مغرور...

binam

Active member
هیچ وقت مغرور نشو برگها وقتی میریزند که فکر میکنند طلا شده اند.....

mahraz

New member
غرور اصلا قشنگ نیست..چرا ما باید به خاطر چیزایی که خدا بهمون داده نسبت به دیگری فخر بفروشیم؟؟

ariya21

New member
غرور؟؟؟؟واس چی؟وقتی میدونیم همه چی فنا شدنیه غرور واس چی؟؟همه اخرش میریم زیر خاک دیگه من موندم این ادا اطوارا واس چیه؟راستی انسان مخلوق برتره یا ابتر؟

laeya

New member
غرور اصلا قشنگ نیست..چرا ما باید به خاطر چیزایی که خدا بهمون داده نسبت به دیگری فخر بفروشیم؟؟
چون فکر می کنیم خدا فقط واسه ماست و هر چی که نیاز داشته باشیم رو حتماً به ما می ده و بقیه آدما رو فراموش کرده و هیچی بهشون نمی ده.

farshad25

New member
به نظرمن غرور وقتی درسته که یه چیزو خودت به دست اورده باشی......مثل قبولی توو کنکور

**^^**

New member
غرور با فخر فروشی فرق داره به نظر من غرور خوبه چیزی که ما ازش بدمون میاد خودخواهی و حس برتریه که با غرور اشتباه گرفته میشه

binam

Active member
به نظرمن غرور وقتی درسته که یه چیزو خودت به دست اورده باشی......مثل قبولی توو کنکور

برای چیزی که دست یافتنیه و با تلاش میشه بدستش بیاری (پول/مدرک تحصیلی/شهرت...)و هر کسی میتونه اونو داشته باشه...به نظرت غرور درسته؟؟؟؟غرور خوب نیست...درخت هر چه پربارتر سر به زیرتر

**^^**

New member
بــــال مي گـشــايـــــــم

و نـــظرم فــردا را رنـــگ مــي كـــند

چـــــــــرا كه مــن خــودم مـي خواهـــم

فــردا بــراي مــــن اســــت

و غـــرورم مـــرا به ســـمت فـــــردايم مي كشــانــــد...

و

هـــجــوم بـــه ســمت غالــــب شــدن

reza.n

New member
به اندازش خوبه.غرور با فخرفروشی فرق داره.غرور اصن لازمه.همه هم دارن.هرکسی به اندازه خودش داره.چشم بسته کلا نگیم غرور بده.:riz304:

binam

Active member
به اندازش خوبه.غرور با فخرفروشی فرق داره.غرور اصن لازمه.همه هم دارن.هرکسی به اندازه خودش داره.چشم بسته کلا نگیم غرور بده.:riz304:

درسته غرور به جا, خوب ولازمه...:ad54ad:دوباره تاکید میکنم به جااااااا.....yessssssssssss

binam

Active member
به نام بی نام او بیا تا شروع کنیم

در امتداد شب نشینیم و طلوع کنیم

مهم نیست چگونه، چطور و چند

به یک تلنگر ساده بیا تا رجوع کنیم

ببین که خاک چگونه به سجده افتاده

چرا غرور و تفاخر بیا تا رکوع کنیم

بالا