hadi330
New member
مرسی از امیدی که دادید...
منم نصف فصل ژنتیک ایمنی رو خوندم!
آپسونیزه کردن یعنی چی؟
میدونی که اپسونین یه پوششه و یادمه استاده ایمونومون میگفت اپسونیزیشن مثل سس زدن میمونه (سس زدن رویه پاتوژن تا راحت تر خورده شه ! )
مرسی از امیدی که دادید...
منم نصف فصل ژنتیک ایمنی رو خوندم!
آپسونیزه کردن یعنی چی؟
در مورد ظرفیتا که چیزی نگفتن هنوز!!!
من نمیدونستم بندرعباس هم میگیره. شاید امسال بجای اصفهان اضاف شده
وقتی جوونای این مملکت میگن از کشور میریم بخاطر اینکه اینجا برنامه ریزی کردن برای زندگی خودت معنا نداره همینه دیگه:mad_majidonline:
Miley Cyrus
آهنگ The climb
به همه دوستانی که زبانشون خوبه توصیه میکنم گوش کنن چون خیلی مناسب حال و روز این روزای ما که کنکور داریم و نیاز به امید و انگیزه داریم میخوره
البته اگه کسی زبانش درحدی نباشه که متوجه بشه چی میگه میتونه متنشو سرچ کنه و گیربیاره و ببینه این شعر واقعا معجزه میکنه
کسایی که بامن هم اتاقی بودن همه حفظ شدن بس که گوش کردم و بلند خوندمش. بخصوص ایام امتحانات و سختی ها
معروف بود به دوپینگ میلاد:thumbsupsmileyanim:
میدونی که اپسونین یه پوششه و یادمه استاده ایمونومون میگفت اپسونیزیشن مثل سس زدن میمونه (سس زدن رویه پاتوژن تا راحت تر خورده شه ! )
پارسالم بندرعباس بود دوستمون نگار با رتبه ی 100 آخرین نفر قبولی ژنتیک انسانی بود که بندرعباس قبول شد...
متاسفانه ما اینجا به تصمیم ما فوق خودمون زندگی میکنیم
من کلی برنامه ریزی داشتم واسه این دو دانشگاه که حذف شدن!
خدا ازشون نگذره که با آینده ی جوونای این مملکت اینقدر راحت بازی میکنن
درمورد تربیت مدرس موافقم که خیلی حیف شد ولی اصفهان زیاد برام مهم نیست
درضمن فکر میکنم علوم بهزیستی و تهران سطحشون خیلی بالاست و برای کسایی که دکترا میخوان برن خیلی خوبه. البته من علوم بهزیستی رو خیلی بیشتر دوست دارم و بنظرم خیلی قویتره:a2d3:
مشهد هم بعداز اون دوتا گزینه خوبیه
امیدوارم شیراز هم زودتر مستقل بشه و ژنتیک انسانیش هم مثل بقیه رشته های علوم پزشکیش که دست کمی از تهران ندارن با کیفیت بالا ارائه بشه:smilies:
بهزیستی که حرف نداره عالیه
ولی مشهدو من از چندین نفر شنیدم ضعیفه
اصفهان خیلی قویه اصن علوم پزشکی اصفهان یکی از بهتریناست من خیلی روش حساب کرده بودم =((((((((((
دوستای من مشهد بودن و راضی هستن. 3نفر بودن یکیشون دکترا شهید بهشتی قبول شد نفر دوم داره میره آلمان و نفر سوم هم داره عضو هیئت علمی شهرش میشه. دکتر عباس زادگان تو مشهد خیلی کله گندست و دکتر صدر هم خوبه
خود دانشجوهای مشهد میگن علوم پزشکی فردوسی بعد از تهران و شیراز که با اختلاف تو کشور بی رقیبن سومین شهره و از اصفهان بهتره. من امکاناتشون رو دیدم و آزمایشگاه ها و مراکز تحقیقاتی خوبی دارن ولی اینکه اصفهان بهتره یا مشهد نمیتونم نظر بدم چون امکانات اصفهان رو ندیدم ولی شنیدم تو بیمارستان الزهرا خوب به دانشجوها میرسن بخصوص تو بحث نازایی
نگران نباش تا شهریورماه مطمئن باش ده بار دیگه طرفیتا رو دستکاری میکنن ما دیگه عادت کردیم به این کاراشون
دعا کن بچه یکی از مسئولین بخواد ارشد ژنتیک انسانی بده اونوقت ظرفیتا رو بالا میبرن:25r30wi:
خبر خیلی خوبی دادی که علوم پزشکی مشهد قویه.چون من شهر مشهدو خیلییییی دوس دارم اگه دانشگاهشم خوب باشه دیگه عالی میشه:applause:
ولی نمیدونم چرا چند نفر گفتن مشهد خوب نیس...
در مورد بچه یکی از مسءولین هم که نیاز به بالا بردن ظرفیت نیس..طرف آبیاری گلهای قالی ناکجا اباد قبول میشه میارنش ژنتیک بهزیستی بخونه!!!
همکلاسی خودم توی کارشناسی وضعیت مشابه داشت چون پدرش از همون مسءولین بودن..
به هر حال امیدوارم خدا سرنوشت خوبی رو واسمون رقم بزنه و ما ها نتیجه ی زحمتامونو ببینیم...:thumbsupsmileyanim:
اگه بخوایم با تهران مقایسه کنیم خب معلومه خوب نیست ولی درمقایسه با اصفهان بعید میدونم زیاد تفاوت داشته باشن
به هرحال اگه تا زمان انتخاب شهر نیاز به مشورت با دانشجوهای مشهد (که همه بهمن دفاع کردن و دیگه اونجا نیستن که بخوان با تعصب صحبت کنن) داشتی میتونم شماره هرسه تاشونو بدم تا باخودشون صحبت کنی و در باره کیفیت ارائه درسا و آزمایشگاه ها بپرسی تا با شناخت کافی از اونجا تصمیم بگیری که خوبه یا نه:21:
بچه ها منم فقط دارم ژن میخونم.ولی خیلی کند پیش میرم نه اینکه ژن سخت باشه خیلی دپرسم از این مملکت بی درو پیکر...:smilies-azardl (12)شایدم من دارم زیادی حساسیت خرج میدم :new (6):