منابع ارشد روانشناسی بالینی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

baroon90

New member
سلام اقا حمید رضا بله درست شنیدید اصفهان قبول شدم
اما با جو بیمارستان هم اشنا هستم ما تشخیص و درمان رو زمان کارشناسی توی بیمارستان بوستان گذروندیم از نزدیک با بیماران برخورد داشتم حتی کنارشون نشستم و باهاشون مصاحبه کردم mmpiگرفتم چن تا از دوستام واقعا میترسیدن از یک بیمار
ولی بنظر من اونا خطرناک نیستن اونا واقعا دوست داشتنی هستن شاید بعنوان یک خانم روحیه ی حساسی داشته باشم اماسعی میکنم از عهده اش بر بیام بعد تا جایی که من میدونم یه روانشناس اول باید سعی کنه خودش سالم باشه و وارد هذیان ها و توهمات بیمار نشه که سالم بمونه و اسیب نبینه این حرف رو دکتر ایزدی خواه (شاید بشناسیش اصفهان درس میده)اون بمن گفت....

من حتی از نزدیک نحوه ی شوک دادن به بیمار رو دیدم بس مشتاق بودم ساعت 6:30 صبح خودمو رسوندم بیمارستان
تجربه ی جالبی بود
رئیس بیمارستان چون خودش استادمون بود خیلی وقتا بعد از اتمام درسم دوباره میرفتم سر بهشون میزدم من یک ترم بیمارستان میرفتم روزای چهارشنبه و پنج شنبه 8تا12 ظهراز نزدیک با بیماران ملاقات میکردیم
بازم ممنونم از اینکه وقت گذاشتین و گفته های دوستتون رو بیان کردین اینا رو گفتم مطلع شید من یک ترم از نزدیک با بیماران ارتباط داشتم نیاز به دو روز رفتن توی بیمارستان فارابی یا مدرس نیست
بازم ممنون:riz304:

آخرین ویرایش:

shaghaygh2012

New member
سلام -دوستانی که منابع وزارت علوم را میخواستند
این چیزی که میگم حرف یکی از دوستام هست که امسال رتبش توی علوم 2رقمی بود و بهداشتم شهید بهشتی قبول شد اونم پشتیبانش برا کنکور رتبه 2 بوده که عضو موسسه سنجش تکمیلی بوده-من این منابع را از این دوستم نقل میکنم-اون بهم گفت برا درس رشد وزارت علوم اول باید کتاب پوران را بخونی بعد کتاب کرین بعد اگه وقت کردید لورابرک را بخون-چون کتاب برک خیلی وقت گیره-برا درس اسیبم بهم گفت اول باید کتاب سلیگمن را بخونی بعد جلد2کاپلان را بخونی-چون تا سلیگمن را نخونی نمیشه کاپلان را فهمید-البته کتاب پوران هم خوبه -برا درس فیزیولوژیک کتاب خداپناهی اصلا کتاب جالبی نیست و خیلی هم سخته-دوستم تو کنکور 70درصد زده بود گفت میتونی از کتابهای خلاصه مثل کتاب پوران و سنجش بخونی به اضافه اینکه سوالهای سال قبل را هم حتما بخون(البته من هردوکتاب رادارم به نظرم کتاب سنجش کامل تره ولی تست های کتاب پورن را نمیشه از دست داد)-برا درس علم النفس درسته فقط دوتا منبع داره یعنی کتاب احدی و بنی جمالی و کتاب احمدی ولی کتاب هحدی و بنی جمالی را به این راحتی نمیشه خوند چون اصلا خوب طبقه بندی نشده-به نظر خودمکه این کتابا تا یه حدی خوندم اگه کتاب پوران را بخرید و طبق اون کتاب پیش برید خیلی خیلی بهتر میشه یاد گرفت چون کتاب پوران خیلی خوب طبقه بندی شده-برا درس بالینی اول فیرس دوم کتاب پوران سوم کتاب پورشریفی بعدشم کتاب رواندرمانی کری-برا کودکان استثنای هم کتاب میلانی فر و کتاب بهداشت روانی و عقب ماندگی ذهنی از احدی و بنی جمالی-اگه کتاب روانشناسی مرضی و کودکان استثنایی پوران را نگاه کنید توی قسمت تستهای سالهای قبل بعد از پاسخ هر تست نوشته از کدوم منبع بوده اونوقت متوجه میشید که 80درصد سوال ها از کتاب میلانی فر و همین کتاب احدی و بنی جمالی بوده!-برا درس زبان من خودم یه کتابی خریدم که تستهای کنکور ازاد و سراسری از سال 75تا 88بود-اسم کتابشم زبان تخصصی روانشناسی(مجموعه سوالهای کارشناسی ارشد)هست از انتشارات پردازش-این برا اشنا شدن با سبک سوالات خوبه البته به من گفتند بهترین کتاب همون لیندالیل هست که ترجمه این کتاب را یتونید از سایت ماهان دانلود کنید زبان تخصصی کنکور واقعا سخت تر از عمومی بهداشته-همین دوستم زبان تخصصی علوم را 50درصد زد ولی زبان عمومی بهداشت را همین امسال70درصد!!!زد که همین باعث شد شهید بهشتی قبول شه...
درکل اینم بگم اگه کسی مجموعه کامل کتابها پوران که اگه اشتباه نکنم حدود65هزارتومن میشه را تهیه کنم ضرر نمیکنه....
البته فقط برا ازمون علوم خوبه

مرسی ازراهنمایت

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا