مطالعه گروهی (بیوشیمی بالینی )ارشد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

neda*

New member
سلام به همه
بچه ها من گزارش کارم رو زودتر میدم یکم سرما خوردم قرصایی که خوردم خواب آور گفتم شاید زودتر خوابم ببره پس بیام گزارشم رو بدم بد قول نشم اگه هم خوابم نبرد که سر ساعت 10.5 تا 11.5 سر میزنم
گزارش من
امروز حسابی گیج بودم و سر درد داشتم اما از خوندن شونه خالی نکردم و بااینکه زودتر از همیشه خسته میشدم و هی وسط خوندن استراحت میکردم اما روندم بد نبود
از رو جزوه بیو دانشگام 18 ص خوندم که معادل 11 ص احسانی بود اونم خوندم ...بیو دیروز رو خلاصه نویسی نکرده بودم امروز خلاصه کردم اینطوری دیروزیها هم دوره شد
زبانم رو با لایتنر پیش بردم
الانم بعد گزارش بازم میرم زبان میخونم

neda*

New member
راستی بچه ها نظرتون در مورد شیمی چیه ...اگه هم نشه با هم پش بریم من برنامه رو میذارم هفتگی و خودم طبقش پیش میرم
منتظر انرژی های + شما هم هستم
موفق باشین دوستان

گلاب

New member
سلااااااااام

شب همگی خوش...

منم امروز کلی زبان خوندم... الانم میرم شیمی بزنم تو رگ...

نداجون من پایه ام برا شیمیا شوما استارتو بزن... بسم اله

راستی بیو خوندن شما چن ساعت میبره؟

foroozan

New member
سلام بچه ها خوبید؟
راستش من امروز زیاد درس نخوندم.یه کم کار داشتم ومشغول اونا بودم بخاطر همین گزارشکار خوبی ندارم.شرمنده ندا جون

majede

New member
سلام ندا گلاب فروزان بهنوش ستاره ......خدا قوت بچه ها
منم امروز زیاد نخوندم چون روزا تا12 میخابم وتا الان 5 ص لنینجرو یکم لغت زبان خوندم.........از الان تا اذان صبح میخام بخونم بعدنماز میخونم و میخابم...
به امید خدا

گلاب

New member
سلام ندا گلاب فروزان بهنوش ستاره ......خدا قوت بچه ها
منم امروز زیاد نخوندم چون روزا تا12 میخابم وتا الان 5 ص لنینجرو یکم لغت زبان خوندم.........از الان تا اذان صبح میخام بخونم بعدنماز میخونم و میخابم...
به امید خدا

سلاااااااام ماجده جون
خدا قوت به شوما... موقعی که رسیدی به جاهای خوب خوبش مارم دعا کن :4d564ad6:

foroozan

New member
سلام ماجده جان خوبی؟امان از دست این پرخوابی:smiliess (12):
منم دقیقا مشکل تورو دارم.بگذریم ایشالا رفع میشه.بنظرت لنینجر چند وقته تموم میشه؟من میخوام بعده تعطیلات به امید خدا شروعش کنم

majede

New member
سلام ماجده جان خوبی؟امان از دست این پرخوابی:smiliess (12):
منم دقیقا مشکل تورو دارم.بگذریم ایشالا رفع میشه.بنظرت لنینجر چند وقته تموم میشه؟من میخوام بعده تعطیلات به امید خدا شروعش کنم
عزیزم من از مهر شروع کردم به خوندن ولی دو سه هفته ای نخوندم الان فصل 10 لیپیدهام
اگه منظم بخونیم دو سه ماهی طول میکشه....البته من در کنارش لغات تافلو خوندم که الان تقریبا تمومه وباید برم سراغ کتاب لزگی...

vitamin

New member
سلام بچه ها خدا قوت
بچه ها من خيلي كند پيش ميرم چيكار كنم ؟؟؟ احساس ميكنم اين ص كه الان خوندم يادم رفته دوباره ميخونم يه جورايي وسواس دارم تو خوندن كمكم كنييد شماها چه جوري ميخونيد ؟؟

majede

New member
فروزان من مورتیمر وموریسون رو دارم ولی هنوز شروع نکردم ...

majede

New member
سلام بچه ها خدا قوت
بچه ها من خيلي كند پيش ميرم چيكار كنم ؟؟؟ احساس ميكنم اين ص كه الان خوندم يادم رفته دوباره ميخونم يه جورايي وسواس دارم تو خوندن كمكم كنييد شماها چه جوري ميخونيد ؟؟
عزیزم الکی استرس بخودت وارد نکن خوب بخون مطلبی که گرفتیو خلاصه برداری کن وبعد مرور کن ...

بهنوش

New member
بهنوش جان کتاب بیوشیمی برای کنکور تالیف محمد رضا ناظم تحت نظارت دکتر پروین پاسالار انتشارات خسروی نشر دیباج
ضروریات رو خودم هم نخریدم عزیزم و اسم دقیقش رو نمیدونم...اما با اسم ضروریات دکتر رضا محمدی معروفه
بهنوش جان اگه وقت داری کنار این کتابا کتابایی مثل لنینجر رو فراموش نکن
مرسی گلم:-* لنینجر بهترین ترجمه اش چیه؟

بهنوش

New member
سلام راستی بهنوش جان ببخشید من که گفتم شما 9 ساعت میخونی شما رو با ستاره اشتباه گرفتم شرمنده
اما امیدوارم اشتباهی درست گفته باشم و واقعا شما هم کمتر از این نخونی دوستم
موفق باشی
عزیزم من کارمند هستم ، واسه همین اینجور برنامه ریختم که : از شنبه تا چهار شنبه شب ها زیست و زبان میخونم و پنج شنبه ، جمعه بیوشیمی و شیمی میخونم ( همراه با خلاصه نویسی ) زمانی که سر کارم هر فرصتی که پیدا کردم خلاصه هامو مرور میکنم ( یعنی اینکه هر مطلب بارها مرور میشه ) با این برنامه تمام درسامو تا نیمه اردیبهشت تمام کردم و بعد از اون توی وقت باقیمونده فقط یاداشتهامو میخونمو تست میزنم.

neda*

New member
مرسی گلم:-* لنینجر بهترین ترجمه اش چیه؟
سلام بهنوش جان اول از همه تبریک که با مشغله کاری داری با پشتکار ادامه میدی و ارزش عمرت رو میدونی امیدوارم موفق بشی اصلا اگه کسایی مثل تو قبول نشن پس کی باید قبول شه...
بهنوش جان به نظرم کمی برای بیوشیمی بیشتر وقت بذاری بهتر نتیجه بگیری
بهترین ترجمه مال دکتر محمدیه همونطور که گلاب جان گفتن ...من مال جعفرنژاد رو گرفتم بد نیست اما مال محمدی خیلی بهتره
همینطور ادامه بده بهنوش جان تلاشت من رو هم پر انگیزه تر کرده
ممنونم دوستم

neda*

New member
سلام بچه ها خدا قوت
ویتامین جان فقط شما نیستی که کند پیش میری اکثر بچه ها تو سری اول خوندن کند پیش میرن پس این موضوع مختص شما نیست که بخواد خیلی نگرانت کنه
مهمترین چیز تو خوندن درسی مثل بیوشیمی استمرار تو خوندنه و دوره
من خودم اینجوری برنامه ریختم که شروع میکنم بیو رو میخونم تا جایی که در توانمه و تو خوندن اگه به نکته ای برسم که مربوط به مطالب قبلی باشه برمیگردم و اون مطلب رو یه دور سریع میخونم
روزی 1.5 رو برای دوره بیوشیمی اختصاص دادم از اول شروع میکنم تو 1.5 هر چی تونستم دوره میکنم
روزی 1 ساعت هم از بیو خلاصه نویسی میکنم منم خلاصه نویسیم خوب نیست و خیلی کلافم میکنه اما هر چی مطلب مفید تو درس هست رو مینویسم
این روش منه گفتم شاید بهت تو خوندن ایده بده
اما مهمترین چیز اینه که بهترین روش رو برای خودت پیدا کنی ممکنه روش من برای خودم جواب بده
اما ویتامین جان بخون و استرس نداشته باش دور اول رو که به امید خدا بری جلو بقیه حله
موفق باشی دوستم منتظر گزارش کارات هستیم

foroozan

New member
سلام نداجون خوبی؟عزیزم متاسفانه این دوستم که کتابام دستشه رفته مسافرت.گفته 6ام میاد منم تااونموقع مجبورم به برنامه قبلیم ادامه بدم.:smiliess (11):

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا