بچه ها سلام من کتاب درسنامه زنان زیباتقی زاده رو می خواهم .مشهد هم ساکن هستم هر چه گشتم نبود کسی میتونه راهنمایی کنه مرسی.50):
بچه ها سلام من کتاب درسنامه زنان زیباتقی زاده رو می خواهم .مشهد هم ساکن هستم هر چه گشتم نبود کسی میتونه راهنمایی کنه مرسی.50):
سلام عزیزم با گوشیم از سوالات عکس میگیرم و آپلود میکنم .امیوارم قابل استفاده باشن.سلام به همه
خسته نباشيد از اين همه درس :riz304:
اينجا كسي مي دونه من چه طور مي تونم سوالاي ارشد رشته مشاوره رو داشته باشم؟؟؟كسي هست كه مال پارسالو داشته باشه؟؟؟ممنون ميشم اگه بهم كمك كنيد
ايشالا همه امسال قبوليييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييم:a2d3:
با سالم و خسته نباشید به همه دوستان
دوستان مشاوره:برای روانپزشکی من کتابو امانت گرفته بودم با عجله چند تا فصلو کپی گرفتم میشه لطفا چک کنید که چه فصل هایی کم یا زیادن:
1(رابطه پزشک و بیمار و فنون مصاحبه)2(رشد انسان در طول چرخه ی حیات)9(طبقه بندی در روان پزشکی و مقیاسهای درجه بندی روانپزشکی)21(رفتارها و تمایلات جنسی انسان)22(اختللات هویت جنسی)30(رونپزشکی و تولید مثل
كاملا درسته همين فصل هاست:thumbsupsmileyanim:
دوست عزيز
خريد اينترنتي بكن. مياد دم درتون يا از بچه هاي تهروني بخواه برات بخرت پست كنن
هزينه كتاب و پست رو به حسابش واريز كن
من ني ني دارم نمي تونم ، وگرنه كمكت ميكردم
سلام عزيزم
من خودم پارسال تهران اين كتابو خريدم فكر مي كنم جايي كه من اين كتابو ازش خريدم اگر كتابي ازشون بخواي برات ارسال مي كنند من چندتا شماره ازش دارم برات اينجا مي نويسم
021-66965060
021-66494078
021-66493655
0935245440بانك كتاب علوم پزشكي
اميدوارم زودتر تهيه ش كني