darab
New member
جدا؟من فکرمی کردم لودیش بهتر باشه.موفق باشی دوست عزیزسلولی مولکولی ولی هنوز واسه سلولی دنبال کتاب خوبم اینجا دیدم بچه ها میگن مجد ولی نمیدونم از کجا پیدا کنم؟
جدا؟من فکرمی کردم لودیش بهتر باشه.موفق باشی دوست عزیزسلولی مولکولی ولی هنوز واسه سلولی دنبال کتاب خوبم اینجا دیدم بچه ها میگن مجد ولی نمیدونم از کجا پیدا کنم؟
جدا؟من فکرمی کردم لودیش بهتر باشه.موفق باشی دوست عزیز
سلام سل جان!! من میکروب میخوام اصلا نخونم.نظرت؟
سلام من بیوشیمی و زبان ومیکروب باشما هستم بیوشیمی نجات شکوهی میخونم میکروب مورای زبانهم 504 به صورت روزانه زبان رو مشخص کنیم چون خیلی توش گیر داریم بقیه درسها رو هفتگی لطفا نظراتتون رو بگید تا زود تر شروع کنیم
من خیلی از میکروب خوشم نمیاد اگه نخونم مشکلی پیش میاد؟
سلولی مولکولی ولی هنوز واسه سلولی دنبال کتاب خوبم اینجا دیدم بچه ها میگن مجد ولی نمیدونم از کجا پیدا کنم؟
...
آره بچه ها کتاب کلـاسیک تا ژنومیک اکرمی خیلی روون و خوبه
میتونین کنارش کتاب برای کنکور ژنتیک هم بخونین خلاصه س خوبه
برای سلولی هم به نظر من کتاب سلولی مولکولی مجید مهدوی + برای کنکور بخونین
کتاب مهدوی خیلی روون و خوبه
من خودم از اینا استفاده کردم و میکنم ! جواب میده
اصلا هم سخت نیست توو چهار ماه!
فقط باید بخونی و خلاصه کنی و بعد هر فصل تستشو بزنی
موفق باشین
...
بچه ها کتاب مجید مهدوی کافیه یا نه؟ واسه رشته من که سلولی ضریب 2 داره این کتاب جواب میده ؟
مرسی:riz304:منم واسه ارشد میخوام.اتفاقا الان دارم مهدوی میخونم.پس تموم شد میرم سراغ برای کنکور:a2d3:...
شما برای ارشد میخوای یا دکترا ؟؟
برای ارشد واسه بهداشت ماهم ضریب 2 داره ، همین مهدوی + برای کنکور میخونیم کافیه به نظرم
ولی دکترا اطلاعی ندارم خب که چجوری هست سلولیش
ولی اگه پایه تون خوب نیست ؛ پیشنهاد میکنم اول مهدوی بعد برای کنکور
کتاب سلولی مجید مهدوی واسه نشر خانه زیست شناسی هست
یه کتاب هم هست یه ماه دیگه چاپ میشه ، واسه دوره ماه های آخر میگن خوبه :
ضروریات سلولی مولکولی دکتر محمد نژاد و دکتر بهری
...
بسیار سپاسگزاریم:rose:سلام دوستای گلم
من اتفاقی اینجا رو دیدم اخه بیشتر به تایپیک بچه های ژن انسانی میرم (پیشنهاد میکنم اونجا هم سر بزنید و سوالاتتون رو اونجا هم مطرح کنید اخه اونا هم برای علوم برنامه دارن)ایشالا بتونم کمکتون کنم
من بهتون این منابع رو پیشنهاد میکنم
اما ابتدا توصیه میکنم اگه خواستید ( )خاصی برای ازمون یا بسته اموزشی(برا کسانی که وقت زیادی ندارن) ثبت نام کنید حتما اکسین برین
درمورد منابع سعی کنید برای کنکور علوم برای همه دروس تست خانه زیست رو تهیه کنید که عالیه هستن
برای ژنتیک:از کلاسیک تا ژنومیک رو بخونید(اساد خوب نیست میتونید مقایسه کنید)+برای کنکور ژنتیک
سلولی:مجید مهدوی+برای کنکور
میکروب :سعی کنید از کتاب خلاصه موسسات استفاده کنید (البته فقط برای ما بچه های ژنتیک) وزیاد تست بزنید...من کتاب ماهان رو دارم
بیوشیمی :کتاب بیوشیمی پوران پژوهش دکتر احسانی+بیوشیمی برای کنکور
زبان:504والبته حتما تست خانه زیست رو خوب کار کنید
بیوفیزیک:مثل میکروب از کتاب خلاصه موسسات استفاده کنید