مطالعه گروهی (بیوشیمی بالینی )ارشد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

iman68

New member
سلام من هم تازه شروع کردم.به قول دکترخلیلی کنکور1فرایند3تا4ماه هست.فقط سعی کن بیشتر ا

سلام به همگی بالاخره دو ماه اموزشی سربازی تموم شد واقعا که سخت گذشت ولی چیزی های زیادی یاد گرفتم شنیدم تاریخ ازمون جلو افتاده درسته؟ خدا شکر افتادم شهر خودمون از ساعت 7 تا 2 میرم بعدش بیکارم میخوام درس بخونم هیچی مثل درس خوندن لذت نداره توی سربازی چیزی های خیلی زیادی دیدم میخوام از این فرصت سه ماه استفاده کنم اگه قبول شدم که هیچی وگرنه برای سال بعد میخونم میخوام منابع رو از دوستم بگیرم و بخونم به نظر شما قبول میشم؟

[سلام من هم تازه شروع کردم.به قول دکترخلیلی کنکور1فرایند3تا4ماه هست.فقط سعی کن بیشتر ازاینکه بخونی تست کارکنی.موفق باشی

iman68

New member
سلام بچه هامن هم تاآخرش پا به پاتون هستم برای زیست چی میخواید بخونید؟برای شیمی آلی چه طور؟

iman68

New member
سلام من تازه به جمع شما پیوستم میشه ازت خواهش کنم که منوراهنمایی کنی.من که با استادم صحبت کردم گفت:برای شیمی آلی خلاصه مک موری رو بخون وهمچنین شیمی عمومی مورتیمر جلد1روفقط.به نظر شما چه کارکنم؟ برای زیست چه کار کنم خیلی کلافه هستم.ازت واقعاٌممنوم

iman68

New member
کجا رفیق؟مرد که کم نمیاره تا الان خوندی این چن ماه باقیمونده رو هم بخون حیفه دیگه از این فرصتا پیش نمیاد

سلام داداش من تازه به جمع شما پیوستم میشه ازت خواهش کنم که منوراهنمایی کنی.من که با استادم صحبت کردم گفت:برای شیمی آلی خلاصه مک موری رو بخون وهمچنین شیمی عمومی مورتیمر جلد1روفقط.به نظر شما چه کارکنم؟

iman68

New member
سلام پری خانوم موافقم البته من از اول اسفند هر روز ار ساعت 7 تا 2 سر خدمت سربازیم از بعداظهر میخوام بخونم
این برنامه منه :4-تا 6 بیوشیمی - 15/6 تا 45/7 بیوشیمی - 30/8 تا 10 زبان- 15/10 تا 12 شیمی الی و یک شب درمیان زیست
به نظر من شما که وقتتون بیشتره باید تلاش بیشتر بکنید

برای شیمی وزیست چی بخونم؟

داش محسن

New member
سلام داداش خوش اومدی

چون واسه کنکور فقط سه ماه مونده بهتر که بیوشیمی کتاب پوران پژوهش +ضروریات دکتر رضا محمدی بخونی این 2 تا کتاب واقعا عالیه امسال همه سوالات بیوشیمی از کتاب دکتر احسانی بود

شیمی آلی کتاب جان مک موری رو بخون البته من جزوه شیمی آلی و عمومی دکتر خلیلی دارم که شیمی آلیش زیاد تعریف نداره ولی شیمی عمومیش خوبه

زیست 3 سال دبیرستان بخونی کافیه بیشتر سوالات زیست هر سال نکته های تکراری داره بیشتر تست کار کن تست های دکتر خلیلیم تو اینکار میتونه کمکت کنه

iman68

New member
سلام داداش خوش اومدی

چون واسه کنکور فقط سه ماه مونده بهتر که بیوشیمی کتاب پوران پژوهش +ضروریات دکتر رضا محمدی بخونی این 2 تا کتاب واقعا عالیه امسال همه سوالات بیوشیمی از کتاب دکتر احسانی بود

شیمی آلی کتاب جان مک موری رو بخون البته من جزوه شیمی آلی و عمومی دکتر خلیلی دارم که شیمی آلیش زیاد تعریف نداره ولی شیمی عمومیش خوبه

زیست 3 سال دبیرستان بخونی کافیه بیشتر سوالات زیست هر سال نکته های تکراری داره بیشتر تست کار کن تست های دکتر خلیلیم تو اینکار میتونه کمکت کنه
سلام.واقعاٌازت سپاسگذارم ومطمئنم نتیجه ی این همه کمکات رو میگیری چون دیدم هرکس ازت کمک میخواد کمکش میکنی.دمت گرم داداش.مک موری خلاصش رو بخونم ؟تست براش سراغ نداری؟بیوشیمی دارم جزوه ی سنا رو میخونم وتست جعفرنژاد رو میزنم.برا زیست هم 1کتاب برا کنکور سراسری ها هست به اسم معجزه در زیست شناسی وکتاب برای کنکور رو با هم میخونم وتست خلیلی رو در کنارش میخوام بزنم.به نظرتون چطوره؟

آخرین ویرایش:

داش محسن

New member
ممنون دوست خوبم ایشالا شما و همه دوستان نتیجه تلاششنو بگیرن

شرمنده داداش یادم رفت برات تست شیمی آلی معرفی کنم تست نادری سهی ،انتشارات کتابخانه فرهنگ برای شیمی آلی خوبه البته تست های انتشارات ارشد سپاهان م هست ولی من نادری سهی را پیشنهاد میکنم برا شیمی آلی اگه خلاصه جان مک موری

داری همونو بخون تو شیمی آلی بیشتر تست کار کن در مورد جزوات سنا اطلاعات زیادی ندارم نمی دونم خوبه یا نه ولی جزوه و کتاب دکتر احسانی واقعا معرکه است تستای جعفر نزاد م خوبه زیست برای کنکور مطالبش هم سنگینه هم وقت گیر به درد کنکور ما نمیخوره

اگه تونستی یه سری نکات مهمشو بردار به همراه کتابای زیست دبیرستان بخون تستای دکتر خلیلی م حتما بزن در مورد کتاب زیست معجزه زیست شناسی م اطلاعی ندارم برا زیست زیاد وقت نذار باز اگه سوالی داشتی در خدمتم

iman68

New member
ممنون دوست خوبم ایشالا شما و همه دوستان نتیجه تلاششنو بگیرن

شرمنده داداش یادم رفت برات تست شیمی آلی معرفی کنم تست نادری سهی ،انتشارات کتابخانه فرهنگ برای شیمی آلی خوبه البته تست های انتشارات ارشد سپاهان م هست ولی من نادری سهی را پیشنهاد میکنم برا شیمی آلی اگه خلاصه جان مک موری

داری همونو بخون تو شیمی آلی بیشتر تست کار کن در مورد جزوات سنا اطلاعات زیادی ندارم نمی دونم خوبه یا نه ولی جزوه و کتاب دکتر احسانی واقعا معرکه است تستای جعفر نزاد م خوبه زیست برای کنکور مطالبش هم سنگینه هم وقت گیر به درد کنکور ما نمیخوره

اگه تونستی یه سری نکات مهمشو بردار به همراه کتابای زیست دبیرستان بخون تستای دکتر خلیلی م حتما بزن در مورد کتاب زیست معجزه زیست شناسی م اطلاعی ندارم برا زیست زیاد وقت نذار باز اگه سوالی داشتی در خدمتم

بازم هزاربار ازت ممنونم واقعاٌ لطف کردی

mohammad63

Well-known member
بازم هزاربار ازت ممنونم واقعاٌ لطف کردی

ایمان خان
داداش برا زیست مین زیست دوره دبیرستانو بخونی جواب میده. من لینک خلاصه های زیست دوره دبیرستان رو گذاشتم برا دانلود. بچه هایی که استفاده کردن میگن خوب پوشش میده. این هم لینکش:
http://olumpezeshki.ir/forum/thread5769.html#post145049

setareh58

New member

ایمان خان
داداش برا زیست مین زیست دوره دبیرستانو بخونی جواب میده. من لینک خلاصه های زیست دوره دبیرستان رو گذاشتم برا دانلود. بچه هایی که استفاده کردن میگن خوب پوشش میده. این هم لینکش:

سلام خوب هستین نمیدونم چرا برامن این لینک خلاصه زیست دانلود نمیشه لطف میکنین مجدد بذارین و یا راهنمایی کنین
ممنون

mohammad63

Well-known member
سلام خوب هستین نمیدونم چرا برامن این لینک خلاصه زیست دانلود نمیشه لطف میکنین مجدد بذارین و یا راهنمایی کنین
ممنون

setareh58 ادرس ایمیلتو از از طریق پیام خصوصی یا همینجا برام بفرست تا برات ایمیل کنم.

lethe

New member
salam bacheha man daneshjuye terme 2 bioshimi baliniam parsal in moghe hale shomaro dashtam,omidvaram hamatun ghabul shid,faghat 1 tosie daram konkuraye salaye ghablo hatman bezanid,soale tekrari khahid dasht

iman68

New member
salam bacheha man daneshjuye terme 2 bioshimi baliniam parsal in moghe hale shomaro dashtam,omidvaram hamatun ghabul shid,faghat 1 tosie daram konkuraye salaye ghablo hatman bezanid,soale tekrari khahid dasht

سلام دوست عزیزم.امیدوارم که همیشه موفق باشی مثل الان.میشه لطف کنی به من بگی برای شیمی چی خوندی و از رو چه کتابی تست زدی؟واقعاٌازت ممنون میشم.چون من خیلی سردرگم هستم

iman68

New member

ایمان خان
سلام محمد جان.فقط میتونم بگم با دیدن یکسری آدم ها مثله شما,خیلی به زندگی امیدوارتر میشم وقتی میبینم هستن آدمایی که زندگی رو خیلی فراتر وباارزش تر از این ها میبینن.دم شما و آدمای مثله شما گرم.مطمئن باش نتیجش رو1جایی میبینی.ممنونم ازت رفیق.به نظر شما در کنارش تست iqb دکتر خلیلی رو هم بزنم؟

آخرین ویرایش:

famous_sh

New member
سلام ماجده جان.نميدونم كجايى.به كمكت نياز دارم.ضعفم شروع شده فقط تو ميتونى كمكم كنى.ياهو برات پيام گذاشتم جواب نگرفتم.اگر پيامم رو ديدى خبر بده.كمك ميخوام ازت مثل تمام روزهايى كه بهم اميد دادى...منتظرت هستم اگر اين پيامو خوندى بهم پيام بده...ممنونم ازت

konjkave

New member
سلام به دوستان.خداقوت.یه سوال داشتم کی یه جزوه خوب و کامل برا شیمی عمومی سراغ داره؟من تقریبا جلد یک مورتیمر خوندم ولی به نظرم خیلی خوب نیومد اگه راهنماییم کنید ممنون میشم.

majede

New member
سلام ماجده جان.نميدونم كجايى.به كمكت نياز دارم.ضعفم شروع شده فقط تو ميتونى كمكم كنى.ياهو برات پيام گذاشتم جواب نگرفتم.اگر پيامم رو ديدى خبر بده.كمك ميخوام ازت مثل تمام روزهايى كه بهم اميد دادى...منتظرت هستم اگر اين پيامو خوندى بهم پيام بده...ممنونم ازت

وااااااااااااااااااااااااااااااای ببین کی اومده فاموس جونم خیلی خوشحال شدم که دوباره اومدی
ببخشید من پیامتون ندیدم...حتما عزیزم من هر کمکی که بتونم بهت میکنم ما باید امسال حتما قبول بشیم:thanks:

mohammad63

Well-known member
سلام محمد جان.فقط میتونم بگم با دیدن یکسری آدم ها مثله شما,خیلی به زندگی امیدوارتر میشم وقتی میبینم هستن آدمایی که زندگی رو خیلی فراتر وباارزش تر از این ها میبینن.دم شما و آدمای مثله شما گرم.مطمئن باش نتیجش رو1جایی میبینی.ممنونم ازت رفیق.به نظر شما در کنارش تست iqb دکتر خلیلی رو هم بزنم؟

از لطف شما ممنونم. کاری نکرده ام داداش...
ایمان جان تست زدن در واقع خودتو تو مطالبی که خوندی به چالش میکشی. ژس نتیجه میگیریم تست زدن قطعا مفیده. اما فک کنم برای من و شما که زیست رو به خوبی مطالعه کردیم استفاده از منابعی که بتونن مطالبو واسمون مرور کنن مفید هست. من جزوه دکتر خلیلی رو ندیدم. تست های qb رو هم ندارم. اما یکی از دوستان که داره مطالعه میکنه بر ارشد و جدی هم داره اینکارو میکنه گفته که خیلی از تستها تو همین جزواتی که برا دانلود گذاشتم هست...حالا شما هم اگه وقت دارین این تستها رو هم کار کنید. ضرری نداره...

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا