N@RVIN
Well-known member
آخرین ویرایش:
منابع آزمون ارشد-آزمون دولتی سال 1394
w w w . s a n j e s h p . i r[ممنونم
من رشته ام حقوق بوده حالا فشرده تو این ماه جطوری و با چ منابعی مهمی حمعش کنم؟
لذا به راهنمایی شما دوستان متخصص نیاز دارم
البته همسرم ارشد بهداشت محیطه از لحاظ بهداشت خاطرجمعم ولی بحث مدیریتی جیکار باید بکنم؟؟؟
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند
مخصوصا کتابها و منابع زودبازده
منابع آزمون ارشد-آزمون دولتی سال 1394
w w w . s a n j e s h p . i r[ممنونم
من رشته ام حقوق بوده حالا فشرده تو این ماه جطوری و با چ منابعی مهمی حمعش کنم؟
لذا به راهنمایی شما دوستان متخصص نیاز دارم
البته همسرم ارشد بهداشت محیطه از لحاظ بهداشت خاطرجمعم ولی بحث مدیریتی جیکار باید بکنم؟؟؟
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند
مخصوصا کتابها و منابع زودبازده
شما فرصت دارین که منابع اصلی رو حتما بخونید با توجه به زمان موجود ، منابع مهمتر رو تو پست بالاتر آوردم ..البته این منابع طی سالهای اخیر مهمتر بودن و خب با توجه به سیاست طراحان سوال این رشته هر سال تقریبا ریتم سوالات متفاوت هست ولی در مورد مبانی مدیریت کتابهایی رو که تا الان همیشه مهتر بودن رو بالاتر معرفی کردم .
سلام دوستان
یه سوال داشتم از شما
میگم یکی که کارشناسی زیست سلولی مولکولی باشه، میتونه تو ارشد مدیریت بهداشت و درمان شرکت کنه؟
یه سوال دیگم داشتم: رتبه ی قبولی برای کارشناسی این رشته در کنکور سراسری حدودا چقدره؟
ممنون میشم اگه پاسخ بدین
موفق باشین
سلام ناروین عزیز ممنون که پاسخ دادی
خودم نه ولی یکی از اقواممون میخواد شرکت کنه
البته یه مطلبی هست- ممکنه یه دانشگاهی مثل علوم پزشکی مشهد که کارشناسی این رشته رو نداره ولی ارشدشو داره(از مدیرگروهش پرسیدم)
منطقه 2 هست- مثلا برای کنکور سراسری برای قبولی در دانشگاه های تهران چه رتبه ای می خواد؟
از این که وقت گذاشتی ممنونم
مرسی ناروین عزیز
ممنون که راهنمایی کردی
ایشالا که شما هم امسال قبول بشین
موفق باشید
سلام بچه ها. من واسه ارشد مدیریت توانبخشی اماده میشم
لطفا اگه فایل pdf سوالات تستی از کتاب سازمان و مدیریت دکتر ایران نژاد پاریزی دارید برام بذارید.. ممنون میشم
سلام :rose:
http://www.phdazmoon.net/pdf-download/ARSHAD-93-94/1142.pdf
این مجموعه سوالات مدیریت هست که یک قسمت از سوالاتش مربوط به مبانی مدیریت هست و شامل کتاب دکتر پاریزی هم هست ، به صورت جداگانه نمی تونید سوالاتش رو پیدا کنید.
به لینک زیر هم حتما یسر بزنید شاید بدردتون بخوره.
مرجع علوم مدیریت ایران :: دانلود مقاله، پاورپوینت و پرسشنامه تحقیق
خیلی ممنون ناروین عزیز . عالی بود
سلام دوستای عزیز
من سال اول که میخوام علوم پزشکی شرکت کنم واطلاعات زیادی ندارم از این هفته می خوام شروع کنم.میرسم به نظرتون؟ منابع هم کامل پیدا نکردم باید همه خونده بشه؟ مخصوصا کتابای مالی جایو سراغ دارید من خرید کنم؟
یه سوال دیگه بین اقتصاد بهداشت ومدیریت خدمات کدوم آینده شغلی بهتری داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنونم