@@fateme@@
New member
دوستان بابت مشاورتون ممنونم.
باز مزاحم میشم...
باز مزاحم میشم...
:smiliess (7):دوستان من امسال تو ارشد میکروب بهداشت ثبت نام کردم ولی متاسفانه هنوز هیچی نخوندم.اگه از الان شروع کنم امیدی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
سرتکون دادن نداره!!!!!!!!!!!:smiliess (7):
دوستان هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستم...
سرتکون دادن نداره!!!!!!!!!!!
چرا کسی پاسخگو نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:13::13::13:
سلام خب منم تو همین کدوم مطلب مهمتره موندم!!!سلام اگر بدونی کدوم مطلب رو بخونی موفق میشی. روزانه 5 ساعت حداقل کافی است موفق میشی
همه مثل شما زرنگ نیستن که!!!!:riz513:
:tsimuzpzwoap1t9y3o7
واسه سلولی کدوم کتاب و بخونم بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/سوالات 10 ساله ارشد نگاه کنید متوجه میشید کدوم قسمت ها مهم اند / ایمنی مثلا انتی ژن انتی بادی بافت ها mhc و همومورال و سلولار و سایتوکاین ها همیشه سوال زیادی اوومده/ ویروس مثلا خانواده های پارامیکسو ارتو میکسو رترو رئو و هپاتیت سوال زیادی اومده / انگل لیشمانیا و کرم های نماتود و پلاسمودیوم و تریکوموناس سوال بوده / سلولی سیگنالینگ اسکلت سلولی اندامک میتوکندری و پراکسی زوم و اندوپلاسمی و اتصالات سلولی مولکولی بخش ژن و ژنومیک و رونویسی سوال بوده همیشه / باکتری هم که خودتون بهتر میدونید / زبان هم لغات سال پیش / این ها چکیده مهم ترین ها بود / شما سوالات 10 ساله ببینید متوجه میشید/ شاد باشید
همه مثل شما زرنگ نیستن که!!!!
درود.
خب خواستم مکاتبه بین شما و دوستمون تموم شه تا جوابتونو بدم، گویا با گفتن رئوس مهم مطالب و به تبع اون واگذاری انتخاب رفرنس به عهده خودتون، برای جلوگیری از Redundancy (تکراری که مکررا تکرار بشه) دوستمون در قسمت مشاوره، مکاتبه رو تموم شده دونست.
و اما معنی سر تکون دادن من : خانم فاطمه، با شروع از الآن و با توجه به این که دانشجوی ترم آخرم هستین، صرفنظر از احساسات و جملات انگیزشی، عقل و منطق حکم می کنه که امیدی به قبولی تهران و حومه نباید داشته باشید.
قبولی بقیه جاها ممکنه، چرا که نه! البته اینجا بستگی داره بُعد مسافت براتون مهم باشه یا نه و یا این که شهر خودتون ارشد باکتری داشته باشه یا نه.
اتفاقا خودتون، خودتون رو راهنمایی کردین! با توجه به این که هدف فقط قبولیه، دروس ضریب دار مثل باکتری (اوه اوه چه ضریبی هم گذاشتن براش! 5! ای خدا، کاش ویروس ما هم اینجوری بود!)، زبان، ویروس و ایمنی رو بالا بزنین، تمومه، رفتید بالا!
گول زیست رو نخورین! خیلی وقت گیره از صفر بخوا شروع کنین، ضریبی که زیست داره، همون ضریبیه که انگل و قارچتون (اینم وقت گیره ولی نه به شدت سلولی مولکولی!) دارن. پس تو انتخاب دروس دقت کنین!
توصیه من اینه که به اون صورت سمت زیست نرید، یعنی یکی دوتا از رئوس مهم گفته شده رو انتخاب کنین و روشون متمرکز بشید.
وقت کمه!