zahraba
New member
سلام دوستان
کسی از تغییرات کتاب لورا برک اطلاعی داره؟؟
ویراست جدید هر دو جلدش چاپ شده؟
تغییرات در حدی هست که لازم باشه بخریم؟
سلام آقا رضا
من امروز تو سایتها دنبالش گشتم ،سایت جیحون فقط جلد اول رو داشت ،قیمتش هم 40 تومن بود
من خودم جدیدشو نمیخرم ،نظر یکی از مشاور های تحصیلی که توی تلگرامم گروه دارن این بود که تغییرات زیاد نیست،حالا نظرشون رو همونجوری نقل قول میکنم تا بهتر نتیجه بگیرید،
ایشون گفتن:"⚡️ دوستان عزیز بعد از بررسی کتاب لورابرک ویرایش ششم به این نتیجه رسیدم این کتاب هم مثل کتاب شخصیت شولتز که 2010 و ویراست جدید 2013 می باشد به حذف برخی موارد و اضافه شدن برخی مطالب پرداخته است... (10 درصد)... ساختار کتاب حفظ شده است.. یکی از نکات جالب توجه برای من ک حذف شده بود اگر بخوام بگم حذف بحث مبنای تاریخی که در ص 20 و 21 ویراست قبلی ک مباحث جان لاک و ژان ژاک رو سو بود که همیشه مورد توجه طراحان کنکور بود..
اگر به اضافه شدن کتاب هم بخوایم اشاره کنیم برخی مطالب رو عکس انداختم که براتون میفرستم... همچنین در برخی فصول برخی لغات ترجمه ای دیگر شده است. مثل خودگردانی شناختی در ویراست قبل و خودتنظیمی شناختی در ویراست جدید... دوستانی که ویراست قبلی رو دارند می تونند مطالعه کنند و کسانی که هنوز این کتاب رو تهیه نکردند ویراست جدید رو بگیرند..."

آخرین ویرایش: