مطالعه گروهی زبان برای آزمون 94-95 بهداشت: اول تافل، بعد لزگی

با خواندن کدام یک از کتاب های زیر برای شروع موافق هستید

• مجموع رای دهندگان
    0
  • نظرسنجی بسته .

Sahar_az

New member
خیلی ممنون از بچه هایی که میان راهنمایی می کنن
بچه هایی که می پرسین چرا برنامه ندارین؟ چند صفحه اول همین تاپیک رو خوندین؟
برنامه داریم دیگه... دو روزی یک درس از تافل
من گزارشم رو بدم و برم:دی
چون جمعه حواسم نبود که جمعه س و روز مرور درس 15 ررو شروع کردم و دیشب تموم شد:دی
مرورم هم با لایتنره پس فکر کنم از این به بعد که ماه رمضون تموم می شه نیازی به یه روز برای مرور نداشته باشم و بذارمش برای یه درس.... به نظرم یه روز هم برای مرور زبان کافی نیست:(( من خودم امروز یه لغت رو خیلی خوب یاد می گیرم ولی فردا که می رم سراغ لایتنرم لغت برام کلی جدیده:5:

sara77

New member
خیلی ممنون از بچه هایی که میان راهنمایی می کنن
بچه هایی که می پرسین چرا برنامه ندارین؟ چند صفحه اول همین تاپیک رو خوندین؟
برنامه داریم دیگه... دو روزی یک درس از تافل
من گزارشم رو بدم و برم:دی
چون جمعه حواسم نبود که جمعه س و روز مرور درس 15 ررو شروع کردم و دیشب تموم شد:دی
مرورم هم با لایتنره پس فکر کنم از این به بعد که ماه رمضون تموم می شه نیازی به یه روز برای مرور نداشته باشم و بذارمش برای یه درس.... به نظرم یه روز هم برای مرور زبان کافی نیست:(( من خودم امروز یه لغت رو خیلی خوب یاد می گیرم ولی فردا که می رم سراغ لایتنرم لغت برام کلی جدیده:5:
خخخخخ سحر مکشله منو داری منم اینجوریم ولی فقط واسه مترادفا و اینکه اون لغت بخاد قید و صفت بشه معنیشم عوض میشه یادم میره یکم واسم سخت شده این چنتا درسای اخر
منم درس 15 تموم شد
اخیش 15 درس دیگه مونده

goodarz

New member
کی تافلتون تموم میشه که لزگی رو شروع کنید؟؟!!
یک ماهه که نصف تافلو خوندین!

ghazael

New member
بچه ها کتاب تافل و با مشخصاتش برام می فرستید و رنگ جلدش چون چندتاست.؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Mohammad gh

New member
ازمونای بهداشت در نیم سال دوم تحصیلی یعنی خرداد برگزار میشه
اگر قصد سال بعد هست پس باید بگید ۹۳-۹۴ چون ۹۴-۹۵ میشه ۲ سال دیگه

srn

New member
دوستان بنظرم بهترین منابع زبا بترتیب اولویت تافل 504 زبان برای دانشجویان پزشکی جلد 1.2 و نهایتا لزگی

sepideeee

New member
ازمونای بهداشت در نیم سال دوم تحصیلی یعنی خرداد برگزار میشه
اگر قصد سال بعد هست پس باید بگید ۹۳-۹۴ چون ۹۴-۹۵ میشه ۲ سال دیگه

راستش اگه میخوای ازمون بهداشت رو به تاریخ بگی واسه سال دیگه باید بگی فقط 94 چون هم کنکورش هم جواباش هم شروعش تو سال 94 هستش دیگه !!!

lodestar1110

New member
دوستان خبر دارین که امسال چه بر سر ظرفیتها اومد؟
- و آیا میدونین که قراره شرکت کنندگان امسال در اعتراض به کاهش ظرفیتها شنبه جلوی در وزارت بهداشت تجمع کنن؟
- آیا میدونین اگر ظرفیتهای امسال زیاد بشه تعداد رقیبان شما برای سال بعد کمتر میشه و در نتیجه احتمال قبولی شما در سال بعد بیشتر میشه؟
- و همین طور اگر وزارت بهداشت قبول کنه با شیب ملایم ظرفیتها رو کم کنه برای سال دیگه هم کاهش ظرفیتها کمتره؟
- و اگر ببینن ما امسال اعتراض کردیم و نتیجه داد سال دیگه با احتیاط و فکر بیشتری این کار رو انجام میدن؟
پس لطفا دوستانی که داوطلب شرکت در کنکور ارشد 94 هستند(مثل خود من)
حتما در تجمع شنبه 11 مرداد شرکت کنن
پس همین الان آمادگی خودتون رو در گروه «اعتراض حضوری در روز شنبه 11 مرداد» اعلام بفرمایید.
با تشکر

Mohammad gh

New member
راستش اگه میخوای ازمون بهداشت رو به تاریخ بگی واسه سال دیگه باید بگی فقط 94 چون هم کنکورش هم جواباش هم شروعش تو سال 94 هستش دیگه !!!

خب طبیعتا اره ولی اگر بخوای بر حسب سال تحصیلی بگی میشه ۹۳-۹۴ منتهی نمیدونم ۹۴-۹۵ از کجا اومده :tonguesmiley:

sara4270

New member
سلام دوستان من تازه اومدم پیام ها رو از اول خوندم کلا ناامید شدم خب من چیکار کنم نصف کتاب رو تموم کردید شما!:14:

ali asghari

New member
براي زبان واسه كنكور سال بعد لغات كنكور ها ي قبل و 1100 وا‍‍زه رو فراموش نكنين كه از امسال از لغات اونم خيلي داده بودن و خواهند داد موفق باشين:riz304:

ghazael

New member
]یکی جواب منو بده بچه ها کتاب تافل و با مشخصاتش برام می فرستید و رنگ جلدش چون چندتاست.؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mahnam

New member
]یکی جواب منو بده بچه ها کتاب تافل و با مشخصاتش برام می فرستید و رنگ جلدش چون چندتاست.؟؟؟؟؟؟؟؟؟

essential words for the TOEFL
TOEFL_500_Words_new.jpg

بالا