ghasedak69
New member
:smiliess (4): اجازه ؟؟؟
میشه یه پیشنهاد بدم ؟؟؟؟
میشه یه پیشنهاد بدم ؟؟؟؟
آره فکر خوبیه
اینجوری که الان پیش می ریم شاید یه لغت به نظر من مشکله که برای بقیه ساده است و برعکس
و اینکه اول و آخر کار مشخصه و تو یه مهارت درجا نمی زنیم
من موافقم
اگه برات زحمتی نداره خودت شروع کن
اونایی که جزو لیستی که می ذاری هست و قبلا مثالها و جمله هاش رو گذاشتیم که اکیه
برای بقیه که مطرح نشدن ادامه می دیم تا تموم شن
احساس می کنم یک کم کارمون بیشتر از لزگی داره گسترده میشه و ممکنه کم کم حوصله بچه ها کم بشه و سر یه هفته باز کار رها بشه....
من میگم همه لغات جدید هر مهارت یا مثلا هر روز لغات یه متن از مهارت اول رو تو یه پست بدون هیچ توضیحی بذاریم....
بعد هرکس تا شب برای همه کلمات اون متن جمله بسازن یا هم خانواده و... بگن.
بعد فردا همه بریم سر متن دوم مهارت اول.
تا آخر هفته که همه متن ها رو یک یکی تحلیل کردیم و جمعه هم جمع بندی اون مهارت.
این جوری همگام تر و هماهنگ تر میشه....
باز هرچی بقیه بگن...
من هنوز مهارت اول رو نخوندم:14:
سلام نرگس جون خوش اومدی،منتظر پستهات هستیم!سلام دوستان گلم منم هستم .
مجموع کلمات رو تو یه پست آوردم که سردرگم نشیم و باهاشون جمله بسازیم .:rose:
اوااا 123 عزیز چرا نا امید میشی؟ ما تازه سر متن اولیم، اصلا هم عقب نیستی! بدو بیا که منتظریم. ما هم هنوز هیچ کدوم جمله ننوشتیم.فکر کنم من کلا یه روز عقبم!!!!!! :14:
اینجانب انصرافم را اعلام می دارم:dadad4:
موفق باشین دوستان
123 عزیزم امیدوارم که موفق باشی! هر موقع که دلت خواست یه سر هم به اینجا بزنی کلی ما رو خوشحال میکنی! ممنون میشیم تجربیاتت رو برای ما هم بگی:smilies-azardl (113مرررررررسی صنم نازنینم
واقعا گلین
عزیزم یکی از دلایل انصرافم سردرگمی بود که نمی فهمی اخرش باید چکار کرد؟!!!!!
دومیش هم اینکه از روی تجربه پارسالم به این نتیجه رسیدم که برای من مناسب هست که از کتاب دانشجویان پزشکی شروع کنم و بعد برم سراغ لزگی...
دیگه نمی تونم وقت تلف کنم یا ریسک کنم چون می تونم بگم دلیل عدم قبولیم تا حدود زیادی می تونه زبان باشه(و البته خیلی چیزا مثل عدم کنترل زمان و هیجاناتم و...)
براتون ارزوی موفقیت دارم و ممنون از تاپیک و تجربیات بسیار ارزشمندی که در احتیارمون گذاشتین.
البته تا بتونم سر می زنم اما خودم رو عضو ثابت مطرح نمی کنم که باعث اختلال یا وقفه ای در کار دوستان نازنینم نشم
و یه اخلاقی رو دارم که نمی دونم خوبه یا بد اما توی وجودمه :
اینکه اگه کاری رو شروع کنم وبگم هستم باید به هر قیمتی که شده تا اخر بیام
بعدا می یام تمام اسپم ها رو پاک می کنم تا این تاپیک زیبا بهم ریخته نشه