سلام به همه
خسته نباشید:motat:
یه سوال دارم بدجور درگیرشم :smiliess (2):اونم اینه که زیست دکتر مهدوی تمام سرفصل های لازمو برا کنکور پوشش میده؟ :sad::33:
روشت عین سال قبلیه که من کنکور دادم
- - - Updated - - -
روشت عین سال قبلیه که من کنکور دادم
یکی از استادام میگفت بهتره برا اینکه قبولیتون 100*100 بشه حتما اون منابعی رو که وزارت اعلام کرده بخونین در مورده زیستم میگفت مهدوی برا علوم خوبه .سلام
سلامت باشین
بله زیست دکتر مهدوی رو خیلی از دوستان پیشنهاد دادن . 80 درصد تست ها رو میشه زد .
سلام
یه سؤال
هماتولوژی تو وزارت علوم هم وجود داره ؟ من تازه شنیدم دارم شاخ در میارم. یعنی واقعیت داره؟ :shocked::14::wacsmiley:
و البته برا تست ایمونو :ad54ad:
باسلام خدمت دوستان
بچه ها یه راهنمایی میخواستم لطفا هر کی میدونه جواب بده. ممنونتون میشم. من فقط دعاتون میکنم..
.من کتاب اصول و روشهای آزمایشگاهی در بانک خون(ایمونوهماتولوژی) و کتاب مهارت های آزمایشگاهی در خون شناسی رو دارم میخونم که هر دوش از گل افشانه .البته کتاب دومیه حدود 670 ص اس و خیلی جامع اس. هنری دیدسون هم خوندم و هافبراند هم دارم میخونم ولی متاسفانه چاپ جدید سالی رادمن 2014 هنوز نیومده. به نظرتون همین کتاب ها کافیه اگه سالی رادمن رو نخونم و با توجه به اینکه یه منبع دیگه ماله مجتبی طبرستانی دانشگاه مشهد هم اضافه شده؟
سلام من دوباره اومدم با یه سوال دیگه
برا ابوالعباس به نظرتون کدوم مترجم بهتره؟اگه امکان داره اسم انتشاراتشم بگین :riz513:
سلام دوستان:smiliess (10): يه سوال داشتم
به نظرتون واسه درس ايمني دكتر خ ل ي ل ي كافيه يا نه؟
به نظرتون بجز ابوالعباس با كدوم منبع ميشه ايمني رو بالا 80 زد ؟!
پيشاپيش ممنون از راهنماييتون :28:
:auizz3ffy9vla57584xسلام
دکتر خلـــــــیلی خیلی روان ترجمه کردند/ از همه مهمتر رنگی چاپ شده که بی تاثیر نیست
موفق باشید
- - - Updated - - -
سلام
خیلی از دوستان 4 استاد رو پیشنهاد میکنند .