مطالعه گروهی دکتری بیوتکنولوژی پزشکی - 94

pajoohan

New member
دوستان بیوتکی. نسترن, پژوهان بیوتک 90 و بیوتکنولوژییست لطفا گــــــــزارش:-( دقیقاً 4 ماه تا آزمون....

سلام من یه مدت پیام ندادم چون یوزر من لاگین نمیشد
آمار خوندنم خیلی کمه، آخه این ماه رمضون جونی نمیزاره برام ولی ایشالله بعد رمضون دیگه با تمام توان میخونم

pajoohan

New member
این سلولی منو اسیر کرده کتاب لودیش 2013خانه زیست رو گرفتم اما هم خیلی حجیمه هم خیلی جمله بندی سنگینی داره، شما سلولی ملکولی چی میخونید؟ چه کتاب درسی و تستی رو پیشنهاد میکنید؟

این سلولی منو اسیر کرده کتاب لودیش 2013خانه زیست رو گرفتم اما هم خیلی حجیمه هم خیلی جمله بندی سنگینی داره، شما سلولی ملکولی چی میخونید؟ چه کتاب درسی و تستی رو پیشنهاد میکنید؟
منم همین کتاب را دارم قبلا ترجمه دکتر بهادر نشر خسروی 2008 را داشتم. 2013 خانه زیست کتاب خوبیه. رنگی و مفصل... فقط باید مواظب باشيد اسیر جزییاتش نشید...[emoji6]

biotechnologist

New member
آخه من گزارش بدم که همتون له میشید:25r30wi:
دیروز 2 ساعت سلولی 2 ساعت بیوشیمی:tonguesmiley:
اصن ترکوندما!!! خیلییییییییی گرسنمه.سرم درد میکنه، گردنم هم درد میکنه. اصن یه وضعی:25r30wi:

biotechnologist

New member
منم لودیش خانه زیست دارم ولی بهش دست نزدم چون دیدم تو سه ماه از محالاته نمومش کنم. ارشدم رو دارم میخونم:25r30wi:
اصن عمق مطالعه منو هیشکی نداره:auizz3ffy9vla57584x موفق باشیم

biotechnologist

New member
اینم واسه اینکه چشم نخورم

530bcba185d87.jpg

منم لودیش خانه زیست دارم ولی بهش دست نزدم چون دیدم تو سه ماه از محالاته نمومش کنم. ارشدم رو دارم میخونم:25r30wi:
اصن عمق مطالعه منو هیشکی نداره:auizz3ffy9vla57584x موفق باشیم
یعنی الان دقیقا منابع شما چیه؟ سلولی و بیوشیمی ایمنی و...
ترکوندی دوست عزیز... من فک کنم3 ساعت سلولی خوندم...برای ماه رمضون خوبه... دوستان من مدرک زبان ندارم.. 29 ام مرداد آزمون دارم ولی دریغ از یک کلمه لطفا راهنماییم کنید چطوری زبان بخونم و چی بخونم که ام پی3 به درسای اصلیم ضربه نزنه... تچکر[emoji14]

pajoohan

New member
نمیدونم من فقط اینجورم یا بقیه هم همینجوری اند
تا نیم ساعت بخونم گردن درد سردرد گشنگی تشنگی بی حالی کمر درد و خلاصه تمام دردها سراغم میاد!! خخخخخخخ

pajoohan

New member
دیروز نصف فصل 11 لودیش رو خوندم ایشالله برای فردا هم نصف دیگه
با خودم قرار گذاشتم هر روز نصف فصل بخونم
البته از فصل 10 شروع کردم به خوندن چون اعتقادی به این ندارم که کتاب باید از اول خونده بشه، به نظرم از هرجا که کشش و جاذبه برات داره باید بخونی
موفق باشید دوستان

نمیدونم من فقط اینجورم یا بقیه هم همینجوری اند
تا نیم ساعت بخونم گردن درد سردرد گشنگی تشنگی بی حالی کمر درد و خلاصه تمام دردها سراغم میاد!! خخخخخخخ
این درد ها سر جاش... من با خواب چه کنم؟ خــــــــــــــــــــواب! دوستان کسی در مورد زبان راهنمایی نداشت؟

دیروز مولکولی خوندم.. ترجمه و... خواب و در نتیجه فشار به چشم و دردش و کمی تا قسمتی تنبلی ( خخخخخخ) نذاشت درس دیگه ای بخونم....

آخرین ویرایش:

biotechnologist

New member
یعنی الان دقیقا منابع شما چیه؟ سلولی و بیوشیمی ایمنی و...
ترکوندی دوست عزیز... من فک کنم3 ساعت سلولی خوندم...برای ماه رمضون خوبه... دوستان من مدرک زبان ندارم.. 29 ام مرداد آزمون دارم ولی دریغ از یک کلمه لطفا راهنماییم کنید چطوری زبان بخونم و چی بخونم که ام پی3 به درسای اصلیم ضربه نزنه... تچکر[emoji14]

سلولی ج...ز...وه ارشدم. بیوشیمی برای کنکور، ایمنی چهار استاد و گاهی چیزای دیگه.

دیروز 3 ساعت سلولی مولکولی، 2 ساعت ایمنی

واسه زبان، پیشنهادات من:(نگفتید چه آزمونی میخواید بدید)
http://forum.oloompezeshki.com/thread3673-6.html

آزمون mhle... ایمنی چهار استاد یعنی کافیه؟ آقای طاهری که یادتونه شیراز قبول شد میگفت خیلی ابوالعباس و اینا کمه...

biotechnologist

New member
آزمون mhle... ایمنی چهار استاد یعنی کافیه؟ آقای طاهری که یادتونه شیراز قبول شد میگفت خیلی ابوالعباس و اینا کمه...
من منابع رو براساس زمانی که دارم انتخاب می کنم. نه اینکه کامله یا نه که قطعا چهار استاد و ابوالعباس کافی نیست ولی تو شرایط فعلی انتخاب دیگه ای ندارم.چون میخوام یه بار همه مطالب مهم رو بخونم و یک بار هم مرور کنم.اینطوری حداقل به 50% مطالب مسلط میشم. بقیه اش هم توکل به خدا.اگر بخوام دنبال منابع جامع برم فقط میرسم یه بار بخونم و اینطوری اطلاعات سطحی از منابع وسیع پیدا می کنم که اغلب باعث شک بین دو گزینه میشه. بهتره اطلاعات عمیق از منابع خلاصه تر داشته باشم که لااقل مطالبی رو که خوندم با اطمینان جواب بدم. البته اینا نظر منه. هر کس یه تئوری واسه خودش داره.:smilies-azardl (113

من منابع رو براساس زمانی که دارم انتخاب می کنم. نه اینکه کامله یا نه که قطعا چهار استاد و ابوالعباس کافی نیست ولی تو شرایط فعلی انتخاب دیگه ای ندارم.چون میخوام یه بار همه مطالب مهم رو بخونم و یک بار هم مرور کنم.اینطوری حداقل به 50% مطالب مسلط میشم. بقیه اش هم توکل به خدا.اگر بخوام دنبال منابع جامع برم فقط میرسم یه بار بخونم و اینطوری اطلاعات سطحی از منابع وسیع پیدا می کنم که اغلب باعث شک بین دو گزینه میشه. بهتره اطلاعات عمیق از منابع خلاصه تر داشته باشم که لااقل مطالبی رو که خوندم با اطمینان جواب بدم. البته اینا نظر منه. هر کس یه تئوری واسه خودش داره.:smilies-azardl (113
موفق باشیم. منم فقط سر ایمنی میترسم. بقیه را خلاصه میخونم...

biotec1390

New member
سلام به همگی.
من ماه رمضون واقعا کم خوندم.بیشتر از 3 ساعت کشش خوندن ندارم.
ولی بعد ماه رمضون ایشالا جبران میکنم.

biotechnologist

New member
دیروز 2ساعت سلولی 2ساعت بیوشیمی. بقیه اش مهمون اومد نذاشتن درس بخونم:13:
امشب هم افطاری داریم فعلا 2 ساعت سلولی خوندم تا ببینم بیشتر میرسم یا نه. موفق باشیم
راستی از نسترن خبری نیست!

دیروز 2ساعت سلولی 2ساعت بیوشیمی. بقیه اش مهمون اومد نذاشتن درس بخونم:13:
امشب هم افطاری داریم فعلا 2 ساعت سلولی خوندم تا ببینم بیشتر میرسم یا نه. موفق باشیم
راستی از نسترن خبری نیست!
چه تفاهمی. منم دیروز 2 ساعت سلولی 2 ساعت بیوشیمی. خخخخخخ.. اگه هم کلاسی نشدیم....
امروز1.5 ایمنی... شبم افطاری دعوتیم.
نستــــــــــــــرن!!!!

nastaran8

New member
سلام به همه دوستان نماز روزه همه شما قبول حق
می بينم حسابی و مصمم می خونيد افرين
منم چند وقته حدود 1-2ساعت خوندم اما سايت مشکل داشت نمی تونستم لاگين شم ....
امروزم 2ساعت سلولی خوندم شايد 1-2ساعتم بيوشيمی بخونم .

آخرین ویرایش:
بالا