـــداي بلند دعــــا ميخوانند امـــا دستشان به ستـــاره اي نمي رسد
امــا کساني هستند که بي دعـــــا با خــــدا دست مي دهـــند

Martian

New member
در جریان یک تظاهرات در برزیل یک ژنرال دستور داد : لطفا نجنگید! نه در روز تولد من.
سپس یک گروه از معترضان او را این گونه سورپرایز کردند

زنده باد انسانهای صلح طلب.

saadat

New member
سلام برادرم همه مطالبت عالی بود نمیدونم ازکدومش تعریف کنم هروقت که به مطالبت سرمیزنم توفکرفرومیرم ضمنا ازقلب ونیت پاک وزیبات ممنون واین حسن نیتت نسبت به زنان خیلی وقت بودکه این حس که به کسی بگم برادر درمن نبود اماتوواقا لایقش هستی ممنون برادرم برای احساسات پاکت :rose:

aram ft

New member
زیر باران اگر دختری را سوار کردید جای شماره به او امنیت بدهید…،
او را به مقصد مورد نظرش برسانید نه به مقصد مورد نظرتان!در تاکسی خودتان را به در بچسبانید نه به او!بگذارید وقتی زن ایرانی مرد ایرانی را در کوچه خلوت میبیند احساس امنیت کند نه احساس ترس...

بسسسسسسسسسسیار زیباا. هزارتا لایک

Martian

New member
ما که این همه ادعای برابری انسانها رو داریم تا کی باید در عمل نژاد پرست باشیم؟؟؟؟؟

مگه افغانی آدم نیست؟؟؟!!!

Martian

New member
آدم چقدر باید پست باشه و خودشه جای خدا بزاره و جون همنوعاشو بگیره

مباران شیمیایی حلبچه (به کردی: کیمیابارانی ھەڵەبجە)‏ در ۲۵ اسفند ۱۳۶۶ توسط حکومت بعث عراق صورت گرفت. این بمباران بخشی از عملیات گسترده‌ای به‌نام عملیات انفال بود که بر ضد ساکنان مناطق کردنشین عراق انجام گرفت.[SUP][۱][/SUP][SUP][۲][/SUP] در پی عملیات والفجر ۱۰ توسط ایران و تصرف بخش‌هایی از کردستان عراق در اواخر سال ۱۳۶۶ که منجر به استقبال مردم این مناطق از نیروهای ایرانی شد، صدام حسین و علی حسن المجید معروف به علی شیمیایی، دستور بمباران شیمیایی این مناطق را داد. در پی این حمله حدود پنج هزار تن از مردم حلبچه که غیر نظامی بودند کشته شدند.[SUP][۳][/SUP] حملهٔ شیمیایی به حلبچه که به کشتار حلبچه یا جمعهٔ خونین نیز شناخته می‌شود، یک نسل‌کشی مردم کرد بود که در ۱۶ مارس ۱۹۸۸ به وسیلهٔ بمباران شیمایی توسط نیروهای دولتی عراقی در شهر حلبچهٔ کردستان عراق در طی روزهای پایانی جنگ ایران و عراق روی داد.

منبع : wikipedia

Martian

New member
متاسفم که این تصاویر دلخراش رو قرار دادم ولی بعضی وقتا دیدن این جور تصاویر لازمه

Martian

New member
جنگ جهانی دوم (به انگلیسی: World War II)‏ یک جنگ فراگیر بین سپتامبر ۱۹۳۹ تا اوت ۱۹۴۵ بود. این جنگ بسیاری از کشورهای جهان را درگیر کرد تا جایی که دو دسته از کشورهای مختلف به نام‌های متّحدین و متّفقین به وجود آمد. این گسترده‌ترین جنگ جهان است که در آن بیش از ۱۰۰ میلیون نفر جنگیدند. در طول این جنگ کشورهای مختلف تمام توان اقتصادی و علمی خود را بر محور ساخت تسلیحات جنگی متمرکز کردند. این جنگ همچنین باعث کشتارهای جمعی از جمله هولوکاست و بمباران هسته‌ای هیروشیما و ناکازاکی شد. در طول جنگ جهانی دوم بیش از ۷۰ میلیون نفر کشته شدند که این آمار خونین‌ترین درگیری انسان در طول تاریخ است.
اگر چه ژاپن تهاجم خود به چین را از سال ۱۹۳۷ آغاز کرد اما به طور کلی حمله آلمان نازی به لهستان در سال ۱۹۳۹ تاریخ شروع جنگ جهانی دوم گفته می‌شود. درگیری بین دو کشور آلمان و لهستان باعث مداخله فرانسه و بریتانیا و فراگیر شدن جنگ در اروپا شد. در طول جنگ اروپا آلمان نازی موفق شد بخش عمده‌ای از این قاره را ضمیمه خاک خود کند اما در این بین توافق‌نامه‌ای میان آلمان نازی و شوروی منعقد شد. شکسته شدن این توافق‌نامه روند جنگ را به ضرر آلمان تغییر داد. در سال ۱۹۴۲ متحدین شمال آفریقا را از دست دادند، روند این شکست‌ها در سال ۱۹۴۳ و حمله متفقین به شرق اروپا و ایتالیا ادامه یافت. از سوی دیگر ایالات متحده در جبهه آسیا به موفقیت‌هایی دست یافت و این روند باعث عقب نشینی نیروهای متحد گردید.
جنگ در اروپا در ۸ می۱۹۴۵ و در ژاپن در ۱۵ اوت ۱۹۴۵ پایان یافت. نتیجه نهایی جنگ جهانی دوم پیروزی متفقین بود اما پیامدهای این جنگ تغییرات بسیاری در پی داشت از جمله تشکیل سازمان ملل متحد که نقش عمده‌ای در جلوگیری از مناقشات بین کشورها بر عهده دارد. دو کشور ایالات متحده آمریکا و اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی به عنوان ابر قدرت‌های نو ظهور نقش عمده‌ای در تصمیم‌گیری‌های جهانی داشتند. بسیاری از کشورهای آسیب دیده در جنگ به خصوص در اروپا، بهبود روابط دوجانبه و بازسازی را در پیش گرفتند.

منبع:wikipedia

Martian

New member
میخواستم بزرگ بشم
درس بخونم مهندس بشم
خاکمو آباد کنم
زن بگیرم
دخترمو بزرگ کنم ببرمش پارک ,تو راه مدرسه باهم حرف بزنیم
خیلی کارا دوست داشتم انجام بدم
خوب نشد
باید میرفتم از مادرم, پدرم ,خاکم , ناموسم ,دخترم , دفاع کنم
رفتم که
دروغ نباشه
احترام کم نشه
همدیگرو درک کنیم
ریا از بین بره
دیگه توهین نباشه
محتاج کسی نباشیم

Martian

New member
این شخص نا بیناست ولی همیشه میاد اینجا که صدای ماشینا رو بشنوه چون عاشقه ماشینه!

قدرداشته هاتون رو بدونید و از کمترین امکانات سعی کنید حداکثر استفاده رو بکنید.

Martian

New member
یک مادر می تواند 10 فرزندش را نگهداری کند

اما 10 فرزند نمی توانند یک مادر را نگه دارند ...

به افتخار همه ی مادر های مهربان و دلسوز.

Martian

New member
نگاه که هرزه باشد حجاب هم که داشته باشی آنجور که میخواهد تو را تصور میکند پس فکری به حال مغز های فاحشه کن نه حجاب من !!
چه زیبا گفت ان مرد ایرانی
حجاب زنان ما، پلک مردان ماست

بالا