مطالعه گروهی دکتری بیوتکنولوژی پزشکی - 94

shadyrecords

New member
مرسی از پاسختون
اونوقت اگه انگلیسی باشه و ژورنال تخصصی بیوتکنولوژی باشه ولی فقط داری برخی نمایه های خارجی مثل doaj و HINDARI و گوکل اسکولار و نمایه داخلی مگ ایران و ایران مدکس باشه ولی isi و isc نباشه چی؟ البته ببخشید میدونم خیلی ریز شدم

راستش خيلي دقيق نميدونم كه چقدر نمره داره مقالات isc، در همين حد ميدونم كه مقالات isi نمره كامل داره

ن. نازی

New member
سلام. بچه ها فکر کنم امروز گند زدم به امتحان زبانم. دیگه حال خوندن ندارم.موفق باشین.

pajoohan

New member
سلام. بچه ها فکر کنم امروز گند زدم به امتحان زبانم. دیگه حال خوندن ندارم.موفق باشین.

اولا هیچی معلوم نیست، ممکنه قبول باشید، دوما نباید فقط با یه اتفاق انگیزتون رو از دست بدید
پر انرژی و پر توان بخونید
همیشه امیدوار باشید

RoyaRv

New member

عزیزم، منم وقتی امتحان زبان دادم فک کردم خیلی خراب کردم ولی وقتی جوابش اومد دیدم اصلا اینطوری نبوده و با نمره خوبی قبول شدم
مطمئنا واسه شما هم همین طور میشه.نگران نباشید

ن. نازی

New member
عزیزم، منم وقتی امتحان زبان دادم فک کردم خیلی خراب کردم ولی وقتی جوابش اومد دیدم اصلا اینطوری نبوده و با نمره خوبی قبول شدم
مطمئنا واسه شما هم همین طور میشه.نگران نباشید

سلام. خیلی ممنون بچه ها. بعد دو روز افسردگی دوباره شروع میکنم. زیست و بیوشیمی رو تو برنامه دارم.ایشالا فردا گزارش میدم.

melinaa

New member
بچه های دکتری ان شالله....
شماها منابعتون چه کتابایی هست؟؟؟مثلا چقد منابعتون با منابع ارشد بیوتک فرق میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟

RoyaRv

New member
سلام
دوستان کسی اینجا نمونه سوالای دکتری بیوتک پارسال و سال قبل ترش ( 93 و 92 ) رو داره؟ اگه کسی داره میتونه اینجا بذاره یا مثلا واسه منم ایمیل کنه؟
ممنون میشم

biotechnologist

New member
سلاااام.دیروز ۴ساعت مولکولی.۲ساعت بیوشیمی.۲ساعت ایمنی.خداروشکر!:smilies-azardl (181:smilies:

biotechnologist

New member
مطالعه گروهی تنهایی من!دیروز ۴ساعت مولکولی،۳ساعت بیوشیمی، ۲ساعت ایمنی.:smiliess (8)::ad54ad:
بابا بیست ساعت مطالعه در روز هم خوبه!بیاید بگید.
اگر کسی نیاد منم دیگه نمیام چون هیچ فایده ای واسه من نداره.خودم که میدونم چقدر میخونم.چه کاریه!:sad::smiliess (12):

بالا