منابع ارشد وزارت علوم . مهندسی صنایع غذایی
ریاضیات : ریاضیات مهندسی صنایع غذایی رضا فرهمند فر
زبان انگلیسی : دکتر جزایری.504 واژه.
اصول مهندسی و طراحی : دکتر شاهدی. طرح ریزی واحد های صنعتی معتمدزادگان. اصول مهندسی پائول سینگ
شیمی مواد : دکتر فاطمی .بابک قنبر زاده(شیمی مواد دمان)
میکرومواد : میکروبیولوژی مدرن جی.ویلیام فریزر
لبنیات : مرتضوی. فراورده های شیر: گیتی کریم
روغن: فرشته مالک. دکتر آزادمزد دمیرچی
قند : دکتر کناری.شیخ السلام.معتمد زادگان
غلات: دکتر پیغمبر دوست. رجب زاده
اصول نگهداری : دکتر فاطمی
کنسرو : رسول پایان.دکتر حصاری
جزوات ارشد:
اصول مهندسی :شاهدی(اصفهان)
شیمی مواد: مهندس ایاسه (تبریز)
میکرو مواد :دکتر فخری شهیدی (مشهد)
لبنیات: پروفسور خسروشاهی ارومیه و شبستر).دکتر حصاری تبریز
روغن:آزادمرد (تبریز)
قند:ایاسه (تبریز).دکتر کناری (گلستان)
غلات:دکتر کدیور (اصفهان)
مابقی منابع کتاب های اساتید بهترین هستند
- - - Updated - - -
منابع ارشد وزارت بهداشت(صنایع غذایی کنترل کیفی و بهداشتی)
این منابع، منابعی هسش که توسط رتبه های برتر پیشنهاد شدن:
شیمی مواد غذایی: شیمی مواد 1و 2 دکتر مرتضویان- شیمی مواد دمان(ترجمه دکتر بابک قنبرزاده
میکروب: دست نویس دکتر هدایت حسینی-کتاب میکروبیولوژی جی و آدامز
قند: دست نویس دکتر موقری پور و پارسه
اصول نگهداری و روغن و غلات: دست نویس دکتر کوشان نائب زاده
گوشت: دست نویس دکتر رامین خاکسار
لبنیات: دست نویس مهندس مشایخ
کنترل کیفی: دست نویس دکتر محمدی فر و خانم دکتر عشرت آبادی- کتاب کنترل کیفی آماری دکتر نقندریان، کتاب خانم دکتر عشرت آبادی
زبان: زبان ارشد علوم پزشکی لزگی