مطالعه گروهی ارشد ژنتیک انسانی 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

حسان

Well-known member
شعر بسیار بسیار زیبا بود بیوتکنولوژی...
انشالا موفق باشی

marjan_h67

New member
امری فصل 5 و 20:tsimuzpzwoap1t9y3o7
لیپید و غشا از پوران و محمدی و تستاش
فصل 14 و 15 و 16 مهدوی:smilies-azardl (181
یکم سلولی:ph34r-smiley:
زبان مرور از تافل و 504

من چرا اینجا هیچ گزارشی نمیبینم؟؟؟؟
یعنی چشمام مشکل پیدا کرده آیــــــــــــاااااا؟؟؟؟
:eek:fftopic:

hamed7

New member
امری تموم شد
بیوشیمی: متابولیسم کربوهیدرات تموم شد+ تست
زبان : مرور + جدید

hamed7

New member
یه برنامه 50 روزه درست کردم و با امید به خدا از امروز شروع میشه و....
پیشنهاد میدم شما هم انجام بدین!!!!!!1

Dr.passtor

New member
سلام مهنام جان. ممنون که لااقل شما جواب دادین!!!!!!! درسته.... ولی من هر از گاهی که نگاهی میندازم میبینم هم نکات مثبت داره و هم نکات منفی. حالا......ایشالا که همتون موفق باشین.
دو تا سوال داشتم. ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارین در اختیار من قرار بدین:
1-کسی کتابی رو سراغ داره که خلاصه لنینجر باشه.
2- رفرنس هایی که از طرف وزارت بهداشت برای زبان معرفی شدن، کتابن؟ البته به نظر من چون Reading در مورد هر چی میتونه باشه، بنابراین شاید محدود یه چندین کتاب نباشه! حالا اگه کسی اطلاعات دقیق ازشون داره ممنون میشم راهنماییم کنه.

mahnam

New member
سلام مهنام جان. ممنون که لااقل شما جواب دادین!!!!!!! درسته.... ولی من هر از گاهی که نگاهی میندازم میبینم هم نکات مثبت داره و هم نکات منفی. حالا......ایشالا که همتون موفق باشین.
2- رفرنس هایی که از طرف وزارت بهداشت برای زبان معرفی شدن، کتابن؟ البته به نظر من چون Reading در مورد هر چی میتونه باشه، بنابراین شاید محدود یه چندین کتاب نباشه! حالا اگه کسی اطلاعات دقیق ازشون داره ممنون میشم راهنماییم کنه.

خواهش دوست خوبم
اینجا همه ی بچه ها جواب میدن اما شما سوال واضحی نپرسیده بودین قبلا!
حالا این نکات منفی و مثبت رو بگین که ما هم بدونیم...
اینجا بچه ها با راهنمایی رتبه های سال قبل تصمیم گرفتن بیوشیمی پوران پژوهش رو بخونن از دکتر احسانی
اما حالا که شما دوس دارین لنینجر بخونین تصمیم با خودتونه
اینم یه کتاب خلاصه از لنینجر خلاصه بیوشیمی لنینجر- فروش کتاب - کتب - ناشر کتب - کتاب - خرید کتاب - فروش تلفنی خرید کتاب آنلاین -خرید و ارسال کتاب booksite.ir انتشارات کتاب
بله رفرنس های بهداشت واسه زبان کتاب هستن
دقیقا همینه که گفتین توش readinge، خب مسلما سوال ها مثه این reading های کتاب نخواهد بود اما لغات تقریبا در محدوده ی لغات همون کتاب ها هست
من کتاب لزگی رو که یه کمی نگاه کردم با کتاب های reading and thinking in English که 3 جلده مقایسه کردم گویا از reading های این کتاب تو لزگی آورده شده (البته من فقط در مورد این 3 جلد که دارم نظرمو گفتم)
پس یا لزگی رو حتما بخونین یا اون منابع رو

Dr.passtor

New member
خواهش دوست خوبم
اینجا همه ی بچه ها جواب میدن اما شما سوال واضحی نپرسیده بودین قبلا!
حالا این نکات منفی و مثبت رو بگین که ما هم بدونیم...
اینجا بچه ها با راهنمایی رتبه های سال قبل تصمیم گرفتن بیوشیمی پوران پژوهش رو بخونن از دکتر احسانی
اما حالا که شما دوس دارین لنینجر بخونین تصمیم با خودتونه
اینم یه کتاب خلاصه از لنینجر خلاصه بیوشیمی لنینجر- فروش کتاب - کتب - ناشر کتب - کتاب - خرید کتاب - فروش تلفنی خرید کتاب آنلاین -خرید و ارسال کتاب booksite.ir انتشارات کتاب
بله رفرنس های بهداشت واسه زبان کتاب هستن
دقیقا همینه که گفتین توش readinge، خب مسلما سوال ها مثه این reading های کتاب نخواهد بود اما لغات تقریبا در محدوده ی لغات همون کتاب ها هست
من کتاب لزگی رو که یه کمی نگاه کردم با کتاب های reading and thinking in English که 3 جلده مقایسه کردم گویا از reading های این کتاب تو لزگی آورده شده (البته من فقط در مورد این 3 جلد که دارم نظرمو گفتم)
پس یا لزگی رو حتما بخونین یا اون منابع رو

mer30
موفق باشین

hadi330

New member
با سلام !
من بعد از حدود سه هفته اومدم . قبل از سال نو خواستم تبریک بگم و بگم عید رو نیستم اما نشد ! پس با تاخیر به همتون تبریک میگم و امیدوارم برای همگی سال خوبی باشه البته همراه با قبولی !
من امری رو شروع کردم و این بار دقیق تر میخونم و با خلاصه هام تطبیق میدم ! الان سرطان رو تموم کردم و طبق برنامه تا آخر فروردین تموم میشه . بیوشیمی نجات شکوهی تموم شد و دارم تستاشو میزنم و زبان هم رسیدم سال 89 و 10 تا از ریدینگهای developing رو خوندم (البته کامل نه چون نیاز نیست) و از فردا هم مولکولی میخونم .

hadi330

New member

راجع به ریدینگ زبان من کتابهای reading and thinking in English رو ندیدم اما developing و expdnding reading skills رو دیدم کتابهای خوبی هستن . هم دامنه ی لغاتت بالا میره هم با یه سری اصطلاح آشنا میشی و هم تکنیک های ریدینگ خوندن و تست زدن رو بهتر یاد میگیری . البته اگر هم این رفرنس ها رو نخوندی و فقط تستهای سال های پیش( که 25 دوره میشه) رو خوب بخونی( و زبان عمومی و تخصصی متوسطی هم داشته باشی ) من فکر میکنم درصد بالایی میتونی بزنی .

DNA.2013

New member
سلام به همه
امروز دیسمورفیک رو خوندم
+
ساختمان لیپید
+
دو درس تافل

من تا 6اردیبهشت امری رو تمام میکنم و وقتی واسه هزاره ندارم.کسی پیشنهادی واسه من نداره؟

arad.blue

New member
سلام دوستان من چند روزی میشه شروع کردم میدونم خیلی خیلی دیره اما به کمک خدا میخوام خودمو به هر دری بزنم تا برسم یه سری مشکلات نذاشت به موقع شروع کنم کمکتونو خواستارم ژن ایمری میخونم فصل4 تموم شد سلولی جزوه دارم بیو شیمی رضا محمدی فصل پروتئین نمیدونم اینا تا چه حد جواب میدن میخوام تا آخر اردیبهشت تمومشون کنم خوشحال میشم پیشنهاداتونو بشنوم از بیو شیمی بیشتر نگرانم نمیدونم جواب میده یا نه

Dr.DNA

New member
سلام دوستان من چند روزی میشه شروع کردم میدونم خیلی خیلی دیره اما به کمک خدا میخوام خودمو به هر دری بزنم تا برسم یه سری مشکلات نذاشت به موقع شروع کنم کمکتونو خواستارم ژن ایمری میخونم فصل4 تموم شد سلولی جزوه دارم بیو شیمی رضا محمدی فصل پروتئین نمیدونم اینا تا چه حد جواب میدن میخوام تا آخر اردیبهشت تمومشون کنم خوشحال میشم پیشنهاداتونو بشنوم از بیو شیمی بیشتر نگرانم نمیدونم جواب میده یا نه

دکتر رضا محمدی کتاب های زیادی رو نوشتن و ترجمه کردن کدوم کتابشون ؟ ترجمه ی بیوشیمی استریر منظورتونه؟

marjan_h67

New member
فصل 1 و 8 و 9 و 24 امری و نصف 11 امری
دوباره لیپید و غشا و تست
یکم از رونویسی
زبان مرور از تافل و 504
:smilies:

DNA.2013

New member
فصل 7 امری و مرور فصل 16
مرور ساختمان لیپید و تست
2درس تافل

چرا همه غیبشون زده دم کنکوری؟؟؟بدویین بیاین گذارش بدین !!! عجباااااا

Gene20

New member
درود وخسته نباشید
کسی میدونه یه قرص هست که واسه استرس روز امتحان می خورن اسمش چی هست؟
یادم هست تویکی از نوشته های سایت چندوقت پیش بچه ها گفته بودن خوندم اما اسمش رو فراموش کردم اصلا هم یادم کدوم پست بود و کجا خوندم سرچ سایت هم جواب نمیده
لطفا راهنمایی کنید مرسی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا