مطالعه گروهی دکتری بیوتکنولوژی پزشکی - 94

ghasem

New member
سلام بچه ها.اگر کسی سوالات دکتری بیوتک داره لینک بده یا اینجا بذاره
من یکسری گرفتم ولی خیلی بی کیفیت بودن چون میخوام پرینت بگیرم
ممنون

biotechnologist

New member
چرا سهمیه آزاد رو 75% کردند و سهمیه رزمندگان 25%؟ شانس مارو ببین!
من گواهی معدل نگرفتم هنوز ثبت نام نکردم.
دیروز 9.5 ساعت.:smilies:

تداعی

New member
من ثبت نام کردم، باعث شد جدی تر بخونم، ولی هنوز با صبح ها مشکل دارم،همش خواب الودم و کسل

علاوه بر گواهی معدل فکر کنم باید گواهی مبنی بر دفاع کردنتون تا بهمن ماه هم بگیرید

انشالله این اخرین کنکور دکترا باشه برای هممون، امید به خدا

تداعی

New member
بچه ها شما کلا سحر خیز هستید؟اگر نه چی کار میکنید که صبح ها امادگی مطالعه داشته باشید، من دوست دارم فرش باشم و سر حال

pajoohan

New member
من نه یا 10 پامیشم نمیدونم سحرخیز محسوب میشم یا نه آخه کنکور نداشته باشم تا 12 میخوابم

biotechnologist

New member
من ثبت نام کردم، باعث شد جدی تر بخونم، ولی هنوز با صبح ها مشکل دارم،همش خواب الودم و کسل

علاوه بر گواهی معدل فکر کنم باید گواهی مبنی بر دفاع کردنتون تا بهمن ماه هم بگیرید

انشالله این اخرین کنکور دکترا باشه برای هممون، امید به خدا

تو دفترچه چیزی در مورد گواهی دفاع نگفته!

pajoohan

New member
گواهی دفاع نمیخواد همون برگه که برای دانشجویان ترم آخر هست رو دانشگاه پر کنه کافیه

biotechnologist

New member
تبرررریک میگم

ممنونم.البته خیلی اتفاق مهمی نيست ولی چون اولین مقالم بود ذوق زده شدم وگرنه شاید خیلی از دوستان مقالات بیشتر و با کیفیت بهتری داشته باشند.
دیروز ۵ساعت.چند روز رفتم به خانواده سر بزنم زیاد درس نخوندم.

تداعی

New member
ممنونم.البته خیلی اتفاق مهمی نيست ولی چون اولین مقالم بود ذوق زده شدم وگرنه شاید خیلی از دوستان مقالات بیشتر و با کیفیت بهتری داشته باشند.

منم خیلی تبریک میگم، اتفاقا به نظر من ارزشمنده، هر کاری که نتیجه زحمت و تلاش و پیگیری باشه ارزشمنده، انشالله شروعی باشه بر موفقیت های بیشتر و بزرگتر

انشالله از فردا با انرژی بیشتری شروع می کنید، با انرژی بی نهایتی که از دیدن خانواده گرفتید

- - - Updated - - -

منم خیلی تبریک میگم، اتفاقا به نظر من ارزشمنده، هر کاری که نتیجه زحمت و تلاش و پیگیری باشه ارزشمنده، انشالله شروعی باشه بر موفقیت های بیشتر و بزرگتر

انشالله از فردا با انرژی بیشتری شروع می کنید، با انرژی بی نهایتی که از دیدن خانواده گرفتید

ghasem

New member
سلام بچه ها.اگر کسی سوالات دکتری بیوتک داره لینک بده یا اینجا بذاره
من یکسری گرفتم ولی خیلی بی کیفیت بودن چون میخوام پرینت بگیرم
ممنون
دوستان یعنی هیچ کس پیدا نشد راهنمایی کنه:65d6a5d6s:

بالا