فرناز ترکوندی که من درصدام داغون بود
زبان 28 تنه 35 ژنتیک 52
بیوشیمی 15 سلولی 37
قبول میشم آیا؟؟؟؟؟
افرین فرناز خوب بخون...
بیوشیمی رو نمیدونم چرا داغون کردم ؟؟؟؟سلولی چی؟؟؟؟ وایییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
فرناز من فکر کنم دیگه اعصاب ندارم
نگران نباش هنوز 3 ماه وقت مونده
یکی از سال بالایی های ما که علوم بهزیستی قبول شد بیوشیمی علوم رو 6 درصد زده بود ولی تو بهداشت 85 درصد زد
سلولی هم 40 زده بود که تو بهداشت به 87 درصد رسوندش
یکم انرژی مثبت بده به خودت:a2d3:
سلام به همه
من چند روزه هیچی نمیخونم همش مهمونیم :smiliess (12):
بچه ها یکی بگه متابولیسم هم کدوم صفحه از فصل 13 کتاب دکتر احسانی میشه؟و برای ازمون سنا کجاهای فصل 13 رو بخونم؟ عناصر معدنی دیگه کجان؟؟:1dco2x0p1lilzhfpg1t
اگه کسی میدونه ممنون میشم راهنماییم کنه.:rose:
به سلامتیمسافرت بودم تازه برگشتم(برای گرفتن تاییدیه فارق التحصیلی)
از فردا گزارش میدم
salam bacheha kaste nabashid man az emruz say mikonam harvaghat omadam to site gozaresh bedam cheghad khondam koli hameton behem enerj dadid
man selolo va molokoli ro tamam kardam bio shimi faghat hormono ab ba vitamin monde zaban loghatae tafelo tamam kardam genetik ham alan khondane hezare ro shoro kardam enshaala hameton movafagh bashid
مانا از سایت پردازش دانلود کنbacheha kasi soalhaye vezarat olomo dare ?
azizam soalhaye emsalo mikhamمانا از سایت پردازش دانلود کن
salam bacheha kaste nabashid man az emruz say mikonam harvaghat omadam to site gozaresh bedam cheghad khondam koli hameton behem enerj dadid
man selolo va molokoli ro tamam kardam bio shimi faghat hormono ab ba vitamin monde zaban loghatae tafelo tamam kardam genetik ham alan khondane hezare ro shoro kardam enshaala hameton movafagh bashid