DNA.2013
New member
سخت نیست ؟؟؟؟؟؟ :33:
باشه بریم من هستم :25r30wi:
شهرزاد اینجوری به درس خوندن ادامه بدی امیررضا آبیاری قبول میشه تو همونم قبول نمیشی!
سخت نیست ؟؟؟؟؟؟ :33:
باشه بریم من هستم :25r30wi:
ای واااای:sadsmiley:
شهرزاد اینجوری به درس خوندن ادامه بدی امیررضا آبیاری قبول میشه تو همونم قبول نمیشی!
ای واااای:sadsmiley:
قول بده که این کارو میکنیفردا اگه نخونده بودی بیشتر دپرست میکنم:25r30wi:
اقا جان من خوشحال شدم رشته باشه دیگه چه فرق میکنه ابیاری یا ژن :smiliess (8):
مریم مرسی که منو امیدوار چردی شهرزاد من قبول میشم:tonguesmiley:[/QUOTE
یعنی من قیول نمیشم:sad:
چرا منم میام من آب دوس دارم :rolleyessmileyanim:
اقا جان من خوشحال شدم رشته باشه دیگه چه فرق میکنه ابیاری یا ژن :smiliess (8):
مریم مرسی که منو امیدوار چردی شهرزاد من قبول میشم:tonguesmiley:
قول بده که این کارو میکنی
اميررضا من هم هستم آبيارى ....البته فکر کنم من با اين نخوندنم آبيارى هم قبول نمىشم .....کلا از زیر کار در رفتن حال میده:28:اخه ژن پدر ادمو درمیاره با ساعت مطالعه منو شهرزادم همین ابیاریه جور در میاد:25r30wi:
امیر همش با خودت بگو خدا مارو دوس داره ما قبول میشیم:black_eyed:کلا از زیر کار در رفتن حال میده:28:اخه ژن پدر ادمو درمیاره با ساعت مطالعه منو شهرزادم همین ابیاریه جور در میاد:25r30wi:
مهم آبه که هست خودتو درگیره حفظیات نکن:25r30wi:باشه شهرزاد جان همون اقیانوسه طرفای شمااااا قبول میشیم نزدیکم باشه بیشتر خوش بگذره البته منظورم جنوبه..........ainting:
خاک عالم درس اقیانوس شناسیمم خوب نیست بدونم اون زیر چه اقیانوسی هست.اطلسه؟!!!1:33:
ااااااااااآقا جان انگار اینجا میخاد تبدیل به پست رشته اقیانوس شناسی بشه
وااا چقد متقاضی داره.(لیلی:smilies-azardl (113)......لازم به ذکر در کل دنیا این رشته زیاد برنمیداره فخط 1 نفر برمیداره
بقیه برن ژنشونو بخونن:25r30wi:
تو نمیای؟؟؟؟؟؟لیلی شهرزاد امیررضا نگران نباشین
اگه از فردا خوب درس بخونین من قول میدم به همین برکت قسم آبیاری قبول میشین .اصن از همون اول باید میرفتین دنبال علاقتون...ولی خب هنوزم دیر نشده
این یه امتحان الهی بود....میخاستم ثابت قدمارو بشناسونم به همه اعضا
تازه قبولی از ابیاری سختر از ژنه:25r30wi: