سلام و خدا قوت به همه ی بیوشیمیست های آینده ، یه سوال داشتم ... کتاب زیست شناسی هیئت مولفان انتشارات کجاست ؟ من انتشارات نشر دانشگاهی رو گرفتم نمیونم درسته یا نه؟
سلام خوبه منم باگزارش هفتگی موافقم.ولی من هنوز لنینجرو شروع نکردما!سلام منم میام برنامم میذارم تا با کمک هم و ارامش کامل جلو بذاریم به امید اینکه همه باهم قبول بشیم خواهش میکنم نظراتتون بگین
بیوشمی تا حالا ساختمان کامل خوندم میخوام متابولیسم بخونم لزگی مهارت چهارم و تافل درس چهارم و زیست کتاب دوم دبیرستان همراه با همون مطالب در هیئت مولفان خوندم
فقط بگین چند وقت یه بار گزارش بدیم بنظرمن هفته ای یه بار خوبه چون خود من خیلی کند پیش میرم موفق باشین
سلام عزیزم
آره همونه... خودشه
ستاره جان به نظر من که خیلی خوب پیش رفتی اینو بدون که خیلیها هستن که مثل من تازه میخوان شروع کنن برای بیو بالینی بخونن پس با امید ادامه بده دوستم و بدون که از خیلیا جلوتریسلام منم میام برنامم میذارم تا با کمک هم و ارامش کامل جلو بذاریم به امید اینکه همه باهم قبول بشیم خواهش میکنم نظراتتون بگین
بیوشمی تا حالا ساختمان کامل خوندم میخوام متابولیسم بخونم لزگی مهارت چهارم و تافل درس چهارم و زیست کتاب دوم دبیرستان همراه با همون مطالب در هیئت مولفان خوندم
فقط بگین چند وقت یه بار گزارش بدیم بنظرمن هفته ای یه بار خوبه چون خود من خیلی کند پیش میرم موفق باشین
ممنون از لطفت ولی من خیلی نگرانم انشالله این همخوانی باعث بشه هم بهتر بخونیم و هم استرس و نگرانیمون کمتر بشهستاره جان به نظر من که خیلی خوب پیش رفتی اینو بدون که خیلیها هستن که مثل من تازه میخوان شروع کنن برای بیو بالینی بخونن پس با امید ادامه بده دوستم و بدون که از خیلیا جلوتری
ستاره جان منم مثل شما کند پیش میرم اما مهم مستمرخوندنه اگه مثلا کسی بتونه مفید روزی چندص بیوشیمی بخونه شاید برای یک روز خیلی زیاد نباشه اما بعد 7 روز اون چند ص ضربدر 7 و بعد 30 روز ضربدر 30 میشه و میبینی که چه حجم زیادی رو خوندی پس نگران نباش مستمر خوندن خیلی بهتره
البته مرور خیلی مهمه
ستاره خانم روزی نه ساعت مداوم عالیه!!!بچه ها من سه ساعت زبان میخونم سه ساعت بیو و سه ساعت زیست
بنظرتون کم نیست
متاسفانه یه سفر ضروری برام پیش اومده ممکنه تا تاسوعا عاشورا نتونم مثل قبل درسی بخونم ولی انشالله برمیگردم تلافی میکنم منتظرخبرای خوب شما هستم:bunnyearsmiley:
گزارش هفتگی بهتره،مخصوصاً برای اوناییکه یک مقدار گرفتار هستن!!!سلام خوبه منم باگزارش هفتگی موافقم.ولی من هنوز لنینجرو شروع نکردما!
ندا خانم به نظر من بیوشیمی لنینجر برای کنکور بیوشیمی واجب و لازم هستش...کتابهایی که گفتید همگی خوب هستن ولی جامع نیستند...سلام
بچه ها برای بیوشیمی اگر پوران پژوهش رو با برای کنکور .و ضروزیات بخونیم و تستای انتشارات خانه فرهنگ رو بزنیم به نظرتون بازم نیازه لنینجر رو هم بخونیم؟
سوال دوم اینکه تو سوالهای شیمی عمومی مسئله هم میدن یا باید رو متن تمرکز کنیم ؟
سلام
بچه ها برای بیوشیمی اگر پوران پژوهش رو با برای کنکور .و ضروزیات بخونیم و تستای انتشارات خانه فرهنگ رو بزنیم به نظرتون بازم نیازه لنینجر رو هم بخونیم؟
سوال دوم اینکه تو سوالهای شیمی عمومی مسئله هم میدن یا باید رو متن تمرکز کنیم ؟
سلام ندا جان،خوبی عزیز ماشالا به این همه انرژی.بنظرمنم گزارش روزانه خوبه.یعنی هرشب راس ساعت 11یا12شب بیاییم وگزارش کار بدیم.منابعی که شروع کردی واسه خوندن دقیقا عین کاریه که من دارم میکنم.من کتاب دکتر احسانی رو خیلی دوست دارم.درکش عالیه.تنها تفاوت من باتو اینه که هنوز شیمی ها رو شروع نکردم.زیستم از فروردین شروع میکنم.راستی بچه ها اگه بیشتر راغبین هفته ای یک روز گزارش بدیم منم موافق جمعم فقط اعلام کنید تا منم بدونم گزارشم رو بدم یا بذارم برای آخر هفته
آقای امپراطور و فروزان جان ممنون از راهنماییهاتون برای سوالایی که پرسیدم
درسته که لنینجر خیلی برای بیو بالینی مهمه منم تصمیم گرفتم اول بیو احسانی رو یک دور بخونم و به امید خدا بعدش برم سراغ لنینجر چون شنیدم تو فهم سریعتر مطالب لنینجر خیلی موثره
بچه ها یه پیشنهاد هم دارم میتونیم شیمی رو با برنامه یکسان جلو بریم حالا که میخوایم آخر هفته ها گزارش بدیم مثلا بگیم این هفته 2 یا 3 فصل مورتیمر رو باید بخونیم (سنگین نباشه تا همه به خوندن بیو و یا برنامه ای که برای خودشون تعیین کردن برسن)...اینطوری همه خودشون رو ملزم میکنن با هم بخونن و حتی اگه کسی بخواد یکمم تنبلی کنه( که اگه هدفش قبولیه نباید حتی فکر تنبلی رو هم بکنه )مجبوره به اندازه همون مباحث شیمی درس بخونه ...البته این در حد یک پیشنهاد مونده به نظر دوستان...
موفق باشین
فروزان جان حالا که شما هم شیمی رو شروع نکردی نظرت چیه تعیین کنیم که شیمی رو بصورت گروهی با هم پیش بریم چون زیاده از الان شروع نکنیم تموم نمیشهسلام ندا جان،خوبی عزیز ماشالا به این همه انرژی.بنظرمنم گزارش روزانه خوبه.یعنی هرشب راس ساعت 11یا12شب بیاییم وگزارش کار بدیم.منابعی که شروع کردی واسه خوندن دقیقا عین کاریه که من دارم میکنم.من کتاب دکتر احسانی رو خیلی دوست دارم.درکش عالیه.تنها تفاوت من باتو اینه که هنوز شیمی ها رو شروع نکردم.زیستم از فروردین شروع میکنم.