مطالعه گروهی ارشد ژنتیک انسانی 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

amirreza

New member
بچهها من امروووو هیچی نخوندم الا زبان:thumbsdownsmileyani

آخه کلاس زبان میرم.....البته تفریحی اونم 3-4 جلسه یه بار میرم سر میزنم استاد جلسه پیش گفته که اینم(من) یبار هست یبار نیست:smiliess (5):

خدایی اگه نمیخوندم استاد پرتم میکرد بیرون.............4شنبه هم جلسه اخره لکچر دارم:13:

amirreza

New member
وسط برنامه یه پیام بازرگانی بیام یکم بخندین بیشتر جذب تایپیک شین..........البته با اجازه:idea_majidonline:

دیدی بیعضیا وقتی روچمن میشینن هی چمنارو میکنن؟

این لامصبا علاوه بر کودک درون یه بز درونم دارن:25r30wi:

DNA.2013

New member
سلام ژنتیکیای گل و خوشگل بچه ها من واسه سلولی کانفییوز شدم!:smilies-azardl (181 امروز غشا رو یکم از کتاب برای کنکور خوندم یکم لودیش یکم مریم خالصی!!!! حالم بده احوالم بده من دارم هنگ میکنممم یه حالی ام ...

DNA.2013

New member
بیوشیمی هم هنوز فصل سه ام چرا تمام نمیشه این ساختار آمینواسید و پپتید :smiliess (5):

shahrzad67

New member
سلام ژنتیکیای گل و خوشگل بچه ها من واسه سلولی کانفییوز شدم!:smilies-azardl (181 امروز غشا رو یکم از کتاب برای کنکور خوندم یکم لودیش یکم مریم خالصی!!!! حالم بده احوالم بده من دارم هنگ میکنممم یه حالی ام ...

مریم جونم چرا3 تا با هم خوندی؟!!!!می خواستی مختو بپوکونی مگه بچه !!!!!!!
:smiliess (15):
الان بهتری..............:25r30wi:

DNA.2013

New member
وای شهرزاد نزدیک بود سرم بپکه!! آخه من عاشق مریم خالصی ام پارسال فقط یه فصلشو نخوندم ولی بقیشو دو دور خوندم هر دو تا کنکور سلولی 40 زدم.الان مهدوی میخونم زیاد خوشم نیومده ازش.میخوام برم همون لودیشو بخونم خیال خودمو شما رو راحت کنم:(50):

hirkania

New member
سلام
امروز کم خوندم فقط فصل همسانه سازی پستانداران از هزاره 2
سلولی مهدوی هم بخش هماتندسازی ......

hadi330

New member
سلام و وقت به خير
امروز ژنتیک ۴۰ تست
سلولی مرور فصل ۱۷ لودیش و ۲۰ تست
بیوشیمی مرور ساختار قندها
زبان ۳ در ۵۰۴

اگه دوستان برای هر روز برنامه دارن اون برنامه رو هر شب اینجا بنویسن و فردا بگن اجرا شد یا نه ! این جوری هم برنامه داریم هم بیشتر تلاش میکنیم تا اون رو اجرا کنیم .
من فردا باید ۵۰ تست ژنتیک جمعیت بزنم . فصل ۱۸ و ۱۹ لودیش رو دوره کنم .بیوشیمی هم تست در حد همون ۵۰ ۶۰ تا ! زبان هم ۲،۳ درس ۵۰۴ و اگر شد چند صفحه هزاره !

DNA.2013

New member
هادی باهات موافقم . امروز خیلی خوب خوندیا آفرین :)
منم فردا غشا رو از لودیش تمام میکنم و فصل 3 بیو شیمی رو هم تکمیل میکنم.زبانم یه دو هفته ای هس هیچی نخوندم:( 1درس از تافل میخونم .

shahrzad67

New member
منم هستم :thumbsupsmileyanim:
بیو هورمون میخونم "سلولی فصل 9 سعی میکنم تموم کنم "ژنتیک فصل 10 مرور "2درس تافل

فکر میکنم یه کم سنگینه.........:65d6a5d6s:

amirreza

New member
من شرمسارم :tsimuzpzwoap1t9y3o7.......بخاطر لکچر زبان خوندم :shocked:

فصل 7 امری مرور کردم نصفشو..نصفشم برا بار اول خوندم...... بیوشمیم 1(3 فصل کربوهیدزاتها:p7977cujr38iyymsu8:

*فرناز*

New member
منم فردا
7 صفحه امری فصل 6
10 صفحه لودیش
زبان تافل 2 درس
البته ای کاش برسونم همه رو بخونم!!!!!!!!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا