varia
Well-known member
منابع پیشنهادی جهت آزمون کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل مواد غذایی
میکروبیولوژی مواد غذایی "جی" میکروبیولوژی مواد غذایی " آدامز"
میکروبیولوژی مواد غذایی " فرازیر"
عفونت ها و مسمویت های مواد غذایی " تالیف دکتر رضویلر"
آزمون های میکروبی مواد غذایی "تالیف دکتر گیتی کریم"
شیمی مواد غذایی " تالیف دکتر فاطمی"
کنترل کیفی و آزمایشات شیمیایی مواد غذایی " تالیف دکتر پروانه"
تکنولوژی شیر و فراورده های لبنی " ترجمه دکتر مرتضوی"
آزمون های شیر و فراورده های آن " تالیف دکتر کریم"
بهداشت و فناوری شیر " تالیف دکتر کریم"
شیر و کیفیت آن " ترجمه دکتر کریم"
پروبیوتیک ها در شیر و فراورده های آن " تالیف دکتر خسروی دارانی"
بهداشت گوشت " تالیف دکتر رکنی"
علوم و صنایع گوشت " تالیف دکتر رکنی"
بهداشت مواد غذایی با منشا آبزیان " تالیف دکتر آخوندزاده"
اصول تکنولوژی نگهداری مواد غذایی "تالیف دکتر فاطمی"
اصول بهداشت مواد غذایی " تالیف دکتر رکنی"
میکروبیولوژی مواد غذایی "جی" میکروبیولوژی مواد غذایی " آدامز"
میکروبیولوژی مواد غذایی " فرازیر"
عفونت ها و مسمویت های مواد غذایی " تالیف دکتر رضویلر"
آزمون های میکروبی مواد غذایی "تالیف دکتر گیتی کریم"
شیمی مواد غذایی " تالیف دکتر فاطمی"
کنترل کیفی و آزمایشات شیمیایی مواد غذایی " تالیف دکتر پروانه"
تکنولوژی شیر و فراورده های لبنی " ترجمه دکتر مرتضوی"
آزمون های شیر و فراورده های آن " تالیف دکتر کریم"
بهداشت و فناوری شیر " تالیف دکتر کریم"
شیر و کیفیت آن " ترجمه دکتر کریم"
پروبیوتیک ها در شیر و فراورده های آن " تالیف دکتر خسروی دارانی"
بهداشت گوشت " تالیف دکتر رکنی"
علوم و صنایع گوشت " تالیف دکتر رکنی"
بهداشت مواد غذایی با منشا آبزیان " تالیف دکتر آخوندزاده"
اصول تکنولوژی نگهداری مواد غذایی "تالیف دکتر فاطمی"
اصول بهداشت مواد غذایی " تالیف دکتر رکنی"