بچه ها مریض شدم شدید دارم میمیرم :sadsmiley:
P par ya New member 2013-03-19 #222 تازه تصمیم گرفتم خودم بشینم پایه ترجمه کتاب لزگی دیگه هم منتظر نباشم دلشون بسوزه بخوان ترجمه هارو بهمون بدن یا نه:smilies-azardl (181:smilies-azardl (181
تازه تصمیم گرفتم خودم بشینم پایه ترجمه کتاب لزگی دیگه هم منتظر نباشم دلشون بسوزه بخوان ترجمه هارو بهمون بدن یا نه:smilies-azardl (181:smilies-azardl (181
P par ya New member 2013-03-21 #223 سلام بچه ها لطفا از امشب بیاید برای گزارش دادن من یک عالمه سوال دارم لطفااااااااااااااا
economic New member 2013-03-21 #228 منم کتابا تقریبا دستمن تو چه جوری میخونیشون ب نظرت می تونیم تمومشون کنیم ؟
P par ya New member 2013-03-23 #231 economic گفت: حتما فیس وی ک ج نمیدی؟ هاااااااااااااااااااااااااااااااااا؟ کلیک کنید تا باز شود... نه عزیزم من رفته بودم لزگی من فعلا ریدینگا مهارت اول فقط خوندم حجم درسا خیلی زیاد وقتم کم این عیدم که شده خاله خله بازی کلافه شدم
economic گفت: حتما فیس وی ک ج نمیدی؟ هاااااااااااااااااااااااااااااااااا؟ کلیک کنید تا باز شود... نه عزیزم من رفته بودم لزگی من فعلا ریدینگا مهارت اول فقط خوندم حجم درسا خیلی زیاد وقتم کم این عیدم که شده خاله خله بازی کلافه شدم
economic New member 2013-03-23 #235 باشه بلئ بزانم تا استا چت خئندوه ؟ چونت خئندون؟ زو جواب بده وه خوم دئت
E economist New member 2013-03-23 #237 salam ava alan boma ozv ba khero shaie salam ava alan boma ozv ba khero shaie economic گفت: نوستم بد قول خان کلیک کنید تا باز شود...
salam ava alan boma ozv ba khero shaie salam ava alan boma ozv ba khero shaie economic گفت: نوستم بد قول خان کلیک کنید تا باز شود...
P par ya New member 2013-03-24 #239 سلام توروخدا کردی ننویسید من نمیفهمم:smiliess (15): دوست جدید اقتصاددان خودتو معرفی نمیکنی؟فکرکنم فریبا میشناستت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام توروخدا کردی ننویسید من نمیفهمم:smiliess (15): دوست جدید اقتصاددان خودتو معرفی نمیکنی؟فکرکنم فریبا میشناستت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
P par ya New member 2013-03-24 #240 بچه ها لطف کنید بگید برای اقتصاد بهداشت ومدیریت کدوم کتابارومی خونید؟