مطالعه گروهی ارشد ژنتیک انسانی 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mahnam

New member
امروز آنزیم و کوانزیم و ویتامین رو رو خونی کردم.
اسکلت سلولی هم خوندم یکم تافلم مرور کردم یه فصل از کلاسیک تا ژنومیک خوندم.
بچه ها امروز مربی ام تا فهمید ژنتیک خوندم کلی ذوق کرد و کلی سوال ازم پرسیدو به بقیه دوستاشم منو معرفی کرد که ژنتیک خوندم!!!! یه لحظه فک کردم جراح مغز و اعصابم !!! :14:ینی ژنتیک اینقد مهمه که این عکس العمل رو نشون داد؟؟

آفرین
عاالیه
مربیه چی مریم جان؟
واسه منم این اتفاق افتاده :25r30wi:
دقیقا منم اینجوری بودم :5:
شک نکن عزیزم :smilies-azardl (113

yyy

New member
دوستان خوش به حالتون!:dadad4:
من امروز یه فصل از امری خوندم و یه درس از زبان !:riz513:
موفق باشین:thumbsupsmileyanim:

shahrzad67

New member
بچه ها لازمه من یه دوست معروفی که دارم بهتون معرفی کنم

چون گهگاه بهم میزنگه وبا حرفاش کل روزمو به گند میکشه.........امروز صبم زنگید و همون بلارو سرم اورد

حرفاش دپرسیه شدید میاره ..........کلا باهاش رودربایستی نداشتم میگرفتم خفش میکردم:eek:t0837h0nn8zfqu8ult

از این به بعد زنگ زد جوابشو نده:New (6):

DNA.2013

New member
آفرین
عاالیه
مربیه چی مریم جان؟
واسه منم این اتفاق افتاد
دقیقا منم اینجوری بودم :5:
شک نکن عزیزم :smilies-azardl (113[/QUOT

این شکلکه که فکش کشیده شده رو خووب اومدی مهنام جون:p

مربی ورزشم بود. واسه من که با اوج بی علاقگی اومدم ژنتیک این عکس العملای دیگران شیرینه. ولی از سال سوم یونی بود که عاااشق ژنتیک شدم...:thanks:

shahrzad67

New member
فصل امری 21"و مرور فصل hb

سلولی 6 صفحه از مهندسی ژنتیک
بچه ها من امروز جایی دعوت بودم نتونستم درست حسابی بخونم "چرا هر روزم داره خراب میشه آخه:smiliess (2):

yyy

New member
مهنام جان چیکار کنم؟
من وقت نمیکنم بخونم !!!:65d6a5d6s:
اعصابم در حد تبم ملی داغونه تا جایی که پری رو ز با دو نفر حرفم شد:p7977cujr38iyymsu8::black_eyed:

hadi330

New member
ژنتیک مرور 60 تست مولکولی
بیوشیمی مرور 40 تست لیپید
سلولی مرور 20 تست تقسیم سلولی ...

marjan_h67

New member
امروز فقط مرور 1 فصل از هزاره
1 فصل از مهدوی
1 درس زبان
و مرور 2 درس 504
:78:

از صبح تا ظهر دنبال کتابایی که کم داشتم خیابونا رو میگشتم
:p7977cujr38iyymsu8:
از فردا بهتر میخونم...قول میدم:smilies-azardl (181

mahnam

New member
مهنام جان چیکار کنم؟
من وقت نمیکنم بخونم !!!:65d6a5d6s:
اعصابم در حد تبم ملی داغونه تا جایی که پری رو ز با دو نفر حرفم شد:p7977cujr38iyymsu8::black_eyed:

عزیزم منم دس کمی از تو ندارم
منم خیلی مشغولم
اما یه کمم که شده بخون
من کم می خونم اما می خونم
بالاخره این جوری خودمو الکی امیدوار می کنم :sadsmiley:

DNA.2013

New member
بچه ها شرمنده اسپم میدم کسی میدونه هزینه ی کاریوتایپ گرفتن تو ازمایشگاها چقد میشه؟؟

amirreza

New member
کلا شخصیت دوست بنده به شرح زیر است

الو سلام.......تک تک اعضای خانوادمو میپرسه چیکار میکنن؟و به همه چی نظر میده مثلا...اااا هنوز تو اون کاره؟؟؟؟؟وای دیونست ...ول کنه.........درس چیه من میشناسم ارشدایی که میگن غلط کردیم درس خوندیم ...........بیکاری هنوز؟تو خونه ای هنوز؟کار خاصی نمیکنی؟بی مصرف شدیااااااا
دبیرستان بچه باحالی بودی.............
گاها فامیلامونم زیر سوال میبره...........همین دیروز شمارشو پاک کردم از تو گوشیم

بابا 100 بار به مامانم سپردم بگه خونه نیستم ...........نمیشناسه یارورو میگه خونست..دیگه تابلو میشه جوابشو ندم:smiliess (2):

DNA.2013

New member

الو سلام.......تک تک اعضای خانوادمو میپرسه چیکار میکنن؟و به همه چی نظر میده مثلا...اااا هنوز تو اون کاره؟؟؟؟؟وای دیونست ...ول کنه.........درس چیه من میشناسم ارشدایی که میگن غلط کردیم درس خوندیم ...........بیکاری هنوز؟تو خونه ای هنوز؟کار خاصی نمیکنی؟بی مصرف شدیااااااا

بابا 100 بار به مامانم سپردم بگه خونه نیستم ...........نمیشناسه یارورو میگه خونست..دیگه تابلو میشه جوابشو ندم:smiliess (2):

بهش بگو بی مصرف تویی که درس نمیخونی و ارشد واست مهم نیست !! بعدم به حرفاش اهمیتی نده توی جمع خودمون باش و حسابی بخون که اگه قبول بشیم اینده ی روشنی داریم و نونمون تو روغنه!:a2d3:

mahnam

New member

امیر رضا ایندفه بهش بگو تو نخون تا به غلط کردن نیفتی!
این حرفا نباید روت تاثیر بذاره
بذار اون بره سر کار، یه لحظه به این فکر کن موقعیت تو توی این رشته در آینده چه خواهد بود
واسه کسایی مثل من و تو که رو درسمون برنامه ریزی کردیم شاید یه کمی دیرتر نتیجه بگیریم اما مطمئنیم نتیجه ی درستی می گیریم
یه نتیجه ی توووووووووپ :a2d3:
نتیجه ای که قابل مقایسه با کار اونا نخواهد بود
نتیجه ای که تو مغز آدمای کوتاه فکری مثل اون که یاد نگرفته تو زندگیه دیگران فوضولی نکنه نمی گنجه
پس حرفاااای اونو بی خیااااااااااااال :bunnyearsmiley:

amirreza

New member
خدا کنه مریم جاااااااااان

من که دیگه خسته شدم از بس بخاطر مسایل مالی حرث خوردمو پا رو دلم گذاشتم:New (6):
وچیزایی که میخاستمو نخریدم:sdasdasd:

البته لازم به ذکره من یکم پرتوقع هستم همش میخام یه چیزی بخرم:p

xavi

New member

خب این دوستتون تابلوئه که حسوده
یه بار که بزنی تو برجکش دیگه زنگ نمیزنه
البته ببخشید فضولی کردما

tannaz2012

New member

hame engar in moshkelo daran! manam hamash to pichesham, chi kar konam.

amirreza

New member
من امروز نصف متابولیسم کربوهیدرات+30 تا تست سلولی+2ص زبان+چند صفه مرور ژن:black_eyed:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا