مطالعه گروهی (بیوشیمی بالینی )ارشد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

monika.r

New member
آفریییییییییییین:4d564ad6:
مونیکا جون میتونی از روزی 5 الی 10 تا لغت شروع کنی. همین که این سد رو بشکونی همت بزرگی کردی..
خوب کتاب "برای کنکور" خیلی روون تر توضیح داده. اول یه بار روزنامه وار از روی اون بخون (هر جا رو نمیفهمی رد شو روش قفل نکن) بعد یه بار دیگه هم روزنامه وار از روی همین کتاب بخون. بعد یه بار روزنامه وار از روی ضروریات بخون و بعد مرور. و سرآخر تست ها رو بزن باور کن این روش به اندازه 2 بار خوندن معمولی خودت وقت میبره در حالی که 5 بار میخونی و مطالب رو از 3 بعد بررسی میکنی.
بعد اگه دیدی نمیفهمی یه با روخوانی از رو تکست مطلب رو کاملا ملکه ذهنت میکنه!!
مسسسسییییییییییییییی عزیزم

meraeen

New member
خوب دوست جونا اگه اجازه بدین من دیگه برم, تا فردا شب و کلی خبرهای خوب , بدرود:smiliess (10):

konjkave

New member
سلام.مدتها بود به این سایت سر نزده بودم وقتی عنوان مطالعه گروهی بیوشیمی رو دیدم به وجد اومدم چند ماهه دنبال یه نفر میگردم واقعا پایه خوندن باشه ولی پیدا نکردم خیلی دوست دارم دسته جمعی مطالعه کنم.اگه هنوز امکانش هست من یکی خیلی پایه خوندنم.

monika.r

New member
سلام.مدتها بود به این سایت سر نزده بودم وقتی عنوان مطالعه گروهی بیوشیمی رو دیدم به وجد اومدم چند ماهه دنبال یه نفر میگردم واقعا پایه خوندن باشه ولی پیدا نکردم خیلی دوست دارم دسته جمعی مطالعه کنم.اگه هنوز امکانش هست من یکی خیلی پایه خوندنم.
سلام دوست عزیز.ما هم تازه شروع کردیم خوشحال میشیم تو هم به جمعمون اضافه شی.

meraeen

New member
سلام دوست عزیز و درس خون, خوش اومدی:ad54ad:

meraeen

New member
گزارش امروز : فصل 7 (کربوهیدراتها) و 15 صفحه از فصل 8 (نوکلئوتیدها) از لنینجر
40 لغت هم از لایتنر گذروندم.
:a2d3:

meraeen

New member
monikaaaaaaaaaa
سارا جان امیدوارم هر کجا هستی خوش باشی.

آخرین ویرایش:

vitamin

New member
سلام دوستان گل
بچه ها يه سوال... شما واسه بيوشيمي از لنينجر يا دولين استفاده ميكنيد يا كه از جزوه ؟
من نميدونم چيكار كنم ؟
بعضي از دوستان كه قبول شدن خوندن لنينجر يا دولينو و قت تلف كردن ميدونند !! ولي از طرفي به نظر من واسه ارشد باليني بايد لنينجر يا دولين يا هر دو خونده بشه
نظر شما چيه؟

shohreh2399

New member
سلام من خودم لنینجر رو خوندم اما به نظرم جزوه و خلاصه بیشتر جواب میده اما برا کسی که پایه قوی داشته باشه

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا