مطالعه گروهی (بیوشیمی بالینی )ارشد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

BBT

New member
آخی... خوابگاه همینه دیگه... یاد خوابگامون و مصائبش افتادم :sad:

پَ ببین تو کاریت نباشه .... هر سوالی داشتی یا گزارشاتت رو بیا هر وقت تونستی بذار من خودم کامنتاتو پیگیری میکنم :28: دیگه تهش همینه دیگه.... :smiliess (6):

پ ن:آواتار جدید مبارکه... کی هس این خوشگل پسر؟ تو هم آخر شبی نوستالژیت درد گرفته ها :painting:
گلاب جون آبرومونو بردی این خواهر کوچولمه

saye

New member
سلام منم هستم..... اگه سوالی دارید در خدمتم.. از اینکه بهم روحیه دادین و تو دانشگاه تهران منتظرمید ممنونم.. گزارش کار همون 11 باشه بهتره... به هر حال یک ساعتم یک ساعته... میشه چند تا لغت زبان

گلاب

New member
عودافس ... من رفدم بخوابم ... چشام داره از حلقم میزنه بیرون... :j58r36j3gcr4suxymup

بچه ها سلام!!!
امروز روز خوبی برام نبود....بی حال و افسرده و چروکیده:riz513:
نمی دونم چرا؟ ولی خلاصه داغون بودم....از فردا هم باید برم ستاد لعنتی!!!!روز از نوع روزی از نوع!!!!!
من فقط لغتای زبان خوندم اونم فقط دوره...
نمی خوام ناراحتتون کنم ولی خوب امشب دپم دیگه دسته خودم نیست.....
برای همتون آرزوی موفقیت می کنم از صمییییییییم قلبم.امیدوارم به تمام آرزو هاتون برسین!!!!

saye

New member
برای ندای عزیزم..... اونوقتی که خبر فوت خاله ات رو شنیدم هنوز عضو انجمن نبودم و فقط مطالبو میخوندم.. بایت این مساله بسیار ناراحت شدم.. تسلیت منو پذیرا باش... بیشتر هم از این ناراحت شدم که شما با انرژی زیادی شروع به خوندن کرده بودید و به هر حال این مساله روند کارتون رو به هم میریزه.. آرزومندم که هر چه زودتر به روال قبلی برگردید.. منم چنین روزهایی رو گذروندم.. واسه شخص بسیار نزدیکترم وو این رو که فهمیدم فقط گفتم خدایا کمکش کن.. بسیار منتظر برگشتت هستم.. انرژی مثبت زیادی داشتی و رو همه اعضا تاثیر گذاشته بودی.. این کاملا محسوس بود پس زودتر برگرد

saye

New member
بچه ها سلام!!!
امروز روز خوبی برام نبود....بی حال و افسرده و چروکیده:riz513:
نمی دونم چرا؟ ولی خلاصه داغون بودم....از فردا هم باید برم ستاد لعنتی!!!!روز از نوع روزی از نوع!!!!!
من فقط لغتای زبان خوندم اونم فقط دوره...
نمی خوام ناراحتتون کنم ولی خوب امشب دپم دیگه دسته خودم نیست.....
برای همتون آرزوی موفقیت می کنم از صمییییییییم قلبم.امیدوارم به تمام آرزو هاتون برسین!!!!
سلام از این روزا همه دارن.. بازم خدارو شکر که زبانو مرور کردید .. چون اگر چند روز درسو کنار بذلرید دوباره برگشتن انرژی زیادی میبره.. هیچ روزی رو کامل بدون درس نذارید.. حتی اگه شده چند لغت زبان.. انشاالله که همه چی روبراه میشه.. من که تازه شروع کردم.. امروز مبحث آب بیوشیمی رو خوندم.. پس ناراحت نباشید.. فردا امروزو جبران کنید

سلام از این روزا همه دارن.. بازم خدارو شکر که زبانو مرور کردید .. چون اگر چند روز درسو کنار بذلرید دوباره برگشتن انرژی زیادی میبره.. هیچ روزی رو کامل بدون درس نذارید.. حتی اگه شده چند لغت زبان.. انشاالله که همه چی روبراه میشه.. من که تازه شروع کردم.. امروز مبحث آب بیوشیمی رو خوندم.. پس ناراحت نباشید.. فردا امروزو جبران کنید
بله کاملاً متوجه ام و مرسی از پیامتون...
ولی خوب ...... احتمالاً از فردا جای من تغییر می کنه در داخل ستاد و معلوم نیست وضعیتم تا عید که ترخیص میشم به چه صورتی باشه...
بچه هایی که تو منزل هستید بشینید خوب بخونید که مشکلاتی مثل ما سربازا رو ندارید...لعنت به سربازی و .....

biology2012

New member
هر كاري را كه امروز قادر به انجامش هستيد به فردا موكول نكنيد امروز همان فردايي است كه ديروز منتظرش بوديد

saye

New member
نکته روز: کنترل میزان آب بدن به دو طریق صورت می گیرد: احساس تشنگی و ترشح هورمون آرژنین وازوپرسین

biology2012

New member
نكته
اسيدوز تنفسي به دنبال كاهش دفع co2 و افزايش در خون رخ ميدهد و در حالت احتقان ريوي وادم مسموميت با مورفين باربيتورها انسداو عفونت مجاري هوايي رخ ميدهد

s.ahang

New member
سوکسینات دهیدروژناز تنها انزیم چرخه کربس که به غشا درونی میتوکندری متصل است

biology2012

New member
می رهم از خویش و می مانم زخویش هرچه برجا مانده ویران می شود روح من چون بادبان قایقی در افق ها دور و پنهان می شود

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا