مطالعه گروهی دکتری بیوتکنولوژی پزشکی - 94

RoyaRv

New member
سلام دوستان
تبریک میگم biotechnologist عزیز بابت چاپ مقاله تون.خوشحالم که نتیجه زحمات تون رو گرفتید.
راستش منم یه چند روزی اصلا نتونستم خوب درس بخونم ولی از دیروز دوباره شروع کردم
همگی خسته نباشید

love virology

New member
تبریک و شادباش از روند کار و موضوع و روش گرادوری اگر تونستید مختصر توضیحی بدهید / سپاس

amnb

New member
خسته نباشید خدمت همه بچه ها یه چند روزی میخاستم یه خبر رو بذار تو انجمن هر کاری میکردم نمی تونستم وارد شم خبر روز 24خرداد امسال جلسه شورای علوم پایه بود و چند تصمیم گیری در مورد ازمون 95-96 شد یکی از تصمیم گیری ها شرط فارغ التحصیل بودن زمان ثبت نام از سال اینده یکی دیگه قراره طوری برنامه رو بچینند که ورودی مهر بشیم وقراره دانشگاه های واجد صلاحیت مرحله دوم مصاحبه رو مستقل برگزار کنند حتی یکی از پیشنهادهای که بود وتصویب نشد قرار بود ازمون امسال با یک نیمسال تاخیر اردیبهشت برگزار بشه که دبیرخانه تائید نکرد به احتمال 90درصد امسال اخرین ازمون ابان برای دکترا هست وامتحان بعدی اردیبهشت 96 خواهد بود من نمیدونم فایل pdfرا به چه صورت در صفحه قرار بدم اگه بگید میزارم توصفحه اگه میخواهید خودتون ببینید برین معاونت اموزشی بخش دبیرخانه شورای علوم پایه پزشکی بخش مصوبات جلسه 17.

amnb

New member
من میخام این رو بگم خدمت همه بچه ها اطلاع رسانی کنید ونگذارید بی انصافی در حق یک سری ها بشه چه طور وزارت علوم قبلا طرف ترم 4 قبول میشد هیچ کاری نکردند این ها میخان شرط فارغ التحصیلی بزارن و اگر شرط فارغ التحصیلی بگذارن دیگه رشته های دارای طرح اجباری نمیتونند شرکت کنند چون قبلا فقط زمانی که دانشجوی ترم اخر بودند اجازه امتحان داشتند.

varia

Well-known member
خسته نباشید خدمت همه بچه ها یه چند روزی میخاستم یه خبر رو بذار تو انجمن هر کاری میکردم نمی تونستم وارد شم خبر روز 24خرداد امسال جلسه شورای علوم پایه بود و چند تصمیم گیری در مورد ازمون 95-96 شد یکی از تصمیم گیری ها شرط فارغ التحصیل بودن زمان ثبت نام از سال اینده یکی دیگه قراره طوری برنامه رو بچینند که ورودی مهر بشیم وقراره دانشگاه های واجد صلاحیت مرحله دوم مصاحبه رو مستقل برگزار کنند حتی یکی از پیشنهادهای که بود وتصویب نشد قرار بود ازمون امسال با یک نیمسال تاخیر اردیبهشت برگزار بشه که دبیرخانه تائید نکرد به احتمال 90درصد امسال اخرین ازمون ابان برای دکترا هست وامتحان بعدی اردیبهشت 96 خواهد بود من نمیدونم فایل pdfرا به چه صورت در صفحه قرار بدم اگه بگید میزارم توصفحه اگه میخواهید خودتون ببینید برین معاونت اموزشی بخش دبیرخانه شورای علوم پایه پزشکی بخش مصوبات جلسه 17.

مصوبات شورای علوم پایه پزشکی: جلسه 17 ام.

امیدوارم این مصوبات که هنوز برای اجرا ابلاغ نشدند بسود دوستان باشه.

amnb

New member
خوبه الان همه میتونند مصوبه رو ببینند این یه زنگ هشدار برای همه برای ازمون 95-96میشه خود من با دوستام موندیم امتحان قراره به چه صورت برگزار بشه با شرط فارغ التحصیلی که بچه های طرح اجباری دیگه نمیتونند شرکت کنند چون تنها زمانی میشد شرکت کرد که دانشجوی ترم اخر باشید از دوستانی که یکی از اساتید که توفایل نوشته در ارتباط هستند اگر بپرسند خیلی خوب میشه چون ادم تکلیفش مشخص میشه امیدوارم بچه ها همه این فایل رو بخونند چون اگه از الان اقدام لازم رو به عمل نیاریم معلوم نیست چیکار کنند اونهایی که این طرح رو میدن فقط به فکر منافع خودشون هستند.

amnb

New member
جالبه اگه توجه کرده باشید بچه های داروسازی وسط طرح هم میتونند امتحان بدن میدونید چرا چون انجمن داروسازا قویه ولی حالا انجمن علوم ازمایشگاهی رو ببینید هیچی به راحتی یه سری پاتولوژیست اومدن دکتراشو برداشتن حق تاسیس ازمایشگاه وکنترل کیفی هم میخان از بچه ها بگیرن واقعا نیاز به یه انجمن قوی با یه مدیر دلسوز تو شاخه های ما کمه که دلش به حال این جوونا بسوزه.

amnb

New member
از دست وزارت بهداشت هرچی برمیاد 2مثال که توهمین 6ماه رخ داد کن فیکون شد ناگهانی تخصص داروسازی و تغییر منابع ان چرا چون دیدن بچه های داروسازی قبول نمیشن مثالش از قبولی های سال قبل شیمی دارویی 90درصد بچه ها شیمیست بودن یا بیوتک دارویی که توسط بچه های علوم پایه مثل میکروب بیوتک وبیوشیمی احاطه شده بود یا هر رشته دیگه که بچه های علوم پایه میتونستند شرکت کنند مثال 2 تغییر امتحان کارشناسی ارشد علوم پایه وتبدیل شدن به 3زیر مجموعه و تغییرات ناگهانی تعداد سوال مثلا طرف که میخاد بیوشیمی بالینی در اینده بخونه فقط 25 سوال میاد من نمیدونم اینهایی که این برنامه ریزی رو میکنند اصلا تا الان دولین یا لنینجر رو دیدن چند صفحه هست که فقط 25سوال پس از دست اینها همه کاری برمیاد.

love virology

New member
جالبه اگه توجه کرده باشید بچه های داروسازی وسط طرح هم میتونند امتحان بدن میدونید چرا چون انجمن داروسازا قویه ولی حالا انجمن علوم ازمایشگاهی رو ببینید هیچی به راحتی یه سری پاتولوژیست اومدن دکتراشو برداشتن حق تاسیس ازمایشگاه وکنترل کیفی هم میخان از بچه ها بگیرن واقعا نیاز به یه انجمن قوی با یه مدیر دلسوز تو شاخه های ما کمه که دلش به حال این جوونا بسوزه.

میدونی چرا داروسازا موفق شدند یک نامه بلند بالا با توپ پر نوشتن برای وزیر و این نامه هم رسانه ایی شد / خوب معلومه مملکت پزشک سالاره

biotec1390

New member
سلام به همگی.منم بعد مدت ها دارم سر میزنم!
چقدر خوبه که همه میخونن آدم انرژی میگیره:4d564ad6:
من امروز 5 ساعت خوندم خیلی کمه.سعی ام رو میکنم بیشتر بخونم انشا..
موفق باشین همگی

biotechnologist

New member

اینارو قبلا اطلاع داده بودند.همکلاسیای من همشون طرحشون رو شروع کردن.خبر تازه ای نیست.فقط رسما نگفته بودن.

biotechnologist

New member
بررسی عدم برگزاری آزمون آبان ۹۴!
چه باحالن اینا!من پایان نامه رو ول کردم درس بخونم.حالا اگر برگزار نشه خیلی خنده دار میشه.اونایی که کلا ازمونو گذاشتن واسه سال بعد به نفعشون میشه.:smiliess (12):

pajoohan

New member
50 صفحه!!!
وقتی به صفحه 100 میرسه احتمالا داریم سوالات و جوابهایی که توی کنکور دادیم رو بررسی میکنیم

هانیه

Well-known member
من درست متوجه شدم ایا؟

کنکور دکترای امسال ک میشه ۹۴-۹۵ ابان هستش

کنکور دکترای ۹۵-۹۶اردیبهشت برگزر میشه؟

empress

New member
من درست متوجه شدم ایا؟

کنکور دکترای امسال ک میشه ۹۴-۹۵ ابان هستش

کنکور دکترای ۹۵-۹۶اردیبهشت برگزر میشه؟

نه
یعنی کنکور آبان امسال اردیبهشت سال بعد برگزار شه
در مورد کنکور 95 حرفی نزده

آخرین ویرایش:

amnb

New member
میگم در این سایت کسی ارشد ایمنی شناسی علوم پزشکی تهران نمیخونه که دکتر جمشید حاجتی رو ببینه چون دبیر شورای علوم پایه هست همه تغییرات برعهده خودشه یکی ازش برای سال بعد یه دو تا سوال بپرسه که ازمون سال بعد به چه صورت برگزار میشه و ایا تاریخش تغییری میکنه یا نه.

biotechnologist

New member
ازمون امسال که ابانه. خیالمون راحته چون دیگه ثبتنام ها انجام شده.واسه سال بعد هم هروقت باشه فرقی نمیکنه.چون قطعا تاریخش عوض میشه.قبلا میگفتن تیر حالا اردیبهشت.دیگه باید واسه اون موقع اماده بشن.
دیروز 7ساعت.:riz303:

بالا