leilasvr90
New member
خلاصه زیست سلولی مولکولی لودیش برا انتشارات اطمینانه..اشکالی نداره ک?? آخه همه میگن. اندیشه رفیع ولی من نیافتمش
واقعا برای استادتون متاسفم اول باید هارپر رو بخونی یا هرکتاب دیگه ایی که خوب توضیح داده بعد بری سراغ ضروریات که فقط نکته است اونی که ضروریاتو می خونه فقط برای مرور خوبه پس بعد هارپر خوندن بدرد خود استادتون می خوره :-[آخه من با ی استادی مشورت کردم گفت ضروریات بعدا هارپر
چرا خودتون گول میزنید / منبع از سال 93 شده لودیش یعنی بچه های بیوتک میخان ازمون بدن باید خود لودیش یا نهایتا خلاصه لودیش کتاب دیگه وقت تلفی هست / البیته کتاب دکتر محمد نژاد خلاصه خلاصه هست پس برای کسی که ضریب 4 داره میتونه گزینه برای خلاصه ماه اخر باشه// در ضمن کسی که بخاد درصد خوبی بگیره باید کتابی باشه که حداقل اورلب با خود لودیش اصلی داشته باشه که خلاصه کارامد تره/ امسال سوالات که دیدیدن چه شوک بازی بود از سرطان 2سوال که توی خلاصه بود اما کتاب دیگه نبود یعنی مثل مهدوی اینها پس عاقلانه انتخاب کنید// والا شما جوری میگید پایه ندارم ماهم اول زیست نمیدونستیم چیه خوندیم هی سوال جواب کردیم تا یه چیزهایی دستگیر شد پس بجایی اینکه بخودتون سخت بگیرید مطالب پیش ببرید و سوالایی داشتین از دوستانی که در این درس قوی هستن پرسش کنید/ بیوشیمی هم دکتر احسانی امتحانشو پس داده در ضمن کتاب ضروریات رو خود دکتر محمدی گفته کسایی که بیوشمی ضعف دارن با این کتاب شروع نکنن
واقعا ممنون از راهنماییتون.خوب شد اومدین.داشتم خل میشدم:4d564ad6:چرا خودتون گول میزنید / منبع از سال 93 شده لودیش یعنی بچه های بیوتک میخان ازمون بدن باید خود لودیش یا نهایتا خلاصه لودیش کتاب دیگه وقت تلفی هست / البیته کتاب دکتر محمد نژاد خلاصه خلاصه هست پس برای کسی که ضریب 4 داره میتونه گزینه برای خلاصه ماه اخر باشه// در ضمن کسی که بخاد درصد خوبی بگیره باید کتابی باشه که حداقل اورلب با خود لودیش اصلی داشته باشه که خلاصه کارامد تره/ امسال سوالات که دیدیدن چه شوک بازی بود از سرطان 2سوال که توی خلاصه بود اما کتاب دیگه نبود یعنی مثل مهدوی اینها پس عاقلانه انتخاب کنید// والا شما جوری میگید پایه ندارم ماهم اول زیست نمیدونستیم چیه خوندیم هی سوال جواب کردیم تا یه چیزهایی دستگیر شد پس بجایی اینکه بخودتون سخت بگیرید مطالب پیش ببرید و سوالایی داشتین از دوستانی که در این درس قوی هستن پرسش کنید/ بیوشیمی هم دکتر احسانی امتحانشو پس داده در ضمن کتاب ضروریات رو خود دکتر محمدی گفته کسایی که بیوشمی ضعف دارن با این کتاب شروع نکنن
مرسی...پس احسانی رو باید بخونم تا 10_15 روز دیگه میاد دستم
خلاصه لودیش بخونی یعنی تا عمق شکلو پاورقی زیر شکل باید بخونی// امسال شکل فعال پی 53 صفحه یکی مونده به اخر خلاصه لودیش توی متن گفته تترامر اما توی شکل میفهمی که همو تترامره// یک سوال دیگه کدام از نوروبلاست منشا میگیره فصل سلول بنیادی فقط گفته گلیا میایی توی فصل سلولی عصبی اوایل فصل گفته انتروسیت و نوروگلیا // پس باید کلشو بخونی فقط نقطه ضعفش اینه مراحل پروفاز میوز نداره// حداقل بخش شناسایی پروتیین ها یعنی دستگاه ها از خود لودیش بخونید// ناشر رفیع ویرایش 2 زده قیمت 33 تومن // اطمینان دیدم اونم خوبه ولی رفیع خطی و شکلیش بهتر بود به گمان من
نکته ایی درسیه ولی شما اینجوری بخای حساب کنی باید غیر لودیش بخونید تا مفاهیم پایه ایی متوجه بشید که مجال کنکور نمیده// بهترین کار اینه که همراه با تست خونده هاتونو دسته بندی کنید جایی مشکل دارین از خود لودیش اصلی و الا توی این 6 ماه مونده بخاهید روی کلمات و مفاهیم بچرخین کنکور از دست میره// این کارا مال بعد کنکوره // لودیش صرفا منبع اموزشی برای مقاطع بالاتر میدونم مخصوصا در فصولیش مثل سیگنالینگ // ولی بخاهید سختش بگیرید اذیتتتون میکنه پس صرفا توی این مدت کنکوری باهاش رفتار کنید اموزش عمقی بزارید بعد کنکور این نظر من بود البته
عزیزم بعنوان آخرین سوالواقعا ممنون از راهنماییتون.خوب شد اومدین.داشتم خل میشدم:4d564ad6:
عزیزم بعنوان آخرین سوال
چون من بیوشیمی رو میخونم از ضروریات مشکلی ندارم خوب و خلاصه س...میشه دو س بار تا آزمون مرورش کرد...حالا اگه اینو خوب بخونیم احتیاج ب ی منبع دیگه نداشته باشیم??میشه نتیجه گرفت
بنظرم اول احسانیو بخون
من از ضروریات شروع کردم کلا داشتم از بیوشیمی زده میشدم چون بیشتر نکته واره! اما احسانی از پایه شروع کرده و خیلی عالی توضیح داده !شما میتونی هروقت احسانیو تموم کردی برا تسلط بیشتر بری سراغ ضروریات یا اینکه با تست جعفرنژاد چیزایی ک خوندیو کامل کنی![]()
این سوالو لطفا بقیه ج بدن.من چون ضروریات رو نخوندم نمدونم چجوریاس ک عایا کافیه یا نه
کسی از دوستان اگر به این سوال من جواب بده ممنون میشم.
با تغییر در کنکور الان متقاضیان سه رشته بیوشیمی، بیوتک و ژنتیک مجموعه علوم 1 رو ثبت نام می کنن، یعنی اسمی از رشته موقع ثبت نام نمیاد درسته؟
بعد سرجلسه به همه 165 سوال (بیوشیمی، سلولی مولکولی، شیمی، میکروب و زبان) میشه جواب داد؟
بعد منتظر نتیجه و رتبه در هر رشته می مونن؟
کسانی که امتحان دادن و دوستان کنکوری لطفاً اگر اطلاع دارید پاسخ بدید.
با تشکر
روز کنکور فقط یک دفترچه سوال بین بچه های علوم آز1 پخش میشه.حالا هرکسی با توجه ب میل خودش ب هر کدوم از درسا جواب میده.مثلا کسی ک خودشو واس بیوتک اماده کرده درسته ک فقط درسای سلولی و بیوشیمی و میکروب و زبان داره اما میتونه مثلا ب ژنتیک هم جواب بده و وقتی کارنامه ها داده میشه رتبه ی فرد رو در هر سه رشته اعلام میکنن.اونوقت خودش تصمیم میگیره ک کدوم رشته رو بره.اما اینا همش رو کاغذه .عملا اینطوری نیس.مثلا کسی ک میخاد داره خودشو واس بیوشیمی اماده میکنه مسلما وقت نمیکنه بره امری ژنتیک رو هم بخونه ک سر جلسه ژنتیک هم بزنه.حتی اگه طرف ژنتیکو هم بلد باشه بازم مسلما وقت نمیکنه هم بره سراغ تستای درس های خودش هم سراغ تست های ژنتیک.کسی از دوستان اگر به این سوال من جواب بده ممنون میشم.
با تغییر در کنکور الان متقاضیان سه رشته بیوشیمی، بیوتک و ژنتیک مجموعه علوم 1 رو ثبت نام می کنن، یعنی اسمی از رشته موقع ثبت نام نمیاد درسته؟
بعد سرجلسه به همه 165 سوال (بیوشیمی، سلولی مولکولی، شیمی، میکروب و زبان) میشه جواب داد؟
بعد منتظر نتیجه و رتبه در هر رشته می مونن؟
کسانی که امتحان دادن و دوستان کنکوری لطفاً اگر اطلاع دارید پاسخ بدید.
با تشکر