من تو را به کسی هدیه می دهم که . . .

saranaz

New member
من تو را به کسی هدیه می دهم که . . .

من تو را به کسی هدیه می دهم که از من عاشق تر باشد و از من برای تو مهربان تر.
من تو را به کسی هدیه می دهم که صدای تو را از دور، در خشم، در مهربانی، در دلتنگی، در خستگی، در هزار همهمه دنیا، یکه وتنها بشناسد.
من تو را به کسی هدیه می دهم که راز معصومیت گل مریم و تمام سخاوت های عاشقانه این دل معصوم دریایی را بداند، و ترنم دلپذیر هر آهنگ، هر نجوای کوچک، برایش یک خاطره باشد.
او باید از نگاه سبز تو تشخیص بدهد که امروز هوای دلت آفتابی است؛ یا آن دلی که من برایش می میرم، سرد و بارانی است.
ای....، ای بهانه زنده بودنم، من تو را به کسی هدیه می دهم که قلبش بعد از هزاربار دیدن تو، باز هم به دیوانگی و بی پروایی اولین نگاه من بتپد.
همان طور عاشق، همانطور مبهوت و مبهم...
تو را با دنیایی حسرت به او خواهم بخشید؛
ولی آیا او از من عاشق تر و از من برای تو مهربان تر است؟
آیا او بیشتر از من برای تو گریسته است؟
نه... هرگز... هرگز
ولی، تو در عین ناباوری....
می دانم... من دیر رسیدم... خیلی دیر... خیلی...
یک بار دیگر بگذار بی ادعا اقرار کنم که هر روز دلم برایت تنگ می شود.
روزهایی که تو را نمی بینم، به آرزوی های خفته ام می اندیشم، به فاصله بین من و تو...
چه بسا چیزی را ناخوش داشته باشید وآن به سود شماباشد و چه بسا چیزی را خوش داشته باشید و آن به زیان شما باشد و خداوند می داند و شما نمی دانید.( آیه 216 سوره بقره )

Artmis.a

New member
به یاد داشته باش...

مردم اغلب بی انصاف ، بی منطق و خودخواه و ظاهربین اند
ولی آنان را ببخش.

اگر مهربان باشی تو را به داشتن انگیزه های پنهان متهم میکنند
ولی مهربان باش.

اگر شریف و درستکار باشی فریبت میدهند
ولی شریف و درستکار باش.

نیکی های امروزت را فراموش میکنند
ولی نیکوکار باش.

بهترین های خود را به دنیا ببخش حتی اگر هیچگاه کافی نباشد
و در نهایت میبینی هر آنچه هست همواره
میان تو و خداوند است نه میان تو و مردم...

mojtabak62

New member
سعی کنیم تو را به خیلی از مسایل تعمیم دهیم و ان را برای خودمان بدانیم تو ای : موفقیت ، امیدواری به اینده ی بهتر ،نمرات عالی ، زندگی زیبا، دوستان خوب و ...
انشالله که با تلاش به این تو های زیبا دست پیدا خواهیم کرد و کسی انرا از ما نخواهد گرفت .

بالا